Ilan Cohen פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 למה אתם לא מארגנים את טיסת אנטבה מהתחלה ? בשדה התעופה לוד מטוס אייר פראנס ימריא ויינחת חניית ביניים באתונה. לאחר מכן מחבלים השתלטו עליו וכביכול יפנו אותו לעבר לוב ולאחר מכן לאנטבה שבאוגנדה. ----המשך----- לאחר שעתיים כוחות צה"ל יבואו במטוסי בואינג אזרחים (של חברות תעופה ישראליות) וייחלצו את החטופים. במקביל מטוס בואינג 707 של חיל האויר הישראלי ירחף מעל איזור אנטבה במטרה לאבטח את הטיסות. כל שלושת המטוסים יטוסו לניירובי שבקניה במטרה לתדלק את המטוסים וימריאו לעבר מדינת ישראל. ----המשך---- מטוס הבואינג הראשון יינחת בנמל התעופה לוד,שאר המטוסים יינחתו בבסיס חיל האויר בלוד. וזה יהיה סופו של המבצע,מחכה שתארגנו משהו כזה. באמת מעניין כשתדע לטוס אנחנו נעשה איתך את זה! ודרך אגב מאוד חכם מצדך לפרסם את הטיסה ככה באמת יהיה כייף! אבל אני מבקש מכול הטיסים שאיתי במסנגר לבחור תוכנית טיסה שנקבע עם גל כדי שכולם נטוס ביחד וגם נקבע לנו צאט קולי בזמן שאין פיקוח! מקווה שנמריא וננחת בלי סטולים בדרך כולם מוזמנים! אחלה יהונתן yonix4 מלמד אותי לטוס בינתיים אני קונה את המשחק! ותאשר אותי ב-ICQ אילן.