Yakov Kraus פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 בגישת נחיתה VOR . מיוצב מול המסלול A/T ON מהירות מינימום 135 40 FLAPS גובה 500 מנתק טייס אוטומי CMD A כדי להנתית ידנית את המטוס ואז המהירות יורדת 130 120 המטוס שוקע STALL ובום :!: כבר שלוש פעמים זה קורה לי. מה אני לא עושה בסדר?
Ben Cohen פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 בגישת נחיתה VOR . מיוצב מול המסלול A/T ON מהירות מינימום 135 40 FLAPS גובה 500 מנתק טייס אוטומי CMD A כדי להנתית ידנית את המטוס ואז המהירות יורדת 130 120 המטוס שוקע STALL ובום :!: כבר שלוש פעמים זה קורה לי. מה אני לא עושה בסדר? לפי איך שזה נראה, אתה לא מתאים את המהירות למשקל המטוס, ולזוית המדפים שאתה משתמש בגישה. כאשר אתה מנתק A\T אין לך מספיק מרווח והמנועים לא מספיקים להגיב להוספת הכוח (ואני מקווה מאוד שאתה מוסיף כוח לפי הצורך לאחר ניתוק A\T, כי המצערות לא פועלות לפי הגדרת המהירות בMCP כשהA\T מנותק...) שלך והמטוס פשוט מזדקר.
Yakov Kraus פורסם אוגוסט 29, 2008 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 יש אפשרות לנתק רק את הטייס האוטומטי ולא את הA/T?
E.Z פורסם אוגוסט 29, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 29, 2008 לנתק את הCMD ולהשאיר SPD דולק לא מומלץ ע" היצרן להשאיר לנתק CMD להשאיר מצערת בין הייתר בגלל תגובה איטית של המצערות ונועות חדות של טייס שמטיס ידני- דבר שיכטל לגרום לאסון בשלב קריטי כמו נחיתה. יעקוב מהדברים שאתה כותב עושה רושם שחסרים לך דברים מאוד בסיסיים בהטסה של מטוס מעבר לתפעול המערכות
mickey lip פורסם אוגוסט 30, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2008 לנתק את הCMD ולהשאיר SPD דולק מה זה? יעקוב, עושה רושם שיש לך חוסר ידע בהכרה בסיסית של האוטומציה באוירון, מה כל כלי מנגן ואיך הם מנגנים יחד כלהקה.
Yakov Kraus פורסם אוגוסט 30, 2008 מחבר דיווח פורסם אוגוסט 30, 2008 עליתי על הבעייה. במטוס האמיתי כשמנתקים את הטייס האוטומטי מצב המצערת נשאר בדיוק במצב האחרון שה A/T השאיר אותו. מצב המהירות הנכונה לנחיתה. בסימימולטור ה A/T לא מפעיל את המצערת המכנית של הסימולטור (CH) אלא רק את המצערת הוירטואלית במסך. ואז אם מנתקים את הAP מצב המצערת חוזרת למצב המכני. ואין אפשרות לדעת מה מצבה. במקרה שלי היא עמדה כמעט על סרק וזה גרם לאובדן הגובה. הפתרון לשים לב למצב המצערת של ה A/T וכשמנתקים את ה AP להעמיד את המצערת המכנית באותו מצב. לגבי הציונים שאתם נותנים לי. נו טוב אני לומד מערכת מערכת דרך טיסות בסימולטור ומשתדל ללמוד מהטעויות. אני יודע כבר מה קורה אם לא מפעילים את הPROBE HEET אני יודע מה קורה עם לא מעבירים דלק מהמכל המרכזי אני יודע מה קורה עם המצערת וכהנה וכהנה - מה שנקרה "נסיון מעשי"
E.Z פורסם אוגוסט 30, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 30, 2008 לגבי הציונים שאתם נותנים לי. נו טוב אני לומד מערכת מערכת דרך טיסות בסימולטור ומשתדל ללמוד מהטעויות. אני יודע כבר מה קורה אם לא מפעילים את הPROBE HEET אני יודע מה קורה עם לא מעבירים דלק מהמכל המרכזי אני יודע מה קורה עם המצערת וכהנה וכהנה - מה שנקרה "נסיון מעשי" זאת לא דרך אפילו לילמוד איך להשתמש במצלמת כיס שלא לדבר על בואינג עם 15 מערכות שונות שכל אחד שווה ל 3 מצלמות כיס. זה לא יוביל אותך לשום מקום והוכחה היא שבדיוק ממה שכתבת בסופו של דבר שמת בפינה את הפרט ה"שולי" של ההפרדה המאוד חשובה בין המצערת לט"א זה מזכיר לי משום מה כסת"ח אופייני להרבה מקומות בארץ. וגם הגעת בכל מקרה למסקנה שגוייה : במטוס האמיתי כשמנתקים את הטייס האוטומטי מצב המצערת נשאר בדיוק במצב האחרון שה A/T השאיר אותו. מצב המהירות הנכונה לנחיתה. בסימימולטור ה A/T לא מפעיל את המצערת המכנית של הסימולטור (CH) הסימולטור לא בהכרח מחזיר אוטומאטית את המצערת למצב שקיים ב CH אלא אם הזזת אותה בלי שהרגשת והחייישן קיבל סיגנלים- מה שגורם לסימולטור להתאפס למצב ה CH. אתה מנסה לעשות סוג של קיצור דרך "ישראלי" כמו שאני קורא לזה ולהוריד מעצמך את "עול" השימוש במצערת כי או שאתה לא מיומן מספיק בשליטה הבסיסת של "סטיק מצערת" שלומדים בתור אחת הדברים הבסיסיים בקורס טיס פרטי או שלא הבנת את כל הלוגיקה של השלבים האחרונים בנחיתה שלב שמרוכב מהרבה פרמטרים ואינו קבוע כמו למשל גזרות רוח שאתה חוטף - והסימולטור מדמה אותם בצורה מעולה ואתה לא מגיב לשינויי כוח הנדרשים ממך כטייס - מה שט"א מחובר יודע לעשות עד גבול מסויים, וזאת גם אחת הסיבות שכמעט בכל המטוסים ט"א נוחת תמיד פחות טוב מבן אדם. הדרל שלך טובה אולי להכין מרק כל פעם מכניסים אצבע וטועמים ואם חסר מוסיפים מלח אם לא מגישים לאורחים- אבל בטח לא להתעסק עם מטוס- זה לא מרק (אפילו לא מגישים אותו במטוסים לדעתי). בהצלחה
אורח פורסם אוגוסט 31, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2008 קח עוד משהו מהניסיון הוירטואלי. בעת ניתוק AT, משנים מצבי מצערת ובודקים שיש לנו שליטה על המצערת, אחרת קורה סיטואציה מצערת ואתה מרוח על מפתן המסלול. אלעד תאר את המצב שלך בצורה מדוייקת וההמצלצה שלי אליך היא קח את המדריכים השונים שיש ל PMDG ותלמד אותם על הקרקע. לאחר סיום לימוד המערכות השונות, עבור לאחד מהמדריכים שלהם עם טיסות הדגמה. המדריכים שלהם מצויינים בעיקר ללימוד טיסה אוטומטית ושימוש נכון ב MCP וב FMC + קריאה והבנת הניקרא של ה FMA. לאחר מכן ממליץ במידה ויש מקום פנוי להרשם לבית הספר לטיסה מקצועית על B73NG של קברניט ליפ היקר. שם תלמד באמת איך מטיסים B73NG עם כמה בונוסים כגון CRM ושות', אבל זה כבר למתקדמים ויש לך עוד הרבה זמן עד שתגיע לשם. בהצלחה. נ.ב. לא ראיתי שחילקו פה ציונים. ציונים שאני מכיר הם בין בלתי מספיק לטוב מאוד (או מעוללללה אצל ההוא מהטלויזיה) ... מה שראיתי זה הרבה אנשים טובים שמנסים לעזור לך ע"י הכוונה.