Tomer Haim פורסם אוגוסט 31, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2008 היי כפי שידעו לכם, מידי פעם אנחנו בחטיבה לוקחים חלק באירועים שונים שמייצגים אותנו וגופים דומים לנו. ארועים אלו דורשים לעיתים פיתוח ממשקי HTML בסיסיים ביותר, עם באנרים ערוכים בפוטושופ, ברצוני להכין רשימה של אלו מחברי החטיבה שיודעים לעצב HTML בסיסי ובאנרים בפוטושופ ומעוניינים לקחת חלק באותם פרוייקטים מידי פעם. (הכוונה שיהיו לנו בצוות את השמות שלכם) יש לשלוח מייל אליי jltmm@bezeqint.net עם שם, וכתובת מסנגר תודה
David Bendavid פורסם אוגוסט 31, 2008 דיווח פורסם אוגוסט 31, 2008 הייכפי שידעו לכם, מידי פעם אנחנו בחטיבה לוקחים חלק באירועים שונים שמייצגים אותנו וגופים דומים לנו. ארועים אלו דורשים לעיתים פיתוח ממשקי HTML בסיסיים ביותר, עם באנרים ערוכים בפוטושופ, ברצוני להכין רשימה של אלו מחברי החטיבה שיודעים לעצב HTML בסיסי ובאנרים בפוטושופ ומעוניינים לקחת חלק באותם פרוייקטים מידי פעם. (הכוונה שיהיו לנו בצוות את השמות שלכם) יש לשלוח מייל אליי jltmm@bezeqint.net עם שם, וכתובת מסנגר תודה נשלח אליך מייל בעניין הHTML.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 23, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2008 אהלן חברים, אני זקוק לעזרת המעצבים שבכם כדי לעצב את חולצת כנס חטיבה (מה שיופיע על חולצת החטיבה). אשמח שמי שיכול לסייע בנושא יפנה אלי, תודה.
Ben Bezalel פורסם ספטמבר 23, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2008 איציק תפנה אליי בפרטי אני חושב שאני יכול לעזור לך.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 5, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 5, 2008 חברים, אני זקוק לעזרתכם בעריכת לוגו לחולצה. בן, אני יצור איתך קשר בהקדם.
Yuval Fishler פורסם אוקטובר 6, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2008 חברים, אני זקוק לעזרתכם בעריכת לוגו לחולצה.בן, אני יצור איתך קשר בהקדם. גם כתבתי לך ואני מזכיר שאני אוכל לעזור.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 6, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 6, 2008 חברים, אני זקוק לעזרתכם בעריכת לוגו לחולצה.בן, אני יצור איתך קשר בהקדם. גם כתבתי לך ואני מזכיר שאני אוכל לעזור. אממממ..אז תענה בבקשה למיילים או הודעות פרטיות, כי אני לא מצליח לתפוס אותך :wink: