אורח פורסם ספטמבר 7, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2008 שלום לכולם, עוד שבועיים יתקים הלג האחרון של TFC. אנחנו נצא מקהיר לכיוון ב"ג דרך שארם על ה UJ10 לב"ג. תדריך מפורט יפורסם בתחילת שבוע הבא. למה ההתראה ? מאחר והצפי הוא לדי הרבה מטוסים מעבר לחבורה הרגילה, אנו רוצים למנוע בלאגן ולכן אנו נכין סלוטים. לשם כך, אני מבקש שכל מי שמעוניין להצטרף ללג האחרון, מתבקש לשלוח אליי לאימייל את שמו (של הטייס) ואת סוג המטוס. הפקחים בקהיר יתודרכו בהתאם ויקבלו את רשימת הסלוטים מאיתנו. הם יפנו לכל מטוס למרשה. המטרה יציאה במרווחים של פחות מ 5 דקות אחד מהשני, כדי למנוע יבוש על הקרקע. ולכן אני זקוק לרשימה בהקדם כדי לסדר אתכם לפי סוגי המטוסים. בתדריך של הלג האחרון, נפרסם את רשימת הסלוטים. טייס שלא הגיש מרשה מראש ומעוניין בכל זאת להצטרף שיקח בחשבון שהוא נכנס אחרון לרשימה ושלא ינסה להדחף כישראלי מצוי, יהיה לי סופרויזר צמוד שיהיה עם האצבע מוכנה על כפתור הניתוק המהיר :onfire: אני בטוח שמיקי יכין לנו תדריך מפורט וטעים כהרגלו. הבעיה שמאז שהוא מכין את התדריכים ה ZFW שלי עלה :roll: תדריך לטיסה לקהיר, יפורסם במהלך השבוע. האימייל למשלוח הבקשות ranfin05 at yahoo dot com שבוע טוב לכולם.
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 7, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2008 אני אתארח בקוקפיט של זיירמן ככה שרוב האצבעות שלי תהיינה פנויות
uvdude פורסם ספטמבר 7, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2008 אני מניח שגם פיקוח ישראלי צריך להיות פה מקיר לקיר. מישהו התחיל להריץ את העניין?
אורח פורסם ספטמבר 7, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2008 uvdude כתב: אני מניח שגם פיקוח ישראלי צריך להיות פה מקיר לקיר.מישהו התחיל להריץ את העניין? לא, מה פתאום, לא רוצים פיקוח, פקחים הביתה :wink:
uvdude פורסם ספטמבר 7, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2008 וברצינות - זה אירוע מבחינת מחלקת אירועים היקרה?
mickey lip פורסם ספטמבר 7, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2008 uvdude כתב: וברצינות - זה אירוע מבחינת מחלקת אירועים היקרה? תודה על הדאגה, יהיה פיקוח לא לדאוג.
Ilan Jonas פורסם ספטמבר 7, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2008 אני אצטרף גם - אם לא לטוס אז אקח את פיקוח דרום לפחות.
Shireto Shahar פורסם ספטמבר 7, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2008 Amir Paz כתב: אם כבר אז כבר...גישה ב"ג עלי! תתן לאלה שבהשגחות לא חבל? ובכלל אין לך איזה מכון טיפולי לעבוד עליו?
Amir Paz פורסם ספטמבר 7, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2008 Shahar Shireto כתב: Amir Paz כתב: אם כבר אז כבר...גישה ב"ג עלי! תתן לאלה שבהשגחות לא חבל? ובכלל אין לך איזה מכון טיפולי לעבוד עליו? רז פרש... :wink:
Shireto Shahar פורסם ספטמבר 7, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 7, 2008 Amir Paz כתב: Shahar Shireto כתב: Amir Paz כתב: אם כבר אז כבר...גישה ב"ג עלי! תתן לאלה שבהשגחות לא חבל? ובכלל אין לך איזה מכון טיפולי לעבוד עליו? רז פרש... :wink: מתחיל בנ' נגמר בם' 3 ניחושים
אורח פורסם ספטמבר 8, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2008 כל הפקחים שמעוניינים לקחת חלק בעיקר דרום, ת"א וגישה ב"ג בתאום מלא מול מר בקשי. תודה,
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 8, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2008 Ran56 כתב: כל הפקחים שמעוניינים לקחת חלק בעיקר דרום, ת"א וגישה ב"ג בתאום מלא מול מר בקשי.תודה, תודה
אורח פורסם ספטמבר 8, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2008 Izik - VATIL3 כתב: Ran56 כתב: כל הפקחים שמעוניינים לקחת חלק בעיקר דרום, ת"א וגישה ב"ג בתאום מלא מול מר בקשי.תודה, תודה תודה לך :wink:
AaronDagan פורסם ספטמבר 8, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2008 אני לא אפסיד את הקטע.......מגיע בכל מחיר, יהיה מה שיהיה..... :!: :!: :!: