×™×•× ×™ לומר פורסם מאי 22, 2004 דיווח פורסם מאי 22, 2004 השבוע (יום ג') התבצע תרגיל "סנונית 2" בנתב"ג המדמה התרסקות של מטוס "ירוק" (עד 200) נפגעים. בתרחיש התבצעה "התרסקות" של מטוס ובו 198 נוסעים. עבדכם הנאמן השתתף בתרגיל בתור צוות אמבולנס - עיסוקי במציאות - וכמובן יש קצת תמונות... התמונות באיכות לא מי יודע מה, בגלל החטף שבהם נלקחו התמונות בתוך כל ההמולה... (לצורך העניין השתתפו בתרגיל כ 60 אמבולנסים של מד"א, 20 כבאיות - מהמרכז ועד ירושלים ועוד מאתיים נפגמ"ים וצוותי חיל רפואה) הכבאיות יוצאות לדרכם ל26 , 10 דקות לפני הנחיתה... גדוד האמבולנסים "מחכה" להתרסקות APRON B אל על מסיע על ה L להמראה ב 30 (המסלול היחיד שנישאר פעיל) עדיין מחכים... האות ניתן והכוחות מתחילים לנוע דרך ה 03 ל 26 המטוס ה"מרוסק" על 26 ובדרך ל"בתי חולים" באגרסקו תמונה מהירה של 747 בחנייה זהו... שאר התמונות באיכות יותר גרועה אפילו... נקווה שלא יקרה התרחיש המתורגל... שבוע טוב אגב בסוף "מתו" רק 60 בערך...
e_dor פורסם מאי 22, 2004 דיווח פורסם מאי 22, 2004 תודה ששיתפת. נקווה שבחיים לא יקרה ואם חס וחלילה יקרה אז לא ימות אף אחד !
Itay Zecharia פורסם מאי 22, 2004 דיווח פורסם מאי 22, 2004 כל הכבוד לך שלקחת חלק פעיל במבצע, ושעוד הספקת לצלם ולשתף אותנו גם.
Noam פורסם מאי 22, 2004 דיווח פורסם מאי 22, 2004 יוני, תודה על התמונות, אני גם הייתי בפעם הקודמת שביטלו את התרגיל ברגע האחרון. הפעם לא יכולתי להשתתף בגלל שהיתה בגרות באנגלית באותו יום. נראה שעשיתם חיים וגם הייתם ב- "חול". נועם
che פורסם מאי 22, 2004 דיווח פורסם מאי 22, 2004 גם אני השתתפתי פעם בתרגיל בנתב'ג. אז זה היה תרגיל לדימוי פיגוע כימי בטרמינל 2. אני שיחקתי "נפגע"... חבל שאותו תרגיל לא התרחש גם בשטח האווירי, ככה שלא יצא לי לראות שום דבר מעניין כמו שאתה ראית.... בתרגיל ההוא ה"בית חולים" היה הדשא שמול משרדי מנהל התעופה האזרחית... אני "נפטרתי" מפגיעת ברום כי לא חילצו אותי בזמן... הדבר הכי מעניין שיכולתי לראות מעבר לקיר של הבראבו היה 742 של CAL שנכנס לחנייה מול אגרקסקו, וATR של ארקיע דרך החלונות של טרמינל 2....
×™×•× ×™ לומר פורסם מאי 22, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 22, 2004 חנן ונועם... השתתפתי ב 2 התרגילים האחרונים... גם בסנונית הקודם בדצמבר שבוטל בסוף בגלל עיצומים בנתב"ג וגם בתרגיל הברום בטרמינל 2 ... אולי יש מצב אפילו שפיניתי אותך באמבולנס לנקודת ריכוז הנפגעים... בכל מקרה אני לא מפסיד שום הזדמנות להשתתף בתרגילים בנתב"ג לא משנה על איזה בסיס הם
Eliran-VFS1 פורסם מאי 22, 2004 דיווח פורסם מאי 22, 2004 התמונות ממש יפות! במיוחד ה747 הלבן! תמשיך לצלם ....