חן מ פורסם ספטמבר 8, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2008 חברים אני השנה כיתה יב ואני לומד מגמת שיווק ואנחנו עושים עבודת גמר השנה שעוסקת בפירסום אני החלטתי שנושא העבודה שלי יהיה אלעל(מטבע הדברים קשר למטוסים)...וככל הנראה הנושא של העבודה יהיה איך דבר כמו למשל קנייה באינטרטנ של כרטיסים או פרסומות או יחסי ציבור וכו' משפיעים על תדמית חברת אלעל... עכשיו:מידע מוויקיפדיה על אלעל השגתי,אני צריך עוד מידע,ובאתר שלהם אני צריך גם את המידע על החברה(חיפשתי ולא מצאתי) חוץ מיזה,יש דרך ליצור קשר עם החברה,ולבקש מהם לבוא למשרדים שלהם ושם לשאול את המנהלים כל מיני שאלות בנובג לפרסום וכו'? תודה
אורח פורסם ספטמבר 8, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2008 דרך ליצור עם החברה לא חסר, יש לך טלפון, פקס, מייל וכו'
noamkn פורסם ספטמבר 8, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2008 יש לאלעל מחלקת שירות לקוחות מאוד טובה. אני בעבר התכתבתי איתם בנוגע לאיזה נושא. תשלח מייל/מכתב עם צירוף כתובת וטלפון והם יחזרו אליך. באתר של אלעל יש חיפוש ושם תכתוב את המילה "היסטוריה" מניסיון זה נותן את כל הדברים החשובים שקרו בחברה.
חן מ פורסם ספטמבר 8, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 8, 2008 תומר,התלבטתי אם לכתוב את זה כאן או בOT והחלטתי שזה מתאים לכאן יותר... ובכל מקרה אל תסטה מהנושא עריכה:נועם איך שולחים להם מייל?דרך הצור קשר באתר? כי זה צור קשר של המחלקת מטענים....זה גם של הרגיל?
Eldar Sella פורסם ספטמבר 8, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2008 מה זה קשור לפה? צריך להיות ב-OFF TOPIC. תומר, לא מתפקידך להעיר לו. תודה.
noamkn פורסם ספטמבר 8, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2008 http://www.elal.co.il/ELAL/Hebrew/ContactUs/ --> מחלקת קשרי לקוחות
חן מ פורסם ספטמבר 8, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 8, 2008 נועם תודה רבה,עזרת מאוד! ולשאלה הכי חשובה:מה לרשום להם? בדיקו את מה שרשמתי כאן? להגיד להם משהו בקשר לסימולטורים כדי שזה יעשה עליהם רושם טוב יותר?
avigilad99 פורסם ספטמבר 8, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 8, 2008 נועם תודה רבה,עזרת מאוד!ולשאלה הכי חשובה:מה לרשום להם? בדיקו את מה שרשמתי כאן? להגיד להם משהו בקשר לסימולטורים כדי שזה יעשה עליהם רושם טוב יותר? רושם בדרך הסימולטורים לא נראה לי אולי בכלליות. תדבר אתם יותר על המוקאפים שואטיל מעבירה לטייסי אלעל. וחוסכת להם זמן יקר בסימולטורים בחו"ל. תדבר אתם על שיתוף הפעולה בין אלעל וואטיל. אפשר גם להזכיר את נושא הסימולטורים. כאשר מספרי הטיסות בואטסים הינם בדיוק כמו במציאות מטוסים, צביעות, רישומים ELALVA. P.S אני גם בתו"ן במגמת שיווק. שנה הבאה אני אפגוש את הפרוייקט בעצמי :wink: מקווה שעזרתי
חן מ פורסם ספטמבר 8, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 8, 2008 אבי אני צריך שאלות שיותר נוגעות לפרסום שלהם או למשל לזה שיש להם אתר שדרכו מוכרים כרטיסי טיסה מבין?