Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 10, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2008 עכשיו אתה סותר את מה שכתבת קודם, חשבתי שהדגש פה לא על מקצועיות והניקוד הוא כמותי, אם ככה אתה רוצה לעשות ניקוד אז בטח שאפשר להשתמש בבלאקבוקס כי מה שאתה מתאר זה פשוט מאוד בלאקבוקס...
4x-amr פורסם ספטמבר 10, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2008 עכשיו אתה סותר את מה שכתבת קודם, חשבתי שהדגש פה לא על מקצועיות והניקוד הוא כמותי, אם ככה אתה רוצה לעשות ניקוד אז בטח שאפשר להשתמש בבלאקבוקס כי מה שאתה מתאר זה פשוט מאוד בלאקבוקס...אני לא רואה סתירה אבל מה זה חשוב העיקר שיש בפיך חדשות טובות,ברוכי הציע שלושום לבדוק את האפציה ואני שמח שאתה חושב שזה אפשרי.מה זה אומר מבחינת השתתפים ? הם צריכים להוריד אותה? ומתי יעשה ניתוח הנתונים?
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 10, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2008 זה אומר שהם צריכים להרשם לעיט ולהתחיל לטוס, בעמוד סטטיסטיקות יש את הטייסים עם הניקוד הגבוה ביותר
4x-amr פורסם ספטמבר 10, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2008 זה אומר שהם צריכים להרשם לעיט ולהתחיל לטוס, בעמוד סטטיסטיקות יש את הטייסים עם הניקוד הגבוה ביותרבעיט יש מטוסים כמו -B737\757\767? מה זה ניקוד כמותי?
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 10, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2008 זה אומר שהם צריכים להרשם לעיט ולהתחיל לטוס, בעמוד סטטיסטיקות יש את הטייסים עם הניקוד הגבוה ביותרבעיט יש מטוסים כמו -B737\757\767? מה זה ניקוד כמותי? נכון להיום לא, יש פיתוח של עיט עסקים שבה יהיה 737, 767 וERJ135 בתור התחלה. אנחנו באמת רוצים לחדש את הבטא של התוכנה ואתה מוזמן להצטרף ולעזור. בעיט עסקים הניקוד שונה מעט בגלל האופי של הטיסה במטוסים מסחריים. בעיט הציון על טיסה נע מ10- עד ל10 אתה נכנס לסטטיסטיקה של המצטיינים אחרי שאתה משלים 20 טיסות בהנחה שהממוצע שלך מספיק טוב כמובן. אתה יכול להוריד את המדריך של התוכנה לפרטים נוספים מפה: http://www.ait-aviation.org/blackbox/BB2Manual.pdf בעיט עסקים הציון נע מ0 ל100, החישוב שלו קצת יותר מסובך וכרגע אנחנו משאירים את הפרטים במסגרת של קבוצת הפיתוח.
4x-amr פורסם ספטמבר 10, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2008 זה אומר שהם צריכים להרשם לעיט ולהתחיל לטוס, בעמוד סטטיסטיקות יש את הטייסים עם הניקוד הגבוה ביותרבעיט יש מטוסים כמו -B737\757\767? מה זה ניקוד כמותי? נכון להיום לא, יש פיתוח של עיט עסקים שבה יהיה 737, 767 וERJ135 בתור התחלה. אנחנו באמת רוצים לחדש את הבטא של התוכנה ואתה מוזמן להצטרף ולעזור. בעיט עסקים הניקוד שונה מעט בגלל האופי של הטיסה במטוסים מסחריים. בעיט הציון על טיסה נע מ10- עד ל10 אתה נכנס לסטטיסטיקה של המצטיינים אחרי שאתה משלים 20 טיסות בהנחה שהממוצע שלך מספיק טוב כמובן. אתה יכול להוריד את המדריך של התוכנה לפרטים נוספים מפה: http://www.ait-aviation.org/blackbox/BB2Manual.pdf בעיט עסקים הציון נע מ0 ל100, החישוב שלו קצת יותר מסובך וכרגע אנחנו משאירים את הפרטים במסגרת של קבוצת הפיתוח. רגע אמרת 20 טיסות אנחנו רוצים תחרות של חצי יום!! האם יתן לקבל ציון על טיסה בודדת?
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 10, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2008 בסוף כל טיסה הטייס מקבל את הציון על הטיסה שלו, בעמוד רשימת הטייסים רואים את הממוצע של כל הטייסים אם תכפיל מספר הטיסות בציון ממוצע תקבל את סה"כ הנקודות שאותו טייס צבר. אם אתה רוצה לעשות את זה ביום ספציפי אז אני מניח שצריך לרשום את הניקוד של כל הטייסים שמשתתפים לפני ואחרי האירוע ואז תוכל לדעת כמה נקודות הם צברו. יש כמובן מגבלה מעשית של כמות המטוסים של עיט, ומיקום המטוסים - אתה מקבל מטוס כמו שהאחרון שהשתמש בו השאיר אותו, באותה נקודה בדיוק ואותו מצב של הפאנל. סוגי המשימות הם כל מני סוגים של טוס מX ל-Y כמו: Channel 2 requires aerial photos, fly their camera man from ^X^ to ^Y^
4x-amr פורסם ספטמבר 10, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 10, 2008 בסוף כל טיסה הטייס מקבל את הציון על הטיסה שלו, בעמוד רשימת הטייסים רואים את הממוצע של כל הטייסים אם תכפיל מספר הטיסות בציון ממוצע תקבל את סה"כ הנקודות שאותו טייס צבר.אם אתה רוצה לעשות את זה ביום ספציפי אז אני מניח שצריך לרשום את הניקוד של כל הטייסים שמשתתפים לפני ואחרי האירוע ואז תוכל לדעת כמה נקודות הם צברו. יש כמובן מגבלה מעשית של כמות המטוסים של עיט, ומיקום המטוסים - אתה מקבל מטוס כמו שהאחרון שהשתמש בו השאיר אותו, באותה נקודה בדיוק ואותו מצב של הפאנל. סוגי המשימות הם כל מני סוגים של טוס מX ל-Y כמו: Channel 2 requires aerial photos, fly their camera man from ^X^ to ^Y^ 4 ססנות 172 זה מספיק לתחרות אבל האם נוכל לקבל ציון לכל טייס בנפרד על ביצוע ספציפי ולא כחלוקה של ממוצע חלקי מספר הטייסים? ו
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 10, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 10, 2008 זה לא מה שאמרתי? כנס לאתר עיט לעמוד "רשימת טייסים" והכל יהיה ברור
Idan Traub פורסם ספטמבר 11, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2008 אבל מה אם הקטע של הטיסות שאני והיב העלנו שבהם נעשה שימוש במטוסים שאין לעיט אך טסים טיסות מהסוג הזה בארץ ובעולם :?:
Ben Bezalel פורסם ספטמבר 11, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2008 אנשים יאללה סגרו את העסק,במלא שום דבר לא יצא פה, סתם טופיק של מריבות מאשר רעיונות... חבל על הזמן שלכם, תבואו לטוס במקום לבלבל פה את השכל.
4x-amr פורסם ספטמבר 11, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 11, 2008 רן פיקלס שלום ונעים מאד, אני סיימתי עם הנושא כל מה שהיה להגיד נאמר. שא ברכה
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 11, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2008 חבר'ה, השרשור הזה התחיל במשהו טוב, ההיתי שמח שכל המעורבים יתנהגו בבגרות וישאירו את המטרה הטובה. אמיר, אני חושב שהרעיון וההצעה שלך נקלטו היטב (או שהיו כאלה שלא הבינו בכלל ), בו נעבור לשלב של מעשים ופחות דיבורים, או בקיצור דבר איתי... :wink:
4x-amr פורסם ספטמבר 11, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 11, 2008 חבר'ה, השרשור הזה התחיל במשהו טוב, ההיתי שמח שכל המעורבים יתנהגו בבגרות וישאירו את המטרה הטובה.אמיר, אני חושב שהרעיון וההצעה שלך נקלטו היטב (או שהיו כאלה שלא הבינו בכלל ), בו נעבור לשלב של מעשים ופחות דיבורים, או בקיצור דבר איתי... :wink: כל מלה זהב
Ben Bezalel פורסם ספטמבר 11, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2008 שמע אמיר היקר, שבוע אתה רק מבלבל לנו ת'שכל,אם הדבר הזה שלך,ש- 75%+ מהאנשים לא מבינים בכלל על מה אתה מדבר, זה כיאלו אתה מדבר לעצמך במשך שבוע מאז שהעלת את הרעיון הזה. עם כל הכבוד מה שרשמתי לך בפרטי,זה מה שאני מרגיש,וזה מה שנכון,ואין מה לעשות,תתמודד. בקיצור מה שאני רוצה להגיד לך,והיה כבר אחד שאמר מעליי, תפסיק לבלבל בשכל ותעלה לטוס.כרגע כל מה שאתה עושה הוא לשווא,וסתם בזבוז זמן. סופ''ש נעים.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 11, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2008 שמע אמיר היקר,שבוע אתה רק מבלבל לנו ת'שכל,אם הדבר הזה שלך,ש- 75%+ מהאנשים לא מבינים בכלל על מה אתה מדבר, זה כיאלו אתה מדבר לעצמך במשך שבוע מאז שהעלת את הרעיון הזה. עם כל הכבוד מה שרשמתי לך בפרטי,זה מה שאני מרגיש,וזה מה שנכון,ואין מה לעשות,תתמודד. בקיצור מה שאני רוצה להגיד לך,והיה כבר אחד שאמר מעליי, תפסיק לבלבל בשכל ותעלה לטוס.כרגע כל מה שאתה עושה הוא לשווא,וסתם בזבוז זמן. סופ''ש נעים. אהלן בן, רציתי להעיר על משהו קטן. אני מכבד את דעתך ודבריך, אבל המילים המודגשות כל כך לא נכונות, החטיבה שלנו בנויה על אנשים שעושים, אז אולי לא תמיד רואים את המטרה הסופית, אבל עם קצת הכוונה נכונה אין עשייה שהיא בזבוז זמן, חומר למחשבה. "להאיר ולא להעיר" (בגן שלום, הרב ארוש 160)
E.Z פורסם ספטמבר 11, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2008 אמיר אם לא היית מעתיק את ההודעה של עידו מפורום OT שהבהיר שהכל בצחוק וברוח טובה הייתי אומר שיש לשרשיר עוד סיכוי אבל זה + "השיווק האגרסיבי" של פתיחת שרשיר נוסף לא לרוחי לחלוטין לכן זה הולך ככה: יש לך ולכל שאר המשתתפים הזדמנות להחזיר את השרשיר הזה למסלול סביר פעם הבאה שאני מתערב זה נעילה ודיון נוסף שיפתח בנושא יוביל להשעיה של כל המעורבים לתקופה שתחושב מתממטית לפי רמת העצבים שלי ויש איתי בפורום כמה חבר'ה אקדמאים שיפתחו בשבילי נוסחה אם אבקש.
Idan Traub פורסם ספטמבר 11, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 11, 2008 אני לא יודע על מה כל המומה הרבה אני הבנתי לגמרי מה אמיר רצה וזה אחלה רעיון ואני וויהב אפילו חבנו וכתבנו על עוד מקצה שלפי דעתנו ראוי להשתתף בתחרות שכן אנו מבצעים אותו הרבה גם ברשת . פשוט מאוד יש תוכנית טיסה מוכנה או ולפי הביצוע נותנים ניקוד ובמקצה היצירתיות אז מגישים את המרשה והרעיון כמה שעות / ימים ליפני התחרות לכל הגדר יש סט משימות משלו שלכל אחד גם רמת קושי המזכה בנקודות שונות (לפי משך הטיסה הליכים לא שגרתיים התגברות על תקלות ועוד כל מיני דברים ) ויש גם לפקח אפשרות להוריד נקודות שכן הוא זה שצוןפה ומודע לכל תנועה קטנה של המטוס בשמיים ולא אף אחד אחר . מקווה שעזרתי לחלק להבין