YairB פורסם ספטמבר 12, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2008 אני טס בע"ה עודשבועים שלושה בערך לאנטליה.. טיסה קצרה אבל עדיין אני אשמח להכנס לקוקפיט.. אז רציתי לדעת.. זה טיסת שכר כן.. אז יש פחות סיכוים להכנס לקוקפיט אצל סאן דור בשכר ? אני מכין מכתב הכל אבל רציתי לדעת עם יש טעם באמת. תודה
Ben Bezalel פורסם ספטמבר 12, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2008 אני לפני חודש טסתי לקוס בטיסת סאן דור, בהלוך היה לי סידור קוקפיט דרך השת''פ, בחזור הודעתי טיפה מאוחר מידי,אז לא יכלו לעשות כלום, כתבתי מכתב לטייס,בהתחלה הוא לא נתן לי להכנס כי הוא לא ידע מי אני,אח''כ נתתי למנהלת השירות בטיסה את התעודת שת''פ, ורק בעזרת התעודה נכנסתי.. אני חושב שהסיכויים שלך הם 50-50 לך תדע איזה טייסים יהיו לך.
Eldar Sella פורסם ספטמבר 12, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2008 הסיכויים 50:50 בלי קשר לחברת סאן דור, לצורך העניין במקרה הזה כמו בהרבה מקרים הסיכויים להיכנס לקוקפיט בסאן דור, והסיכויים להיכנס לקוקפיט באל על - שווים.
crazyblat פורסם ספטמבר 12, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2008 חזרתי לארץ לפני שבוע עם טיסת אל על כתבתי מכתב הכל טוב ויפה...וחיכיתי....לפני ההמראה הביא לי אחד הדיילים את המכתב חזרה...היה רשום במכתב "לצערי הרב נוהלי הבטחון אינן מאפרים להעתר לבקשתך.בעתיד נכון תעשה ותפנה לממונה vatil בחב אל על.ועל פי פנייתו כל קברניט ישמח לארח אותך..." כמובן שבהמשך המכתב הוא אמר לי שאני מוזמן להיכנס לקוקפיט אחרי הנחיתה...כשכל הנוסעים יעזבו את המטוס....קיצור התבאסתי... ואני רק מת לדעת...עם מי אני הייתי אמור לדבר?!
mickey lip פורסם ספטמבר 12, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2008 חזרתי לארץ לפני שבוע עם טיסת אל עלכתבתי מכתב הכל טוב ויפה...וחיכיתי....לפני ההמראה הביא לי אחד הדיילים את המכתב חזרה...היה רשום במכתב "לצערי הרב נוהלי הבטחון אינן מאפרים להעתר לבקשתך.בעתיד נכון תעשה ותפנה לממונה vatil בחב אל על.ועל פי פנייתו כל קברניט ישמח לארח אותך..." כמובן שבהמשך המכתב הוא אמר לי שאני מוזמן להיכנס לקוקפיט אחרי הנחיתה...כשכל הנוסעים יעזבו את המטוס....קיצור התבאסתי... ואני רק מת לדעת...עם מי אני הייתי אמור לדבר?! שלח בפעם הבאה מייל אלי או לרן או לאלעד ונטפל, אבל, ופה האבל הגדול, אנו מטפלים רק בבקשות של חברי שת"פ, זו לצערי הרב ההנחיה של אלעל כרגע. רק חברי שת"פ מאושרים להיכנס לקוקפיט, כל השאר, נא להמשיך ולכתוב מכתבים, מידי פעם המזל משחק ונופלים על קברניט שכן מוכן להכניס לתא. שווה לנסות, אף פעם לא מזיק. מה שיותר שווה זה לנסות להתנדב ל "יחידת העילית" של החברים אשר תורמים המון למען השת"פ וזו כמובן הסוכריה שאלעל נותנת להם. כעקרון ההנחיה בכל העולם היא בלי ביקורים בתא, מאז 11/9 הכל השתנה לצערינו הרב.
E.Z פורסם ספטמבר 12, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2008 כמו שמיקי כתב רק חברי שת"פ יכולים להיכנס בהתאם לנהלים החדשים -להשכלה כללית כל אותם חברי השת"פ עברו במהלך הקיץ סיווג בטחוני לצורך העניין ע"פ דרישת אלעל
guy13 פורסם ספטמבר 12, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2008 שת"פ זה רק מגיל 16? חיובי. טוב יש לי עוד שנה.. מה צריך לעשות כדי להתקבל?
E.Z פורסם ספטמבר 12, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 12, 2008 שת"פ זה רק מגיל 16? חיובי. טוב יש לי עוד שנה.. מה צריך לעשות כדי להתקבל? -שעות טיסה ברשת ווטסים -ידע בתפעול הסימולטור ופנל המטוס הלרוונטי לצי אליו אתה משתייך או מבקש להשתייך -נכונות למינימום 8 שעות חניכת טייסים במתקני אלעל למחזור -נוכחות ביום הכנה קצר שמתקיים לחברי שת"פ חדשים. -רצון לילמוד מהטובים ביותר בארץ.
crazyblat פורסם ספטמבר 14, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2008 אלעד....הבעיה היחידה שלי בחיים...שאני מעכו...ואני לא יכול לנסוע לתל אביב...במיוחד בימים שאני עובד
E.Z פורסם ספטמבר 14, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 14, 2008 אלעד....הבעיה היחידה שלי בחיים...שאני מעכו...ואני לא יכול לנסוע לתל אביב...במיוחד בימים שאני עובד היה לי בעבר חונכים מחיפה ויש קיום בצי ה 737 חונך מב"ש ואם אתה מתעקש לראות את זה במספרים בשביל לטוס בקוקפיט דרך שת"פ אלעל-צריך להשקיע: 1. יום הכנה של שעתיים בערב 2. יום חניכה אחד שאלה ה - 8 שעות אבל אם אתה עושה את זה רק בשביל הקוקפיט - וותר על הרעיון ועדיף לך כבר לשחק על הצ'אנס של ה 50-50 שקפטן יכניס אותך לקוקפיט על בסיס מכתב עם תצלומים מהסימולטור כמו שהחבר'ה מהרשתות המתחרות עושים והסיבה העיקרית שאתה צריך לבוא לשם בעיקר כדי ללמוד ולא לבוא בשביל מפגש אחד כדי לצאת ידי חובה -וכן.. היו בשת"פ הזה ועדיין יש לא מעט חבר'ה ממקומות מרוחקים.
Idan Traub פורסם ספטמבר 15, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2008 אצלנו מקבלים בסוף מאי תעודה מזהה למרות שלחלק עוד לא מלאו 16 אז עם התעודה אני יכול להכנס לא-על :?:
אורח פורסם ספטמבר 15, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 15, 2008 אצלנו מקבלים בסוף מאי תעודה מזהה למרות שלחלק עוד לא מלאו 16 אז עם התעודה אני יכול להכנס לא-על :?: מה לא היה ברור, גיל 16 ומעלה, אפילו לא שניה לפני ...
crazyblat פורסם ספטמבר 16, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2008 אלעד....הבעיה היחידה שלי בחיים...שאני מעכו...ואני לא יכול לנסוע לתל אביב...במיוחד בימים שאני עובד היה לי בעבר חונכים מחיפה ויש קיום בצי ה 737 חונך מב"ש ואם אתה מתעקש לראות את זה במספרים בשביל לטוס בקוקפיט דרך שת"פ אלעל-צריך להשקיע: 1. יום הכנה של שעתיים בערב 2. יום חניכה אחד שאלה ה - 8 שעות אבל אם אתה עושה את זה רק בשביל הקוקפיט - וותר על הרעיון ועדיף לך כבר לשחק על הצ'אנס של ה 50-50 שקפטן יכניס אותך לקוקפיט על בסיס מכתב עם תצלומים מהסימולטור כמו שהחבר'ה מהרשתות המתחרות עושים והסיבה העיקרית שאתה צריך לבוא לשם בעיקר כדי ללמוד ולא לבוא בשביל מפגש אחד כדי לצאת ידי חובה -וכן.. היו בשת"פ הזה ועדיין יש לא מעט חבר'ה ממקומות מרוחקים. אלעד לא הבנת אותי אחי.... אני בן 23 עם עבודה שזה רק משמרות ערב...אין לי בעיה להשקיע כסף ואני בכלל לא אעשה את זה בשביל הקוקפיט...אני גם רוצה ללמוד וגם רוצה עוד כמה שנים לעשות רישיון(בעזרת ההוא בשמיים ויהיה לי קצת כסף) הבעיה זה הזמן...בגלל זה אם תשים לב כל אנשי השת"פ הם אנשים שאו שהם מתחת לגיל הצבא או שהם אחרי הגיל של הלימודים ויש להם עבודה מסודרת...או אנשי פנסיה(ככה הבנתי)
E.Z פורסם ספטמבר 16, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 16, 2008 אלעד....הבעיה היחידה שלי בחיים...שאני מעכו...ואני לא יכול לנסוע לתל אביב...במיוחד בימים שאני עובד היה לי בעבר חונכים מחיפה ויש קיום בצי ה 737 חונך מב"ש ואם אתה מתעקש לראות את זה במספרים בשביל לטוס בקוקפיט דרך שת"פ אלעל-צריך להשקיע: 1. יום הכנה של שעתיים בערב 2. יום חניכה אחד שאלה ה - 8 שעות אבל אם אתה עושה את זה רק בשביל הקוקפיט - וותר על הרעיון ועדיף לך כבר לשחק על הצ'אנס של ה 50-50 שקפטן יכניס אותך לקוקפיט על בסיס מכתב עם תצלומים מהסימולטור כמו שהחבר'ה מהרשתות המתחרות עושים והסיבה העיקרית שאתה צריך לבוא לשם בעיקר כדי ללמוד ולא לבוא בשביל מפגש אחד כדי לצאת ידי חובה -וכן.. היו בשת"פ הזה ועדיין יש לא מעט חבר'ה ממקומות מרוחקים. אלעד לא הבנת אותי אחי.... אני בן 23 עם עבודה שזה רק משמרות ערב...אין לי בעיה להשקיע כסף ואני בכלל לא אעשה את זה בשביל הקוקפיט...אני גם רוצה ללמוד וגם רוצה עוד כמה שנים לעשות רישיון(בעזרת ההוא בשמיים ויהיה לי קצת כסף) הבעיה זה הזמן...בגלל זה אם תשים לב כל אנשי השת"פ הם אנשים שאו שהם מתחת לגיל הצבא או שהם אחרי הגיל של הלימודים ויש להם עבודה מסודרת...או אנשי פנסיה(ככה הבנתי) אליק יש לי גם אנשים מחוץ לטווח הגילאים שציינת אני אחד מהן וכבר 3 שנים כל מחזור אני מלווה קבוע יומיים של שיעורי אוטומציה ואם צריך לוקח לזה יום חופש גם אני סטודנט ושצריך אני מזיז ולוקח חופש אם זה ממש חשוב לי לצערי קמפוס אלעל כבר 50 שנה נמצא בנתב"ג שליד לוד וזה כרגע מה שיש לנו להציע.