Nir פורסם מאי 22, 2004 דיווח פורסם מאי 22, 2004 טוב...לא עמדתי בפיתוי. ארבע תמונות בנתיים. קחו בחשבון שיש עוד כשבועיים שלושה עבודה לפחות עד לסיום. והקישור לתמונות : http://planet.nana.co.il/divediy/fs9.html ניר
Danm פורסם מאי 22, 2004 דיווח פורסם מאי 22, 2004 יפה אבל אולי תבקש ממני כבר תמונות?!? אני יכול להשיג לך תמונה של הטרמינל ועוד כצה באיזור
אורח פורסם מאי 22, 2004 דיווח פורסם מאי 22, 2004 כל הכבוד ניר על ההשקעה. השאלה החשובה, מה מחיר ה FPS ים לטסים באזור. רן.
Nir פורסם מאי 22, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 22, 2004 היי רן עיניין ה FPS ים אינדיבידואלי לכל אחד בהתאם למחשב שלו. כרגע, בכל פעם שאני עובר את אזור ת"א צפונה ( פוטו ריל סינרי לכיוון השדה ) הFPS עולה ! למעשה אני לא מרגיש שום ירידה ב FPS בשדה עצמו. המקום שבו מורגשת ירידה משמעותית, כמו שכבר הזכרתי בעבר, הוא מיזרחית לשדה. אני עדיין לא יודע מאיזה סינרי זה נובע בדיוק. ניר
Koobe פורסם מאי 22, 2004 דיווח פורסם מאי 22, 2004 יוצא לי לבקר לעיתים (אההמ... כל יום) בשדה-דב, תגיד מה אתה צריך ותקבל בהקדם. אין כמו לעזור ולתרום לבניית סינרי של שדה-הבית. :-) הנוכחי של רוזנפלד מאוד מקשה על המערכת, במיוחד הבלוקים של הוילות בשיכון ל'. מעמיס ולא נוח. אני מקווה ששימוש נכון ב-GMAX על ידך - יפתור את הענין. זכור נא את אלו אשר ידם אינם משגת FX9500 ואשר נאלצים להסתפק בכרטיס מזיע וחלוד... ;-) שבוע טוב!
Nir פורסם מאי 23, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 23, 2004 לא לדאוג דורון. הכרטיס החבוט שלי הוא GEFORCE 5600XT. אני זקוק לתמונות מכל אזור הטרמינל והמשרדים. תודה ניר
Erez Savir פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 פששששש נראה מבטיח ביותר... יש מצב לאיזה תמונה אווירית?ותמונות מהרמפה של ארקיע בקטע הצפוני?