עבור לתוכן
Almog Atar

עם האוכל בא התאבון...

Recommended Posts

פורסם

מאז שהוסכמתי ת"א בחד"ב האחרון לא יצא לי לעלות לפקח, בדיוק נכנסו לתקופת בגרויות וכל פעם שהיה לי זמן פנוי העדפתי לנצל אותו לטיסה (ככה אפשר גם ללמוד בדרך 8) )

הגיע החופש טסתי לארה"ב, דיי בניתי על לפקח משם אבל בעיות אינטרנט מנעו ממני (בן עד לכך 8) )

אחרי שחזרתי ואין כ"כ לחץ בלימודים אני חוזר לכשירות לאט לאט, הערב ב21:00 עליתי לפקח עד עכשיו (23:30), ומה אני אגיד, ברגע שעליתי הגיעה התנועה, לקח בדיוק 10 דקות עד שהגיע המטוס הראשון, ואז התחבר גם מגדל ב"ג ואיתם הגיעה עוד תנועה בכמות יפה.

בקיצור, מה שאני מנסה להגיד זה שאני אשתדל לעלות ת"א בערבים ולחזור לכשירות, ובכלליות, ברגע שטייסים רואים פיקוח הם יבואו וההפך, ברגע שפקחים רואים תנועה הם יעלו ורק ככה אנשים יימשכו חזרה לטוס/לפקח.

בקיצור, כמו הכותרת, עם האוכל בא התאבון...

תודה לכל מי שטס היום וסליחה על החלודה :lol:

פורסם

אין מאושר ממני לקרוא את הדברים אלמוג, שמחתי להצטרף אליך הערב עם מגדל אילת, כל הכבוד =D>

ברשותכם אנצל את הבמה כדי להעביר מסר חשוב שעוד נדבר עליו בכנס חטיבה.

הנקודה היא שאם כל פקח יעשה מאמץ לתת שעה-שעתיים בפעם בשבועיים (שלוש או ארבע), פתאום תראו רשת אחרת, הוכיח זאת בעבר ניסים שובל שפתח כמעט כל ערב מגדל ופתאום אנשים התרגלו, והיתה כל ערב חגיגה בב"ג.

אני לא בא בטענות לאף אחד, היה ברור לי שהקיץ הזה היה תזמון גרוע להרבה מאוד פקחים, לכולנו יש חיים, אבל גם צריכה להיות הבנה אצל כל פקח שיש לו יכולת גדולה מאוד להשפיע על המצב ברשת וזה רק ע"י עלייה לפקח.

זה סוג של אחריות אישית שחלקנו צריכים להבין ולפנים אותה, וזה אומר דבר אחד, שהרבה מאוד נמצא בידיים שלנו, אני לא מצפה מאף פקח שיעלה כל יום, אבל אני חושב שמרובנו זה לא יהיה מוגזם לצפות שניתן שעתיים בחודש ומכאן כל המוסיף הרי זה משובח.

פורסם
אין מאושר ממני לקרוא את הדברים אלמוג, שמחתי להצטרף אליך הערב עם מגדל אילת, כל הכבוד =D>

ברשותכם אנצל את הבמה כדי להעביר מסר חשוב שעוד נדבר עליו בכנס חטיבה.

הנקודה היא שאם כל פקח יעשה מאמץ לתת שעה-שעתיים בפעם בשבועיים (שלוש או ארבע), פתאום תראו רשת אחרת, הוכיח זאת בעבר ניסים שובל שפתח כמעט כל ערב מגדל ופתאום אנשים התרגלו, והיתה כל ערב חגיגה בב"ג.

אני לא בא בטענות לאף אחד, היה ברור לי שהקיץ הזה היה תזמון גרוע להרבה מאוד פקחים, לכולנו יש חיים, אבל גם צריכה להיות הבנה אצל כל פקח שיש לו יכולת גדולה מאוד להשפיע על המצב ברשת וזה רק ע"י עלייה לפקח.

זה סוג של אחריות אישית שחלקנו צריכים להבין ולפנים אותה, וזה אומר דבר אחד, שהרבה מאוד נמצא בידיים שלנו, אני לא מצפה מאף פקח שיעלה כל יום, אבל אני חושב שמרובנו זה לא יהיה מוגזם לצפות שניתן שעתיים בחודש ומכאן כל המוסיף הרי זה משובח.

כמה שאתה צודק ,תודה אלמוג.חברים ,רק הטיסה ברשת תצדיק את קיומנו ,טיפ טיפה של זמן וה"גשם"יגיע.
פורסם

את האמת, אני בזמן האחרון בכלל לא בודק בסרב אינפו אפילו אם יש פיקוח, כי בד"כ אני מתאכזב.

עכשיו אני אתחיל כן לבדוק.

מי שיודע שהוא מתחבר לפקח בבקשה כתבו הודעה בפורום "תל אביב וגישה עולים היום מ-21:00 - 23:00" זה הכל.

ככה אני אוכל לתכנן את הטיסה ולהגיע לטוס.

ד"א, מישהו יודע למה שורת ATC ONLINE לא עובדת כבר כמה חודשים בפורום?

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...