Omer k פורסם מאי 22, 2004 דיווח פורסם מאי 22, 2004 אני מתחבר מכין הכל בפיקוח יש את גישה בן גוריון לא זוכר מי זה היה - וזה לא משנה ואת פיקוח תל אביב מעליו אני בהרצליה פונה לגישה מקבל מרשה ולחץ מחזיר תשובה שאני לא מבין את הלחץ בערך 4 פעמים ככה בסוף יש לי לחץ לא מהפקח פשוט בדקתי במקום אחר הלחץ היה 1016 אחרי זה עד שקיבלתי את כל האישורים האחרים פעמים ביקשתי לעבור לקסט - גם בשביל לזרז וגם כי אי אפשר היה להבין כלום הוא דיבר כל כך מהר בקושי את האות קראיה היה אפשר להבין אחרי זה עולים מגיעים לנקודת התפצלות אחרי המראה ממסלול 29 מהרצליה גישה אומר לעבור לתל אביב - עדין לא בבצרה! פונים לבצרה תל אביב מפנה לנוהל שקט דיווח הבא בבת גלים מדווחים בבת גלים מקבלים דיווח הבאה צלע עם הרוח מסלול 34 מגיעים לצלע אבל אי אפשר לדבר בקושי להגיד שלום אוקי מגיעים ממשיכים לטוב עוד עוד בסוף פניתי בד לבסיס ופינל הגעתי הפיינל הכי ארוך בחיים שלי בערך משהו כמו קילומטר חחחחחחחחח בסדר תל אביב לא עושה בעיות מקבלים אישור נחיתה נוחתים אי אפשר לדווח מסלול פנוי מדווחים בטקסט עד שמקבלים רידבק שאפשר לחניה בערך 10 דקות חונים מתנתקים והמקנות שלי הן ככה: 1. דברו לאט על תשכחו שצריך לרשום חלק מהדברים 2. לא מצליחים פעמים עוברים לטקסט!!! 3. אני קצת מרגיש לפחות שרמה קצת ירדה לא הגיוני שטייס ממריא כשבתוכנית טיסה רשום cvfr rout רו שקוד של השדה לא נכון והוא ממריא למרות הפיקוח אז חברה להקפיד! בתקווה לחזרה לימים הטובים, עומר
OmriSoudry פורסם מאי 22, 2004 דיווח פורסם מאי 22, 2004 עומר היום במיוחד היה עומס, ואם זה נראה לך מהר, חכה שתקשיב לפקחים בשדות גדולים כמו הית'רו או JFK במציאות...אני חושב שאם הם היו מתחילים לעבור אחד אחד ולבדוק איתו שהוא מבין, ולדבר לאט, הם לא היו גומרים עם התנועה עד מחר... :?
אורח פורסם מאי 22, 2004 דיווח פורסם מאי 22, 2004 היום יצא לי להאזין לגישה של JFK, אלוהים ישמור :shock: איזה מהירות הם מדברים, איך משהו מבין שם משהו. פשוט מדהים. רן.
Or Netzer פורסם מאי 22, 2004 דיווח פורסם מאי 22, 2004 מיבינים פשוט תרשמו מה שהם אומרים.. המראתי פעם משיקאגו עם פיקוח מלא.. מהירות של מכונת יריה אבל הם נחמדים ולא מתעצבנים... והבנתי הככל
Shadi Abo Ahmad פורסם מאי 22, 2004 דיווח פורסם מאי 22, 2004 אחלה צוות האנשים של שיקגו ... שם אני התחלתי את דרכי כפקח וירטואלי לפני כמה שנים טובות אחד האזורים הכי טובים להתאמן תחת עומס. ובקשר להודעה הראשונה, העיקר לשמור על קור רוח ולהישאר רגועים, להקשיב היטב לפני שמדברים... רק כך תוכלו להתמודד עם כל העומס, גם כפקחים וגם בטייסים.
OmriSoudry פורסם מאי 22, 2004 דיווח פורסם מאי 22, 2004 שאדי ואור, אולי בכוונה דיברתם על משהו אחר, אבל אני ורן התכוונו דווקא לפקחים האמיתיים ולא הוירטואליים. חיפוש מהיר בגוגל יביא לכם קישורים להאזנה להם...