Moshe Bensal פורסם ספטמבר 26, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 26, 2008 תודה על המחמאות, מה לא עושים למען המטרה, ויש הרבה מטרות מאחורי הרעיון, לעורר את החברה שיטוסו ולא רק לשבת ולתת תגובות לא לענין בכל מיני שירשורים בכל הפורום, שהחברה יכירו וידעו שגם כאן אפשר לטוס ולהנות כמו ביתר המקומות, וההיפך, כמו שעושים זקני השבט. לגבי VFS, אני לא יודע אם זה שאני עוזר לכמה חברה שנתקעים עם בעיות, כמו שאני עושה בכל מקום, הופך אותי לאיש צוות, אם כן, אז תקרא לזה איך שנוח לך, אני נכנס מידי ערב לכל שלושת ה-TS, ואם מישהו מבקש עזרה, אני בכיף עוזר. לגבי רשת, עצם זה שיש להם שרת משלהם, ואפשר לטוס ברשת משלהם, אני חושב שאפשר להגיד שיש מקום שלישי שאפשר לטוס בו, שוב, תקרא לזה איך שנוח לך. אני מקווה שבאמת אלה שאלות תמימות ולא חתירה למשהו עמוק יותר שבאמת אין לי עניין להכנס זה. ולכולם, היכונו ליעד הבא ' אזרביג'אן' שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה, שנת שיגשוג והצלחה לכולם. שבת שלום.
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 26, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 26, 2008 תודה על המחמאות,מה לא עושים למען המטרה, ויש הרבה מטרות מאחורי הרעיון, לעורר את החברה שיטוסו ולא רק לשבת ולתת תגובות לא לענין בכל מיני שירשורים בכל הפורום, שהחברה יכירו וידעו שגם כאן אפשר לטוס ולהנות כמו ביתר המקומות, וההיפך, כמו שעושים זקני השבט. לגבי VFS, אני לא יודע אם זה שאני עוזר לכמה חברה שנתקעים עם בעיות, כמו שאני עושה בכל מקום, הופך אותי לאיש צוות, אם כן, אז תקרא לזה איך שנוח לך, אני נכנס מידי ערב לכל שלושת ה-TS, ואם מישהו מבקש עזרה, אני בכיף עוזר. לגבי רשת, עצם זה שיש להם שרת משלהם, ואפשר לטוס ברשת משלהם, אני חושב שאפשר להגיד שיש מקום שלישי שאפשר לטוס בו, שוב, תקרא לזה איך שנוח לך. אני מקווה שבאמת אלה שאלות תמימות ולא חתירה למשהו עמוק יותר שבאמת אין לי עניין להכנס זה. ולכולם, היכונו ליעד הבא ' אזרביג'אן' שתהיה לכולם שנה טובה ומתוקה, שנת שיגשוג והצלחה לכולם. שבת שלום. הפרשנות נמצאת בהקשבה, אתה יודע, ככה שיכולת לקחת את הדברים שלי לכל כיוון ולאו דווקא לצאת משלוותך :wink: אבל לענייננו: לפי התשובה שלך אני רואה אי נוחות מסוימת, אז אני מתנצל שגרמתי לך להרגיש לא נוח, ובוא אני גם ארגיע: 1. זה בסדר גמור להיות רשום כאיש צוות פעיל ב- VFS ועדיין לטוס אצלנו ב- VATIL. 2. זה בסדר גמור להרגיש פטריוטיות ושייכות ל- IVAO, להתבטא כאילו אתה זה הרשת והרשת זה אתה, ועדיין לטוס אצלנו ב- VATIL. 3. זה בסדר גם סתם ככה לטוס אצלנו ב- VATIL, אנחנו מכבדים ומזמינים את כולם 4. כל הכבוד שאתה עוזר ב- TS, ול- VFS אתה קראת רשת ולא אני ככה שאם עכשיו חוזרים לשאלה שלי, לא היה בה משהו שהיה אמור לגרום לך לאי נוחות. רק שאלתי אם לא משעמם לטוס את אותה הטיסה שלוש פעמים בשלושה שרתים שונים, בפרט שאני מבין שאתה מתכנן לבצע כל טיסת עולים שלוש פעמים... כנראה שאתה רואה את המטרה יותר ברור ממני שבת שלום
Moshe Bensal פורסם אוקטובר 1, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 1, 2008 אוקיי, מאחר ולי לא משעמם לעשות אותה טיסה שלוש פעמים, אז הפעם מביאים עולים מ' אזרביג'אן המבצע יתקיים ביום ו' 3.10.08 בשעה 16:00 (דוחים לטובת ההדרכה על ה-737 ). בלינק הבא יש קובץ עם כל הפרטים, דפיות, סינרי, וכו'... אז כל מי שמוכן להצטרף למבצע, מוזמן להיות מחובר בזמן. http://www.eng.tau.ac.il/~bensal/MSFS_F ... ll-Pak.zip שנה טובה לכולם.