Amit Doron פורסם ספטמבר 20, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2008 אני כבר מספר ימים מתכנן מסע קבוצתי לארצות הברית,וחזרה לישראל. מסע של טיסות VFR וIFR עם מטוסי PROP בלבד,נעבור במספר ממדינות אירופה ואמריקה,שהרעיון הוא שבטיסות הארוכות יחסית מעל הים נטוס במטוסי טורבו פרופ ובארצות שנעצור בהם נבצע טיסות ראיה עם מטוסים יותר קלים,כגון מוני וכדומה.נצפה בנופים מדהימים וחדשים ונטוס אלפי מיילים עד ליעד החצי סופי (שעדיין אני מחפש איזה שדה זה יהיה),שיהיה בארצות הברית. כמובן שיש גם דרך חזרה לעבור,השלב הסופי של המסע יהיה חזרה לארץ,באירוע גדול. המסע נועד לחשוף אנשים לנופים שונים מהארץ(ויש הרבה כבוד לארץ)טיסות שמטרתן תהיה להראות לכולם את החוויה שבטיסות באירופה ובאמריקה וכמובן החוויה של טיסה קבוצתית. מקווה שתאהבו ותצטרפו אליי פרטים על ימי הטיסות וזמניהם ימסרו בהמשך. עמית
Amit Doron פורסם ספטמבר 20, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 20, 2008 צריך להוסיף שתוכלו לבוא עם מטוסים בטווח מהירות מסוים,שלא יהיו הפרשים גדולים בין מטוס למטוס.
Yuval Fishler פורסם ספטמבר 20, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 20, 2008 צריך להוסיף שתוכלו לבוא עם מטוסים בטווח מהירות מסוים,שלא יהיו הפרשים גדולים בין מטוס למטוס. לדעתי יהיה קשה לעשות את זה. כל אחד בקצב שלו, נמריא ביחד ומי שמגיע מגיע. אם צריך עזרה באיזה מיני אתר כזה אוכל לעזור.
Amit Doron פורסם ספטמבר 20, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 20, 2008 צריך להוסיף שתוכלו לבוא עם מטוסים בטווח מהירות מסוים,שלא יהיו הפרשים גדולים בין מטוס למטוס. לדעתי יהיה קשה לעשות את זה. כל אחד בקצב שלו, נמריא ביחד ומי שמגיע מגיע. אם צריך עזרה באיזה מיני אתר כזה אוכל לעזור. כל העיקרון זה לטוס ביחד ככה שזה יהיה בסוג של קצב אחיד,אני כבר אבדוק את זה.
Arie Halperin פורסם ספטמבר 21, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2008 רעיון נפלא חשבתי גם אני על טיסה כזו למשל דומה לטיסה של יאיר גיל אולי אפשר פשוט לחזור עליה לכיון אושקוש
SkyRaider פורסם ספטמבר 21, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2008 אשמח להצטרף. לדעתי כדאי להכין רשימה ספציפית של עד 10-20 מטוסים שהמשתתפים יצטרכו לבחור מבינהם.
Amit Doron פורסם ספטמבר 21, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 21, 2008 רעיון נפלאחשבתי גם אני על טיסה כזו למשל דומה לטיסה של יאיר גיל אולי אפשר פשוט לחזור עליה לכיון אושקוש כן...חשבתי בכיוון של אושקוש,רוב הסיכויים שזה יהיה השדה.
אורח פורסם ספטמבר 21, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 21, 2008 מה יהיה? כולם מחליטים לצאת במסעות לאושקוש , יאללה יעדים מענינים יותר בארה"ב וקנדה כמו ונקובר לאס וגאס המודלת של דרקולה ולא חייבים ארה"ב אפשר גם לונדון עם לאגים בתוך אירופה,בקיצור מקומות יותר ענינים מאושקוש שכולם כלכך אוהבים מסיבה לא ידועה.
Idan Traub פורסם ספטמבר 22, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2008 לדעתי כדיי שקודם נתחיל עם מסע קצר לאיטליה כדי לחמפ מנועים ולראות מה הולך עם מה ולעשות ניסיונות על טיסות ארוכות עם המטוסים הקלים
SkyRaider פורסם ספטמבר 22, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2008 לדעתי איטליה היא לג ארוך מדי בתור התחלה, ולדעתי יש אפשרות לגוון את המסע והפעם לנסוע לארהב דרך המזרח ולא "בנתיב הרגיל", למשל, לטוס לירדן ומשם, מעל עירק "תחת הגנה צבאית-אמריקאית", לאחר מכן צפונה לטורקיה, ג'וקג'יה, לבקר את בוראט בקזחסטן ולשיר את ההמנון הקזחסטני על רקע המנגינה של ההמנון האמריקאי.. חח לאחר מכן להגיע לסין ולבצע טיסות מעליה, ואם נרצה אפשר להרחיב את המסע ולטוס לכיוון אוסטרליה ולבקר באי הטזמני ומשם טיסה ישירה להוואי ונופש ולאחר מכן ליעד הסופי או שאפשר לקחת טריפ בדרום אמריקה ולהשתתף בקרנבל ברזילאי... או לאכול סטייק ארגנטינאי מעולה... אבל כל אלה הצעות :]
Idan Traub פורסם ספטמבר 22, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2008 לא התכוונתי טיסה אחת ישירה לאיטליה אלה דרך איי יוון קפריסין עריכה: לדעתי זה רעיון מצויין לעשות ככה סיבובים בעולם ולכן גם ליפני היציאה למסע הגדול לפי דעתי כדיי לעשות סיבוב קטן לידע של שלושה לגים ארבעה לאיטליה כדי שנוכל לראות איך זה הולך לנו לטוס בקבוצה צמודה בחול כולנו :mrgreen: