hagay פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 אני לא יודע באיזה שעות אתה מפקח במציאות, אבל סתם שתידע כמעט כל בוקר וכמעט כל צהרים כשאני הולך לקחת או להחזיר את הילדים מ/אל הגן אני חייב אבל חייב להאזין ל124.00, אם לא אני לא רגוע, אני לא מזהה אותך כי אין לי מושג מתי אתה מפקח, אבל זה מתחיל להיות כמו הכוס קפה בבוקר עם סיגריה במרפסת, אז שתבין שגם פקח סגור במגדל יכול לעזור לאנשים להיות יותר רגועים במשך היום. תודה ותמשיך כך.
Or Netzer פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 LOL אויי דורון אתה עושה לי את זה אני מכור אליך דורון אני מכוורר בבקשה תדבר בשבילי תפקח.. תשיר למטוסים חח ראית דורון? אתה גם שומר על מטוסים באוויר וגם על אנשים על הקרקע
Koobe פורסם מאי 23, 2004 דיווח פורסם מאי 23, 2004 מחמיא בהחלט לשמוע! :-) אין לי מילים מלבד תודה, ושוב תודה. אגב, אני מרגיש בדיוק אותו דבר לגבי "כוס קפה בבוקר עם סיגריה במרפסת". כחלק מתפקידי במגדל, יוצא לי לא מעט להתעסק עם דברים שהם, בא נאמר, לא בדיוק פיקוח טיסה. כל מיני דברים שקשורים לצבא ולא ממש מעניינים... אבל כשנמאס, וכשאין יותר כוח ל"קרקע" היבשה, אני לוקח אוזניות (מדונה), עולה לקומה, מתיישב, מפעיל מזגן על 16 מעלות, משקפי שמש על העיניים ומתחיל להינות. ממש ריפוי בעיסוק. לשבת ככה שעתיים שלוש, "לשחק" קצת במטוסים מכל הכיוונים (ארקיע, ישראייר, חה"א, ססנות + פייפרים) ולרדת מהקומה בתחושת סיפוק אדירה! בהחלט עושה גם לי את זה! גם אחרי 4 שנים... :-) אגב, מחר ב-20:00 אני על הערוץ, אתה מוזמן להאזין. :-)
hagay פורסם מאי 23, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 23, 2004 20:00 על השעון. נראה לי אני יחטוף קריזה ויגיע ליד השדה.