חן מ פורסם ספטמבר 22, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2008 היי אני צריך בכללי מידע על תעופה בארץ.בYNET חיפשתי ולא השגתי,וגם בכל מיני אתרים אחרים שקשורים לכך איפה אפשר להשיג מידע? כי גם ויקיפדיה לא הועיל תוצאות חיוביות
mickey lip פורסם ספטמבר 22, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 22, 2008 הייאני צריך בכללי מידע על תעופה בארץ.בYNET חיפשתי ולא השגתי,וגם בכל מיני אתרים אחרים שקשורים לכך איפה אפשר להשיג מידע? כי גם ויקיפדיה לא הועיל תוצאות חיוביות היואיל כבודו לפרט להדיוטים כמונו איזה מידע הוא צריך בדיוק? מה אתה צריך? מה חיפשת ולא מצאת? בכל האתרים שחיפשת לא מצאת כלום? תמוה בעיני. אפילו ויקי לא טרחה לעזור לך..... לי זה נראה שאתה לא חיפשת כלל או שאין לך מושג מה אתה מחפש. תבקש יפה ומדויק ונגיש לך את החומר עם כפית זהב. :wink:
חן מ פורסם ספטמבר 23, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 23, 2008 אני צריך חומר על התעופה בארץ,על איך היא מקשרת את התושבים בארץ עם מקומות בחול,שזו האופציה היחידה של אנשים לטוס לחול כי במכוניות אי אפשר לצאת מהארץ... ובכללי מידע על התעופה במדינת ישראל
אורח פורסם ספטמבר 23, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2008 המטרה הראשונית של תעופה היא להעביר בן אדם מנקודה א' לנקודה ב', כל השאר זה סתם ככי , לנוסע לא אכפת ממש מטיסה הוא רוצה להגיע ליעד.
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 23, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2008 אני צריך חומר על התעופה בארץ,על איך היא מקשרת את התושבים בארץ עם מקומות בחול,שזו האופציה היחידה של אנשים לטוס לחול כי במכוניות אי אפשר לצאת מהארץ...ובכללי מידע על התעופה במדינת ישראל שמעת פעם על מנו ספנות?
חן מ פורסם ספטמבר 23, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 23, 2008 כן שמעתי אבל דבר ראשון אוניה נוסעת לאט,ודבר שני אונייה לפחות מנו לא מגיעים לכל מקום בעולם..הם מגיעים מקסימום לספרד
Ido Rosenthal פורסם ספטמבר 23, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2008 אף אחד לא דיבר על מהירות אתה אמרת שאין דרך אחרת לצאת מהארץ
zvi rodes פורסם ספטמבר 23, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 23, 2008 כן שמעתי אבל דבר ראשון אוניה נוסעת לאט,ודבר שני אונייה לפחות מנו לא מגיעים לכל מקום בעולם..הם מגיעים מקסימום לספרדאני מכיר אחד מה קוראים לו מוסטפה ,זה שגר באוהל ליד הנחל בלי המים שבבאר שבע,למוסטפה הזה יש WWחד גמל עם 2 דבשות בשביל מלא מים,הוא לוקח אותך עם גמל עם 2 דבשות ,יותר רחוק מספרד ,רק מה הגמל בחופש עד אחרי החגים. :onfire:
חן מ פורסם ספטמבר 24, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 24, 2008 עידו אמרתי על זה בגלל שאני עושה על תעופה לא על מנו ספנות בכל מקרה לנושא:חומר יש?
Aeroflot פורסם ספטמבר 24, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2008 בחור אתה מזה לא מובן אתה מחפש מה על תעופה? מידע על כמות טיסות ? מידע על חברות התעופה ? מידע על נהלי הטיסה ? תבחר אחת מהאופציות תוסיף את המילה ישראל בתשובה שלך וכנס לGOOGLE
mickey lip פורסם ספטמבר 24, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2008 עידו אמרתי על זה בגלל שאני עושה על תעופה לא על מנו ספנות בכל מקרה לנושא:חומר יש? חומר יש, למה יש לך משהו לגלגל?
Baruch Spiegel פורסם ספטמבר 24, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2008 טוב נו אחרי כל הצחוקים נקודת התחלה: http://www.iaa.gov.il/Rashat/he-IL/Airp ... t/History/ ובכלל יש דבר כזה שקוראים לו מנוע חיפוש. שמעתי שזה של גוגל הוא מצויין. כותבים בחלון מה שרוצים, מוסיפים + בין המילים אם תרצה לקבל תוצאות ממוקדות יותר. ואז לוחצים על כפתור כזה שכתוב עליו SEARCH. תקבל רשימה של תוצאות. אם תלחץ על טקסט בצבע כחול זה יפנה אותך לאתר. בד"כ קוראים לטקסט כזה "קישור" או LINK באנגלית. עוד משהו חמוד?
zvi rodes פורסם ספטמבר 24, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2008 עידו אמרתי על זה בגלל שאני עושה על תעופה לא על מנו ספנות בכל מקרה לנושא:חומר יש? חן ,קבל את הכל ברוח טובה ,אל תתבייש לשאול בשביל זה אנחנו כאן,לא? בכל אופן רצוי לשאול שאלות יותר ממוקדות אשר יובנו לכל,מה שברור לך אולי לא ברור לאחרים,שנה טובה וטיסות ברשת מרובות.
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 24, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2008 כן שמעתי אבל דבר ראשון אוניה נוסעת לאט,ודבר שני אונייה לפחות מנו לא מגיעים לכל מקום בעולם..הם מגיעים מקסימום לספרדאני מכיר אחד מה קוראים לו מוסטפה ,זה שגר באוהל ליד הנחל בלי המים שבבאר שבע,למוסטפה הזה יש WWחד גמל עם 2 דבשות בשביל מלא מים,הוא לוקח אותך עם גמל עם 2 דבשות ,יותר רחוק מספרד ,רק מה הגמל בחופש עד אחרי החגים. :onfire: יש אצל מוסטפה מנוי לסטודנטים?
אורח פורסם ספטמבר 24, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 24, 2008 עידו אמרתי על זה בגלל שאני עושה על תעופה לא על מנו ספנות בכל מקרה לנושא:חומר יש? חומר יש, למה יש לך משהו לגלגל? יש לנו פה חומר מצויין :drinking: (במבטא דודי מסטול) ...
חן מ פורסם ספטמבר 26, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 26, 2008 אהיה יותר ספציפי ומכוון: אני צריך דבר ראשון לדעת האם לאלעל יש תחרות עם חברות תעופה אחרות בעולם,אם כן יש להם אתרים בעיברית?
אורח פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 אהיה יותר ספציפי ומכוון:אני צריך דבר ראשון לדעת האם לאלעל יש תחרות עם חברות תעופה אחרות בעולם,אם כן יש להם אתרים בעיברית? חן, כבר ענו לך על זה בפורום חובבי תעופה. בקצרה, כן יש להם תחרות עם חברות תעופה זרות, ברור שיש, אחרת לאלעל היה צי של 100 מטוסים ולא 20. לחברות הזרות שמגיעות לארץ עד כמה שידוע לי אין אתרים (אתרי אינטרנט) בעברית, אבל יש להם משרדים בארץ עם צוותים דוברי עיברית וישראלים כמובן.
חן מ פורסם ספטמבר 27, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 ואיך אני יכול ליצור קשר עם המשרדים האלו ולדבר איתם? ורן תודה על התשובה
חן מ פורסם ספטמבר 27, 2008 מחבר דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 בטח ששמעתי לא משנה,כבר הסתדרתי.....מצאתי בגוגל בויקפדיה(תודה לאסף סער!) ערך עם מידע על כל חברות התעופה שיש,ומשם אני אקח מידע תודה לעונים,אפשר לנעול את האשכול הזה! שבת שלום לכולם