עבור לתוכן
חן מ

חומר על תעופה כללית

Recommended Posts

פורסם

היי

אני צריך בכללי מידע על תעופה בארץ.בYNET חיפשתי ולא השגתי,וגם בכל מיני אתרים אחרים שקשורים לכך

איפה אפשר להשיג מידע?

כי גם ויקיפדיה לא הועיל תוצאות חיוביות

פורסם
היי

אני צריך בכללי מידע על תעופה בארץ.בYNET חיפשתי ולא השגתי,וגם בכל מיני אתרים אחרים שקשורים לכך

איפה אפשר להשיג מידע?

כי גם ויקיפדיה לא הועיל תוצאות חיוביות

היואיל כבודו לפרט להדיוטים כמונו איזה מידע הוא צריך בדיוק?

מה אתה צריך? מה חיפשת ולא מצאת?

בכל האתרים שחיפשת לא מצאת כלום? תמוה בעיני.

אפילו ויקי לא טרחה לעזור לך.....

לי זה נראה שאתה לא חיפשת כלל או שאין לך מושג מה אתה מחפש.

תבקש יפה ומדויק ונגיש לך את החומר עם כפית זהב. :wink:

פורסם

אני צריך חומר על התעופה בארץ,על איך היא מקשרת את התושבים בארץ עם מקומות בחול,שזו האופציה היחידה של אנשים לטוס לחול כי במכוניות אי אפשר לצאת מהארץ...

ובכללי מידע על התעופה במדינת ישראל

פורסם

המטרה הראשונית של תעופה היא להעביר בן אדם מנקודה א' לנקודה ב', כל השאר זה סתם ככי , לנוסע לא אכפת ממש מטיסה הוא רוצה להגיע ליעד.

פורסם
אני צריך חומר על התעופה בארץ,על איך היא מקשרת את התושבים בארץ עם מקומות בחול,שזו האופציה היחידה של אנשים לטוס לחול כי במכוניות אי אפשר לצאת מהארץ...

ובכללי מידע על התעופה במדינת ישראל

שמעת פעם על מנו ספנות?

פורסם

כן שמעתי אבל דבר ראשון אוניה נוסעת לאט,ודבר שני אונייה לפחות מנו לא מגיעים לכל מקום בעולם..הם מגיעים מקסימום לספרד

פורסם
כן שמעתי אבל דבר ראשון אוניה נוסעת לאט,ודבר שני אונייה לפחות מנו לא מגיעים לכל מקום בעולם..הם מגיעים מקסימום לספרד
אני מכיר אחד מה קוראים לו מוסטפה ,זה שגר באוהל ליד הנחל בלי המים שבבאר שבע,למוסטפה הזה יש WWחד גמל עם 2 דבשות בשביל מלא מים,הוא לוקח אותך עם גמל עם 2 דבשות ,יותר רחוק מספרד ,רק מה הגמל בחופש עד אחרי החגים. :onfire:
פורסם

בחור אתה מזה לא מובן

אתה מחפש מה על תעופה?

מידע על כמות טיסות ?

מידע על חברות התעופה ?

מידע על נהלי הטיסה ?

תבחר אחת מהאופציות

תוסיף את המילה ישראל בתשובה שלך

וכנס לGOOGLE

פורסם

טוב נו אחרי כל הצחוקים

נקודת התחלה:

http://www.iaa.gov.il/Rashat/he-IL/Airp ... t/History/

ובכלל יש דבר כזה שקוראים לו מנוע חיפוש. שמעתי שזה של גוגל הוא מצויין.

כותבים בחלון מה שרוצים, מוסיפים + בין המילים אם תרצה לקבל תוצאות ממוקדות יותר.

ואז לוחצים על כפתור כזה שכתוב עליו SEARCH.

תקבל רשימה של תוצאות. אם תלחץ על טקסט בצבע כחול זה יפנה אותך לאתר. בד"כ קוראים לטקסט כזה "קישור" או LINK באנגלית.

עוד משהו חמוד?

פורסם
עידו אמרתי על זה בגלל שאני עושה על תעופה לא על מנו ספנות

:lol:

בכל מקרה לנושא:חומר יש?

חן ,קבל את הכל ברוח טובה ,אל תתבייש לשאול בשביל זה אנחנו כאן,לא? בכל אופן רצוי לשאול שאלות יותר ממוקדות אשר יובנו לכל,מה שברור לך אולי לא ברור לאחרים,שנה טובה וטיסות ברשת מרובות. :angel:
פורסם
אני מכיר אחד מה קוראים לו מוסטפה ,זה שגר באוהל ליד הנחל בלי המים שבבאר שבע,למוסטפה הזה יש WWחד גמל עם 2 דבשות בשביל מלא מים,הוא לוקח אותך עם גמל עם 2 דבשות ,יותר רחוק מספרד ,רק מה הגמל בחופש עד אחרי החגים. :onfire:

יש אצל מוסטפה מנוי לסטודנטים? 8):lol:

פורסם
עידו אמרתי על זה בגלל שאני עושה על תעופה לא על מנו ספנות

:lol:

בכל מקרה לנושא:חומר יש?

חומר יש, למה יש לך משהו לגלגל? :lol:

יש לנו פה חומר מצויין :drinking: (במבטא דודי מסטול) ...

פורסם

אהיה יותר ספציפי ומכוון:

אני צריך דבר ראשון לדעת האם לאלעל יש תחרות עם חברות תעופה אחרות בעולם,אם כן יש להם אתרים בעיברית?

פורסם
אהיה יותר ספציפי ומכוון:

אני צריך דבר ראשון לדעת האם לאלעל יש תחרות עם חברות תעופה אחרות בעולם,אם כן יש להם אתרים בעיברית?

חן, כבר ענו לך על זה בפורום חובבי תעופה.

בקצרה, כן יש להם תחרות עם חברות תעופה זרות, ברור שיש, אחרת לאלעל היה צי של 100 מטוסים ולא 20.

לחברות הזרות שמגיעות לארץ עד כמה שידוע לי אין אתרים (אתרי אינטרנט) בעברית, אבל יש להם משרדים בארץ עם צוותים דוברי עיברית וישראלים כמובן.

פורסם

בטח ששמעתי :lol:

לא משנה,כבר הסתדרתי.....מצאתי בגוגל בויקפדיה(תודה לאסף סער!) ערך עם מידע על כל חברות התעופה שיש,ומשם אני אקח מידע

תודה לעונים,אפשר לנעול את האשכול הזה!

שבת שלום לכולם

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...