Eldar Sella פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 חברי חטיבה יקרים, תודה לכל מי שתרם והשתתף ב"פרסומאי נולד", לאחר סינון ראשוני של הצוות נותרו 10 סיסמאות מובילות שמתוכן אתם בוחרים רק אחת. אני מזכיר שההקשר המקורי היה משפט שיעודד להקדיש את רוב הזמן לטיסה ו/או פיקוח ברשת אנא הצביעו פעם אחת עבור סיסמא שנראית לכם קולעת: 1. VATIL - כי יש מי שחי ויש מי ש FLY 2. VATIL - Virtual is the new reality 3. אני טס VATIL, אתה מוזמן 4. VATIL - העיקר זה להיות מחובר 5. VATIL - דאגנו לפיקוח, עכשיו תורכם! 6. לכל טייס פקח - כי שניים זה תמיד ביחד 7. VATIL צובעים את השמיים 8. VATIL - קודם תתחבר אחר כך נדבר 9. B-Connected : It's a way of life 10. All Under (Air Traffic) Control תודה רבה צוות החטיבה
Shlomlux2 פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 ברשותכם, עוד כמה משפטים אפשריים: VATIL- because the virtual is the beggining Vatil- when virtual become real Vatil- Virtual FLIGHT is the real LIFE Vatil- Fly virtual, feel real אהבתם? דברו עם אלדר :mrgreen:
Idan Traub פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 ברשותכם, עוד כמה משפטים אפשריים:VATIL- because the virtual is the beggining Vatil- when virtual become real Vatil- Virtual FLIGHT is the real LIFE Vatil- Fly virtual, feel real אהבתם? דברו עם אלדר :mrgreen: הראשונה ממש טובה
Waheb פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 ברשותכם, עוד כמה משפטים אפשריים:VATIL- because the virtual is the beggining Vatil- when virtual become real Vatil- Virtual FLIGHT is the real LIFE Vatil- Fly virtual, feel real אהבתם? דברו עם אלדר :mrgreen: הראשונה ממש טובה מסכים .. אני מעדיף גם סיסמה שתהיה באנגלית בבלי שום קשר
4x-amr פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 גדול !תעמולה לגיטימית ו-2 באמת הכי טוב..... :mrgreen:
zvi rodes פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 רבותי,מדוע לא לתת הזדמנות לכל הפרסומות? מדוע לא להכניס את כתובת האתר שלנו?אני חושב שיש מקום להכניס עוד מס' משפטים ודבר אחרון,יש לתת לצוות המנהלים לקבוע את הלוגו הסופי. סקר טוב לעשות אבל אנחנו עוד לא כוכב נולד ולא נולד לרקוד .
Izik Bakshi פורסם ספטמבר 27, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 27, 2008 צבי יקירי, התשובה לשאלתך נמצאת בשרשור הקודם בו הוגדרו מספר כללים מראש.
Moshe Mizrahi פורסם ספטמבר 29, 2008 דיווח פורסם ספטמבר 29, 2008 חברים, אנחנו רוצים לסגור את הסקר במוצאי החג (רביעי בלילה), אז בבקשה מכל מי שלא הצביע עדיין לתת קליק על הסיסמא שמדברת אליו תודה ושנה טובה
avigilad99 פורסם אוקטובר 1, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2008 יש לי אחד...למרות שנראה שקצת מאוחר... Vatil-כי ריאליזם זה לא מילה גסה!
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 1, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 1, 2008 תם הסקר והזוכה המאושר הוא אביב קרבל, חולצה חינם עלינו. VATIL - Virtual is the new reality כל הכבוד!