Almog Atar פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 חזרתי הרגע ואתם לא מאמינים זה היה פשוט כיף וגם תודה רבה לערן שבסוף לצערנו הוא לא עלה איתי לשידור אבל אם הוא ויונתן לא היו שם לא הייתם רואים רבע ממה שהיה שם יונתן וערן כל שניה מרימים טלפון לאיציק לתאם ממש צוות טכני מעולה!! אני שמח לראות פה את התגובות ואני מקווה שהסירטון יעלה בקרוב לאתר. תודה לאלעד לאיציק ולנמרוד שיקבל בראש (סתם סתם חחח)
Izik Bakshi פורסם מאי 24, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 24, 2004 בעיקרון אני מקווה שיצא למישהו לקליט את זה בקובץ...אם לא לי יש את זה על קלטת ואני ישמח לקבל עזרה באיך להפוך את זה לקובץ בשביל כולם.
Oren-ELY3 פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 איציק במידה ויש לך כרטיס טלויזיה אז זאת לא תיהיה בעיה, אתה מחבר את הוידאו לכרטיס ואז מקליט את הקטע ושמור אותו בתור AVI FILE. אם אין לך זאת כבר בעיה אחרת :?
OmriSoudry פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 אני משתמש בכרטיס FIREWIRE במחשב שלי כדי להעביר מהמצלמה הדיגיטלית למחשב. אם יש לכם וידאו שמתחבר לזה תחפשו מישהו עם כזה כרטיס וכבל. אם לא, צריכים להעביר את זה לקלטת של מצלמה דיגיטלית (עניין של 6-7 דקות) ואז להעביר רגיל למחשב.
Arie Halperin פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 אכן היה מעולה!!!!!! חבל שלא המראתם משדה דב ואז היו רואים את הסינרי המדהים של איזור ת"א (לפעם הבאה) אבל גם כך היה נהדר אריה
Shadi Abo Ahmad פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 ייתכן שיש שידור חוזר לאותה תוכנית? לפעמים הם מריצים שידור חוזר לתוכנית הבוקר בשעות הלילה המאוחרות אחרי שסיימו עם לוח השידורים הרגיל. בערבון מוגבל
Itay Zecharia פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 ייתכן שיש שידור חוזר לאותה תוכנית? לפעמים הם מריצים שידור חוזר לתוכנית הבוקר בשעות הלילה המאוחרות אחרי שסיימו עם לוח השידורים הרגיל. בערבון מוגבל איזו שעה אתה משער? אתה מכיר אולי היכן ניתן למצוא את לוח המשדרים שלהם? ובאיזה תוכנית הם השתתפו? מה השם שלה?
Eranre פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 היה יפה!אבל.. 1) לא הזכירו את המילה VATSIM או VATIL. 2) המנחה צחקה עליהם וזה היה לא יפה... 3) לא שמו את המסך בצבע וזה הוריד מהגרפיקה של המשחק. 4) כל השאר היה מעולה! אז מה עכשיו? TECHTV ? תגיד מה יש לך אתה עם הערות שלך. המחשב היה שלי. נראה אותך מביא מחשב!!! מי שרוצה להגיב שלא יגיב בשליליות! חוץ מזה היה נהדר מקווה שיהיה עוד תוכנית על החטיבה שלנו... בהצלחה
Almog Atar פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 דרך אגב מתי היא צחקה ודרך אגב שברנו שם את הראש שהכל ילך כמו שצריך ולא יהיו פאשלות עם זה. מי שזה לא מצא חן בעיניו שלא יגיב!
Eranre פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 זה יונתן אני אצל ערן..... רק לידיעתכם אני הבאתי איתי את המחשב השולחני איתי מחיפה באוטובוס כדי שנקבל תמונה עם פריימים יפים וטובים.... תודה לכולם שצפו... והיה טוב... בהצלחה לנו בהמשך
Ido Rosenthal פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 בעיקרון אני מקווה שיצא למישהו לקליט את זה בקובץ...אם לא לי יש את זה על קלטת ואני ישמח לקבל עזרה באיך להפוך את זה לקובץ בשביל כולם. איציק, צריך יציאת VIDEO IN היום יש גם כרטיסי מסך שיש להם את זה (בכל כרטיסי הטלביזיה יש את זה), ואז פשוט מקליטים את זה בתוכנת CAPTURE פשוטה... זה עניין של 10 דק' (ש-5 מהן זה להריץ את הקלטת )
Eliran-VFS1 פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 קשה לי להבין מה הקשר נמרוד כול פעם? הוא גם רצה שישמעו אותו בשידור חיי אז הוא עלה לרשת !!! תספרו קצר מה יותר מה קרה בדיוק
OmriSoudry פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 היה יפה!אבל.. 1) לא הזכירו את המילה VATSIM או VATIL. 2) המנחה צחקה עליהם וזה היה לא יפה... 3) לא שמו את המסך בצבע וזה הוריד מהגרפיקה של המשחק. 4) כל השאר היה מעולה! אז מה עכשיו? TECHTV ? תגיד מה יש לך אתה עם הערות שלך. המחשב היה שלי. נראה אותך מביא מחשב!!! מי שרוצה להגיב שלא יגיב בשליליות! תגידו לי אתם בסדר? לא הגבתי בשלילה בכלל! אפילו אמרתי לאלמוג שהיה יפה.. המנחה פשוט כל הזמן נראתה כאילו "לא מוזר לכם לטוס בכאילו?" ו-"אין לכם ג'טלג?" ושאלות כאלה מלגלגות כאילו שהיא חושבת שזה דבר דבילי...ככה זה היה נראה לי...הדבר השני שאמרתי זה שחבל שלא היה אפשר להזכיר את ואטסים בזמן הזה...אין לי בעיה עם המחשב שלך!! אמרתי שהבעיה איתם! הם יכלו לחבר אותו (ושלא יגידו שאין להם כבלים כי יש) במקום לצלם את המסך ואז זה נראה מכוער כזה... עכשיו יותר מובן?
Avshalom פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 כל הכבוד לכם!!! חבל שפספסתי את זה.. אני יוצא לבי"ס ב 8 בידיוק... אני מקווה לראות את זה בווידאו , תודיעו בבקשה כשתעלו את זה לאתר (או אולי העלתם את זה כבר :wink: )
Boeing744 פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 היה נחמד לראות דברים כאלה על הבוקר, כל הכבוד והרבה שבחים למי שטרח, הכין ופיקח
E.Z פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 הקטע הכי טוב שבראיון עם חיים אתגר פרצתי בקשר בגלל בדיקת קשר שנימרוד עשה
Izik Bakshi פורסם מאי 24, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 24, 2004 הקטע עם נמרוד זה שרצינו לדמות גם תנועה נגדית שיהיה קצת אקשן, אבל בטלויזיה כמו בטלויזיה הם בסוף קבעו את החוקים והגבילו אותנו, ומה שהיה זה שנמרוד עלה מול חיפה לבדיקה ואלעד עוד ענה לו, וכל זה קרה בזמן ראיון שאלמוג יושב ליד עם המחשב ולא יודע מה לעשות עם עצמו....
Eranre פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 לעומרי תקרא טוב לפני שאתה עונה... אני דיברתי על המחשב ולפני שאתה כותב משהו תבדוק שאתה יודע מה אתה כותב... כי פעם אחת כתבת על המחשב שלי בשליליות ועכשיו אתה אומר שלא? אז מספיק עם הערות האלה!
Kobi David פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 קיבלתי דיווחים חיים מה"שטח" מאיציק ומנמרוד, לצערי חצי צרפת בחרו לבקר בהילטון תל אביב דווקא היום.... ככה שלא יצא לי לראות. כמו שאמרתי לאיציק, מגיע תודה ענקית לערן, אני מאמין שגם יומך יגיע!
Almog Atar פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 היית נותן לעינב חלילי( ) להטיס תמטוס היא לא רצתה :wink:
Itai Ganor פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח היית נותן למנחה להטיס אוטמטי שיחשוב שהוא טס
Or Netzer פורסם מאי 24, 2004 דיווח פורסם מאי 24, 2004 אם הבנתי נכון זה הייתה בדיחה בצבע הרגע בפורום משהו דומה לא? אם לא אז סליחה מראש...