עבור לתוכן
Zeev Bucki

עם בוקי טסת את מקצועיות הטיסה שיפרת ואת הדיילת הרשמת !!!

Recommended Posts

פורסם

שנה טובה ובריאות לכולם!

אני מחכה לכם הלילה בJ6 בבן גוריון עם ניסים שובל בפיקוח אז בואו נפתח את השנה החדשה באימון מקצועי ולא סתם טיסה משעממת לאיזה שדה בחו"ל.

המראה לפי SOLIN3 שם נבצע HOLDINGבכל נקודה שנבחר לפי אישור של הפקח כמובן לאחר מכן חזרה לבן גוריון וביצוע THOUCH AND GO בכל מסלול שהפקח יאשר.

בואו כל סוגי המטוסים אבל בעיקר ה"כבדים" הבואינגים כי תמיד אני מבצע TOUCH AND GO בבן גוריון עם ססנות לידי ואף פעם לא ראיתי איזה בואינג איתי...

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

שמע בוקי לא תמיד זה מתאפשר, יהיה מאוד קשה להכניס שתים של כבדים בהקפה בהתחשב שהמהירות שלכם יחסית גבוהה, וברגע שיש לי ססנות שרוצות לצאת צפונה או דרומה אתם שורפים את המרחב, מטוס אחד בהקפה זה מצוין יותר מזה לא, אם יש גישה מעלי אז אין בעיה שתעשו נגיעה ותלכו סביב ותקבלו וקטורים או לפי הדפית(שלזה אין צורך בגישה אבל עדין..)

פורסם
שמע בוקי לא תמיד זה מתאפשר, יהיה מאוד קשה להכניס שתים של כבדים בהקפה בהתחשב שהמהירות שלכם יחסית גבוהה, וברגע שיש לי ססנות שרוצות לצאת צפונה או דרומה אתם שורפים את המרחב, מטוס אחד בהקפה זה מצוין יותר מזה לא, אם יש גישה מעלי אז אין בעיה שתעשו נגיעה ותלכו סביב ותקבלו וקטורים או לפי הדפית(שלזה אין צורך בגישה אבל עדין..)

אהלן אביב!

הבנתי אותך שמת לב שכתבתי במפורש שהכל לפי אישור פקח. אז אם יש בואינגים נוספים תהיה יצירתי כמו למשל אתמול שניסים שובל אמר לי שאחרי הנגיעה לא אפנה לימנית עם הרוח ב12 בגובה 2000 אלא אמשיך בציר מסלול ואטפס לגובה3000 בגלל תנועה של ATR שהגיע מאילת ולאחר מכן הפנה אותי לצולבת ולעם הרוח ובכך יצר הפרדה ביני לבין המטוס השני.אני זוכר שגם אתה פעם לאחר הנגיעה אמרת לי להמשיך ציר מסלול ואז הפנית אותי בכלל שמאלה ומשם לבוא לנחיתה דווקא בשמאלית עם הרוח ל 12. בקיצור אפשר לעשות הכל גם בתנועה צפופה או למשל לתת לי HOLDING מעל בן גוריון עד שהתפנה השטח ואני אנצל שם את הזמן בבילוי עם הדיילת...

בוקי זאב:4X-MJB

פורסם

ילד.. מי לימד אותך לפקח?

757 בתחילת עם הרוח ל 30.. 747 3 מייל צפונית לשדה.. 5 ססנות אחת אחרי השניה בתל יונה...

757 מהירות רגילה - המשך הקפה ל 30.

747- שומר 3000 מקדם הפרדה פונה ימינה לתחילת עם הרוח של 30 MIN CLEAN במהירות.

את כל הססנות לוקחים מתחת ללחימה בגובה 1500 להקפה צפונית של 30...

מתזמנים את ההקפה הצפונית עם הדרומית - וסוף תרגיל רטוב.

שנה טובה :lol:

פורסם

לאן נעלמת? אללה מתי מתחילים שדה דוב?

זה לא שבלתי אפשרי להתמודד עם תנועה, זה אתגר וזה אחלה, אבל לפעמים פשוט זה בעייתי כמו איזה חייל או המוח של אמיר 8)

פורסם
לאן נעלמת? אללה מתי מתחילים שדה דוב?

זה לא שבלתי אפשרי להתמודד עם תנועה, זה אתגר וזה אחלה, אבל לפעמים פשוט זה בעייתי כמו איזה חייל או המוח של אמיר 8)

קרבלונה,תלמד מהוותיקים :D

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...