עבור לתוכן
חן מ

שאלה בנושא אלעל לעבודה לבית ספר

Recommended Posts

פורסם

היי

אני מעוניין לדעת(כי אני לא יודע וזה חשוב לעבודה בבית ספר),באיזה מהאמצעים הדברים אלעל משתמשמת הכי הרבה:

פירסום

קידום מכירות

יחסי ציבור

מכירה אישית

שיווק ישיר

בנוסף,אני מעוניין לדעת על כל שאר האמצעים שבהם היא משתמשת פחות,איך היא עושה שימוש בכל אחד מהאמצעים הללו.

ומה לדעתכם הכי כדאי לי לשאול בשאלת מחקר לעבודה שלי(שעוסקת בפירסום וקידום מכירות והמקצוע הוא שיווק)?

כאילו האופציות שחשבתי לשאול היא כיצד אחד מהאמצעים הללו משפיעים על אנשים לבוא ולטוס דווקא באלעל,או אופציה שנייה היא מה משפיע יותר:אמצעי X או אמצעי Y ולבדוק שני אמצעים לא משנה איזה אמצעים

והשאלה האחרונה היא איך אני אוכל לבדוק מה יותר משפיע?הרי סהכ אני נמצא במסגרת בית ספר....

תודה

פורסם

תתקשר לאלעל ותשאל אותם את זה, אנשים כאן זה לא אלעל ולא יחסי הציבור שלהם ,יש כאן שאלות שבכלל לא קשורות לתעופה אלה לעבודת חקר שלך ואף אחד כאן לא יעשה אותה במקומך , אז קח את עצמך בידים ותתחיל לחקור.

פורסם
תתקשר לאלעל ותשאל אותם את זה, אנשים כאן זה לא אלעל ולא יחסי הציבור שלהם ,יש כאן שאלות שבכלל לא קשורות לתעופה אלה לעבודת חקר שלך ואף אחד כאן לא יעשה אותה במקומך , אז קח את עצמך בידים ותתחיל לחקור.

כל מילה נכונה קרבל, חן למה באמת אתה לא פונה לאלעל? אמנם לואטיל יש שת"פ איתם אך זה עדיין לא אומר שאנחנו יודעים כל פרט קטן עלהם

פורסם

במהלך הלימודים שלי השנה עברתי קורס שנקרא התנהגות ארגונית ..

ורוב התיאוריות שלמדנו לגבי שיטות ניהול ומבנה ארגון וכו .. היוו דוגמא (לארגון) של אלעל

למה ?

מכיוון שהמרצה שלי לפני היותו מרצה עבד שנים טובות באלעל בתור דייל והכיר את הארגון טוב מאוד ולכן רוב ההרצאות דיברו על אל על ועל התקופות הקשות שהיו לה לפני בוא עמוס שפירא ועל התקופה שבא נכנס רומנו וכו והוא ממש נכנס לעומק איך היה אפשר למנף חברה שהיא הייתה בשקיעה (בין אם זה לשתף את העובדים בפרסומות [פרסומת המלאך אם אתה זוכר] שבה הטייסים היו טייסים אמיתיים והדיילים אמיתיים וכו ..

היו לו הרבה מצגות שהיו בניות על הארגון אלעל ..

לצערי אין לי את המצגות אבל אם תרצה תפנה אלי בפרטי אני אביא לך את המייל שלו .. ואני חושב שהוא יעזור לך עם העניין הזה . .

פורסם

ורוב התיאוריות שלמדנו לגבי שיטות ניהול ומבנה ארגון וכו .. היוו דוגמא (לארגון) של אלעל

למה ?

מכיוון שהמרצה שלי לפני היותו מרצה עבד שנים טובות באלעל בתור דייל והכיר את הארגון טוב מאוד ולכן רוב ההרצאות דיברו על אל על ועל התקופות הקשות שהיו לה לפני בוא עמוס שפירא ועל התקופה שבא נכנס רומנו וכו והוא ממש נכנס לעומק איך היה אפשר למנף חברה שהיא הייתה בשקיעה (בין אם זה לשתף את העובדים בפרסומות [פרסומת המלאך אם אתה זוכר] שבה הטייסים היו טייסים אמיתיים והדיילים אמיתיים וכו ..

לצערי אין לי את המצגות אבל אם תרצה תפנה אלי בפרטי אני אביא לך את המייל שלו .. ואני חושב שהוא יעזור לך עם העניין הזה . .

יש מצב שאתה מנסה להשיג את המצגות ולהעלות אותן לטובת החטיבה כולה?

פורסם

למה ?

יש מצב שאתה מנסה להשיג את המצגות ולהעלות אותן לטובת החטיבה כולה?

אני מאוד מקווה שהוא יסכים לתת לי את הכל (כיוון שחלק מהחומר חושף כמה דברים פנימיים של החברה ), בכל אופן אני אשלח לו מייל ונראה לאיפה זה יוביל

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...