crazyblat פורסם אוקטובר 18, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 משה אתה עדיין בRAVED? אבל קלטת איך הפקח הגרמני אומר את זה??? עם "ר" כבדה...של רוסים
Amit Doron פורסם אוקטובר 18, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 שעה וחצי קיבלתי וקטורים,הייתי על סף של התנתקות אבל עד שסוף סוף נתנו לי לנחות.
David Bendavid פורסם אוקטובר 18, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 משה אתה עדיין בRAVED? אבל קלטת איך הפקח הגרמני אומר את זה??? עם "ר" כבדה...של רוסים כמו של ג'רון
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 18, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 משה אתה עדיין בRAVED? אבל קלטת איך הפקח הגרמני אומר את זה??? עם "ר" כבדה...של רוסים משום מה גם מינכן וגם שוויץ עובדים בטקסט. ציפיתי לקצת יריות על הערוץ.
crazyblat פורסם אוקטובר 18, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 משה אתה עדיין בRAVED? אבל קלטת איך הפקח הגרמני אומר את זה??? עם "ר" כבדה...של רוסים משום מה גם מינכן וגם שוויץ עובדים בטקסט. ציפיתי ליריות על הערוץ. אם זה היה תלוי בי...הייתי יורה בapp של ציריך :2gunfire:
avigilad99 פורסם אוקטובר 18, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 מה אני יכול להגיד... הטיסה התחילה איכשהו בסדר...(כצפוי מישהו התחבר לשנייה עליי [דבר שגרם ל25 דקות איחור]) המראתי. הכל הלך חלק. הפקח סנטר ציווה עליי להנמיך למרות שאמרתי לו שזה הררבבה יותר מדי מוקדם. --> הנמכתי. הוא הכניס אותי להולד אך שכח להוציא אותי ממנו למרות שהזכרתי לו שאני קצר בדלק. אחרי 3 הולדים על אותו הדיירקט הוא נזכר להוציא אותי. נתן לי ווקטור אחרי שהכרזתי חירום כיוון שלא נשאר לי דלק להגיע למסלול 14 ולכן ביקשתי לנחות על 32. כנראה ששכח אותי. הגעתי לה' יודע לאן...ולבסוף המאוורר של הכרטיס מסך נזכר להתפרק...(עם פריים אחד אי אפשר בדיוק להסתדר)....ככלל אלה הובילו את האצבע שלי אל כפתור הריסטרט במחשב...(וכרטיס חדדש דחחווף) מקווה לאירועים יותר מוצלחים(לפחות בשבילי)
אורח פורסם אוקטובר 18, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 מעבר לתקלה קטנה בקוקפיט, שכבר מחר תסודר (באג בתוכנה), הכל עבד חלק מקצה לקצה. מעבר לזה שיש לי סחרחורת מרוב הולדים, שתי הגישות של שויץ הביאו אותי לנחיתה בטוחה. מגדל הלחיץ אותי עם אישור נחיתה יחסית מאוחר, אבל מספיק זמן להביא אותו הביתה בשלום. תודה לכל העושים על המלאכה בפיקוח ובאירגון. ומשה, מקווה שכבר יצאת מ RAVED
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 18, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 ומשה, מקווה שכבר יצאת מ RAVED אני חושב שהוא כבר בAMIKI :mrgreen: זה רק אצלי או שהפקחים עובדים עם כולם בטקסט?
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 18, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 ב 21:00 שעון ישראל ירד פ"מ להוציא את רוה"מ לציריך + עיתונאים. שב"כ דרשו 707 לרוה"מ והקברניט אמיר עלה על טיסה IAF034. אנוכי לקח את העיתונאים על 101 :mrgreen: נכון לעכשיו שעה לנחיתה בציריך נקווה שיהיה שמח
Almog Atar פורסם אוקטובר 18, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 ב 21:00 שעון ישראל ירד פ"מ להוציא את רוה"מ לציריך + עיתונאים.שב"כ דרשו 707 לרוה"מ והקברניט אמיר עלה על טיסה IAF034. אנוכי לקח את העיתונאים על 101 :mrgreen: נכון לעכשיו שעה לנחיתה בציריך נקווה שיהיה שמח אני מקווה מאוד שאולמרט לא יודע מה הולך בקוקפיט במטוס. ה707 סתם לי את המסלול במשך 10 דקות בגלל כנף ימין שנוטה בצורה מוזרה (אמיר ?) ומנוע 4 שלא רוצה לתפקד (מתפקד עם OIL PRESS נמוך) וכל זה עוד לפני ההמראה. שלא נדבר על הAP שלא עבד והווקטורים לKAROL. (ושלא נזכיר את הקשר המצ'וקמק במטוס - כאילו אנחנו משדרים על HF) תגובה רישמית מהקברניט פ': אמיר אומר/ת: יאללה אמיר אומר/ת: בלאגן אמיר אומר/ת: שמיש שמיש
Amir Paz פורסם אוקטובר 18, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 ב 21:00 שעון ישראל ירד פ"מ להוציא את רוה"מ לציריך + עיתונאים.שב"כ דרשו 707 לרוה"מ והקברניט אמיר עלה על טיסה IAF034. אנוכי לקח את העיתונאים על 101 :mrgreen: נכון לעכשיו שעה לנחיתה בציריך נקווה שיהיה שמח אני עדיין מחפש את AMIKI... נדפק NAV2.... :shock:
uvdude פורסם אוקטובר 18, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 אלמוג - מה לעשות שאתה צודק ואני תמיד שוכח את העניין שאין 8ו-9 בסקווקים וזה מביא אותנו ל30 המראות ברגע כתיבת ההודעה, ובסוף האירוע כשירדתי מהעמדה היינו ב~34. עדיין מכובד מצער לשמוע שלרוב הטייסים יש פידבק שלילי על הפיקוח בציריך...
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 18, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 ב 21:00 שעון ישראל ירד פ"מ להוציא את רוה"מ לציריך + עיתונאים.שב"כ דרשו 707 לרוה"מ והקברניט אמיר עלה על טיסה IAF034. אנוכי לקח את העיתונאים על 101 :mrgreen: נכון לעכשיו שעה לנחיתה בציריך נקווה שיהיה שמח אני עדיין מחפש את AMIKI... נדפק NAV2.... :shock: אני גם לא אתפלא אם תגיד שאתה מחפש את LSZH היה אירוע מוצלח ביותר. שמתי לב איך הם נתנו עדיפות לסלוטים רשומים, והשחילו אותם מבין כולם. הAPP היה צעיר ומתלמד. אחרי שנשלחתי לגרד את ההרים בגובה 5, הוא הבין שמשהו לא בסדר. שורה תחתונה היה אחלה של אירוע. לאירועים הבאים, כדי שכולם יצאו יחד ולא יהיו שתי קבוצות גדולות של אלעל, כפי שהיה הפעם, כדאי שהמטוס הראשון ייצא חצי שעה אחרי צאת שבת, כך תהיה נוכחות גדולה יותר וזמינות גדולה יותר לעשות ספוטינג. טיפ לאלו שאין להם פריימים בגלל התנועה - בSB יש אופציה להוריד את טווח הקליטה למספר מיילים בודדים בלבד, זה עוזר המון. בFSINN זה פשוט לחצן שמעלים את כל התנועה. החלק הכי מהנה באירוע עבורי (לא, לא הריתוק בRAVED ) היה הספוטינג על הקרקע :mrgreen: VA Meeting פשוטו כמשמעו. שבוע טוב וחג שמח!
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 18, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 וואלה איזה סחרחורת מה אגיד לכם, כזה אירוע פיגוזי עוד לא היה לי בהמראה היתה תקלה קטנה במצערת, עצרתי המראה והמראתי מחדש תקין, תודה לשחר שירטו על ההבנה והתמיכה :wink: השיוט היה סבבה, קיבלנו לקוקפיט סלט קפרזה עם לחם הבית, סרט נחמד ואחר כך שתיה קלה עם נשנושים. בדיוק כשהגענו לוינה המכ"מיסט החליט שהוא עייף ורוצה לישון, מלמל משהו על 3 שעות בלי שירותים וסגר את העמדה. לפני שהוא הלך שמעתי שהוא מוריד את כולם ל- 0.74 מאך אז ירדתי לבד כבר כדי שהגרמני יקבל אותי בסבבה. אני לא יודע למה המינכנאי קורא סבבה אבל טחן אותי בהולדים גם ב- RAVED (פניה שמאלית): וגם ב- AMIKI (פניה ימנית, לגיוון), ואני, יוצא לי קצף מהקצוות של הפה תוך כדי שכל שני סיבובים הוא מוריד אותי FL... ](*,) תוך כדי העצבים אני מקבל הודעת טקסט "hey" מ- ELY385. עם מצבי הנפשי תאמין לי שטוב שלא עניתי לך :mrgreen: (מי זה דרך אגב?): תוך כדי הקפות באיזשהו שלב אני שומע אותו משחרר את פינקלס מהקפות שמחת תורה ואז ה- TCAS שלי מתחיל לשיר ואני רואה את פינקלס בצבעי אלעל חותך אותי מלמטה... לקח לי שניה להתאושש, ראיתי אותו בורח בביטחה וצילמתי מבנה למזכרת (שימו לב לפינקלס מתחתי): סוף סוף עברתי לגישה וקיבלתי וקטורים לפיינל, איך שהקצין הראשון שלי אומר FLAPS-30 אני מקבל הודעת FMC שאין לי מספיק דלק. כמובן שבכל נקודה אחרת הייתי נלחץ, אבל נעול על ILS עם מדפים 30 , כשאני רואה את כל התוויות האדומות של החברים מחכים לי, התחלתי לפזז משמחה ולהוציא ל- FMC לשון : פינינו את 14 בהזדמנות הראשונה, עצרנו, לקחנו נשימה וברכנו הגומל: קיבלנו E-35 , ושם חיכו לנו חבר מקומי וחבר בריטי, שלמרות שהיה לילה ראו את הצביעה שלהם יפה מאד: בסך הכל בשבילי היה אירוע מלא סיפוק ואדרנלין, מקצועית עבורי היה מוצלח ביותר, ואני באמת מודה מודה מודה.
Ilan Nemirovski פורסם אוקטובר 18, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 טוב ח'ברה מה אני אגיד נעים לשמוע שכולכם נהנהתם וחלק מכם לא עם קריסות למינהם אני לצערי הייתי בעבודה ולא יכלתי לטוס עם כולם אך זה לא מנע ממני להגיע לציריך... חזרתי הביתה ב23:15 (לפני שהלכתי לעבודה הכנתי הכול לטיסה) מקלחת.. ויאללה אומנם לא עם ELY (אלמוג תסלח לי ^^?) כרגע בדרכי (1:20) לציריך מבלגראד (סרביה) טיסת JAT330 על B733. תמונות לא יהיו כי חשוך רצח לילה טוב לכולם ושבוע טוב! :wink:
אורח פורסם אוקטובר 18, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 היה ארוע מטורף , יצא לי לעשות מספיק הולדים מעל אמיקי ורבד שישש נוף יפה מתחתיהם, פקחים סבירים הם יכלו לווקטר יותר מאשר לתת הולדים אבל החלטה שלהם, הפרימים היו סבירים לנחיתה, הAES עבד כמו שצריך שמה ובקיצור תענוג. אבל כמו תמיד אין ציריך בלי קריסה , שניה לפני כיבוי הבטרי קרס לי המחשב, לא נורא לפחות בחניה. נהנהתי כמו שלא נהנהתי הרבה זמן, ד"א משה מאיפה הסינרי?
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 18, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 18, 2008 ד"א משה מאיפה הסינרי? FSDream ZurichX
Ilan Nemirovski פורסם אוקטובר 19, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2008 קבלו עידכון: נחתתי בשלום בציריך אין לי מילים היה מדהים פיקוח טוב וגם תנועה אפילו בשעה הזאת (2:24).היה ממש כיף ושמעו כמה חוויות 2 בלילה אני מת לנחות הפקח נחמד ומדבר אלי יפה נותן הוראות אני כמו חייל מבצע לפני הכניסה לILS הפקח מודיע לי שאני צריך להנמיך אחרת אני נכנס להולד אמרתי לו שמע אני מנמיך צריך הולד תכניס אותי להולד עכשיו שוב אני מזכיר 2 בלילה הוא אומר לי משו אוביט אוביס אובי,לא יודע אמר שם משו לקח לי משהו כמו 2 דקות להיזכר ולקלוט בשעה הזאת [עייף אחרי העבודה]שORBIT זה בתכלס הקפות ימניות בקיצור קלטתי ובלי לחשוב הרבה אחרי שהוא קצת התעצבן עלי [נראה לי :wink: ] תיקתקתי תעניין הולד ימני אחד ל3000 וזהו אחרי הכול נכנסתי לגישת ILS פתאום איזה לופטי החליט שהוא נוחת לפני אפילו שהיה איפשהו מאחורי בהולדים,הTCAS צועק לטפס ואני לא מהסס מטפס תוך כדי מודיע לפקח שהTCAS מדבר אלי ^^ הבאתי ללופטי לנחות בשלום עוד סיבוב קטן ונכנסתי כמו מלך לגישת מכשירים למסלול 14 תענוג פיקוח טוב הסימ' לא איכזב הכול היה פיקס! היה ממש כיף מקווה לעוד אירועים כאלה!!
Itay Zecharia פורסם אוקטובר 19, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2008 משה ELY385 זה אותו אחד ששלח לך hi מאוחר יותר בתור ELY365 אני לא יודע מי זה :mrgreen:
Baruch Spiegel פורסם אוקטובר 19, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2008 נשמע כמו עוד מגה אירוע מדהים שפיספסתי. שמח שנהניתם. (שבת - חג שבת - חג - שבת - חג. עם כל ההכנות מסביב, הסבים הסבתות הדודים והדודות. זה עושה יותר סחרחורת משעה בהולדינג...) כל הכבוד למשה מזרחי ולאלמוג שהפנו את תשומת ליבנו ועודדו את כולם להשתתף ולהירשם. כל הכבוד לכל המשתתפים. עכבתי קצת בSI. היה ייצוג מאוד מכובד של אלעל ושל VATIL באירוע. יאללה עוד כאלה :!:
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 19, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2008 היה תענוג, גם בפיקוח וגם בטיסה הנחיתה בציריך היתה ללא המתנות, מההנמכה ישירות לפיינל :mrgreen: אגב אחד הקטעים במהלך האירוע היה שהסנטר של ציריך מודיע לכל הבקרות סביבו שהוא לא מקבל מטוסים עד להודעה חדשה (אולי זה מה שגרם לכם להמתנות), ואז מתוך כל העומס תעבורה שהיה שם פתאום רואים את ELY351 מהבהב באדום עם סווק חרום
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 19, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 19, 2008 אגב אחד הקטעים במהלך האירוע היה שהסנטר של ציריך מודיע לכל הבקרות סביבו שהוא לא מקבל מטוסים עד להודעה חדשה (אולי זה מה שגרם לכם להמתנות) הם ביקשו ביקורת אז השחלתי להם ביקורת בין המחמאות, בסך הכל היה סבבה אבל יש לאן להשתפר: http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?p=261529#261529
Ruven Weintraub פורסם אוקטובר 19, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 19, 2008 תודה למארגנים אצלנו, על חוויה מעניינת ומאתגרת (גם אם בדגל ארקיע, כפי שאני נוהג לטוס) האירוע סיפק הוכחה שב----------------- VATIL = Virtual is the new reality הפיקוח ביציאה היה כרגיל מקצועי, לרבות איציק שליווה אותנו ב"גבוה". תאור הליך הכניסה= האוסטרי היה בסדר שהעביר לגרמני שהקדים את שמחת תורה= החל לסובב אותי עוד לפני RAVED ולא חסך בהמשך גם את RAVED ואפילו לא את AMIKI השוויצרים שלחו אותי בVECTOR רחוק............... ??? ולהפתעתי כי רבה לא שכחו להחזיר אותי לשדה. הגדיל לעשות "מגדל" (שבגלל ידידנו גינה= ELY681 שהיה לפני על 14), שלח אותי בגובה 500 (לא*לא טעות 500), למסלול 16. בידע שרכשתי אצל ליאוניד המדופלם, בוצעה נחיתה ראויה ובטוחה. מודה למשה בנסל ה COPILOT שסייע וליווה אותי מהכניסה לאוסטריה, הזהיר ותיאר את המתרחש במרחב. ממליץ למארגנים בVATIL לשלוח לשוויצרים הודעת סיכום שלנו ותודות ראובן
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 19, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 19, 2008 ממליץ למארגנים בVATIL לשלוח לשוויצרים הודעת סיכום שלנו ותודותראובן תסתכל למעלה, הודעה מעליך יש לינק :mrgreen: