Almog Atar פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 חברים הודעה חשובה !! רובכם הגדול נרשם בלי לשים לב לקולסיין שהוא לוקח, המערכת של ההרשמות שלהם לא יודעת לזהות קולסיינים כפולים דבר שיצר מצב שיש בעצם איזה חמישה מטוסים עם קולסיין 343 עוד שישה עם 347 ועוד איזה שלושה עם קלוסיינים דומים ואחרים. קיבלתי מייל מהם ושיניתי את הסלוטים הכפולים, מצטער שזה היה צריך להגיע לדבר כזה אבל זה מה יש, אני שיניתי את הקולסיינים (אני אוסיף רשימה מעודכנת מיד). הודעה חשובה נוספת לטייסים הבאים : מתן נוימרק יעקוב קראוס אדווין גרודברג אילן נמירובסקי אתם לא אישרתם את הסלוטים שלכם, אתם מתבקשים לעשות זאת בהקדם אם לא הסלוט ימחק (מיד בתום ההרשמה אתם קיבלתם מייל עם לינק שאתם צריכים ללחוץ עליו על מנת להשלים את ההרשמה) הנה רשימת הסלוטים המעודכנת, מי שמופיע ליד הסלוט שלו האות N אומר שהסלוט שלו לא מאושר, האות Y אומרת שהסלוט מאושר והכל בסדר... הנה הרשימה כולל קולסיינים מעודכנים !! www.elalva.co.il/ELAL_booking.doc
Tal Elmishali פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 תודה רבה אני יהיה ELY352 נחמד מאוד חג שחמח
Almog Atar פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 אישרתי אלמוג. תודה, אני רק אסביר שאלה דברים שקשורים למערכת של השוויצרים ולי אין שום קשר לזה, אני פשוט קיבלתי מייל מהם לגבי זה שצריך לעשות סדר בסלוטים ולבדוק מי לא אישר את הטיסות כי חבל לנו שסלוטים ימחקו זמן קצר לפני האירוע, כמות הסלוטים הפנויים הולכת ונעלמת...
Adam Waiser פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 ככה זה במולדת השעון השוויצרי.... בכל מקרה חברה אני בטוח שאתם הולכים להביא הרבה כבוד. אני כמובן עוד "צעיר מדי" כדי להשתתף אבל אולי אני אנצל את הפיקוח לכמה טיסות בשמי הארץ ואאזין מהצד לקשר. בהצלחה לכולם וכל הכבוד לאלמוג וכל מי שמארגן את המטס הזה.
Yakov Kraus פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 אף פעם לא טסתי עם ELAL -VA ויש לי מספר שאלות. 1. האם יש PRIVATE VIOCE ? 2. כמה זמן בערך לוקח לטוס מבן גוריון לציריך עם בואינג 737 ?
Eldar Sella פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 2. כמה זמן בערך לוקח לטוס מבן גוריון לציריך עם בואינג 737 ? סביבות 0345.
Omer D פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 נראה טוב... בהצלחה לכולם אני עוד לומד את ה763 יש לי עוד זמן... :cry:
Almog Atar פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 אף פעם לא טסתי עם ELAL -VA ויש לי מספר שאלות.1. האם יש PRIVATE VIOCE ? 2. כמה זמן בערך לוקח לטוס מבן גוריון לציריך עם בואינג 737 ? זה לא בדיוק לטוס איתנו לגבי PRIVATE VOICE, אני ככל הנראה אעביר תדריך בTS קצת לפני האירוע, במהלך הטיסה עצמה לא יהיה PRIVATE VOICE גם בגלל כמות המטוסים וגם בגלל פיקוח וכו'... וכמו שאלדר אמר, זמן טיסה בסביבות 4 שעות, אבל זמן הטיסה באירוע הזה צפוי להיות ארוך יותר בגלל עומס בציריך (מקווה לפחות שיהיה עומס :mrgreen: ) כמובן נדרשת רמת טיסה ודיבור בקשר גבוהה מטיסה רגילה....
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 15, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2008 תעיפו מבט בלינק הבא: http://www.swissfir.org/events/VA-Meeti ... s_list.php מדובר על כמות מטוסים מכל יעד כפי שפורסם בפורום פקחי יורוקונטרול, 27 טיסות רשומות מב"ג ואל ב"ג. בלי הברזות חבר'ה, אני מתכוון לרשום נוכחות באותו ערב..
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 15, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 15, 2008 עכשיו צרפנו את נתב"ג כשדה שנחשב "partner airport" באירוע, אז כמובן ש"אנחנו בשידור חי בערוץ VATSIM, נא להתנהג בהתאם" הלינק: http://www.swissfir.org/events/VA-Meeting/?nid=8 שעות הפיקוח הן המינימום שאנחנו מבטיחים, וכל המרבה הרי זה משובח. בהצלחה לכולנו
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 15, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 15, 2008 תעיפו מבט בלינק הבא:http://www.swissfir.org/events/VA-Meeti ... s_list.php מדובר על כמות מטוסים מכל יעד כפי שפורסם בפורום פקחי יורוקונטרול, 27 טיסות רשומות מב"ג ואל ב"ג. בלי הברזות חבר'ה, אני מתכוון לרשום נוכחות באותו ערב.. מי אמר SID/STAR ולא קיבל? הצצה לתנועה הצפויה
Amit Doron פורסם אוקטובר 15, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2008 ככה כולם רואים את הכוח של ואטיל,ואת האחדות כל הכבוד לכם!
crazyblat פורסם אוקטובר 15, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2008 יש לי שאלה.... אני מתכוון גם לעשות טיסה...הבעיה היחידה היא שהסלוטים הטובים תפוסים ואני לא רוצה לעשות טיסת לילה(כי אני ארדם) יש איזשהו מצב שאני אטוס בלי סלוט???
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 15, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 15, 2008 יש לי שאלה....אני מתכוון גם לעשות טיסה...הבעיה היחידה היא שהסלוטים הטובים תפוסים ואני לא רוצה לעשות טיסת לילה(כי אני ארדם) יש איזשהו מצב שאני אטוס בלי סלוט??? אין עם זה בעיה, נראה לי שיהיו עוד שיעשו את זה רק שאלעל וירטואל לא יקבלו קרדיט עליך :?
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 15, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 15, 2008 דרושים צלמי תמונות/סרטונים לתיעוד האירוע בנתב"ג ובציריך. אפשרי גם טייסים וגם ספוטרים, העיקר שנוכל להוציא סרטון ברמה טובה. נשמח מאד למתנדבים, תודה :!:
תומר עינבר פורסם אוקטובר 15, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2008 דרושים צלמי תמונות/סרטונים לתיעוד האירוע בנתב"ג ובציריך.אפשרי גם טייסים וגם ספוטרים, העיקר שנוכל להוציא סרטון ברמה טובה. נשמח מאד למתנדבים, תודה :!: אני אצלם מספר תמונות מרהיבות ככל האפשר ותסנן או תאשר אותן לטעמך.
Amit Doron פורסם אוקטובר 15, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2008 דרושים צלמי תמונות/סרטונים לתיעוד האירוע בנתב"ג ובציריך.אפשרי גם טייסים וגם ספוטרים, העיקר שנוכל להוציא סרטון ברמה טובה. נשמח מאד למתנדבים, תודה :!: תמונות עליי,ואולי גם סרטון,טיסה נעימה לכולם
Yoav Hahamo פורסם אוקטובר 15, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2008 דרושים צלמי תמונות/סרטונים לתיעוד האירוע בנתב"ג ובציריך.אפשרי גם טייסים וגם ספוטרים, העיקר שנוכל להוציא סרטון ברמה טובה. נשמח מאד למתנדבים, תודה :!: גם אני אבוא לצלם
FlightHut פורסם אוקטובר 15, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2008 דרושים צלמי תמונות/סרטונים לתיעוד האירוע בנתב"ג ובציריך.אפשרי גם טייסים וגם ספוטרים, העיקר שנוכל להוציא סרטון ברמה טובה. נשמח מאד למתנדבים, תודה :!: אם אני אסדר את הניתוקים אני ייעשה לכם סרטוןןן לפנים :mrgreen:
crazyblat פורסם אוקטובר 15, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2008 יש לי שאלה....אני מתכוון גם לעשות טיסה...הבעיה היחידה היא שהסלוטים הטובים תפוסים ואני לא רוצה לעשות טיסת לילה(כי אני ארדם) יש איזשהו מצב שאני אטוס בלי סלוט??? אין עם זה בעיה, נראה לי שיהיו עוד שיעשו את זה רק שאלעל וירטואל לא יקבלו קרדיט עליך :? וואלה...איך לא ראיתי את זה 19:05...זה אומר שאני אמור לנחות ולהמריא בשעה????? בגלל השעון קיץ-חורף...אין לי מושג!
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 16, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 16, 2008 יש לי שאלה....אני מתכוון גם לעשות טיסה...הבעיה היחידה היא שהסלוטים הטובים תפוסים ואני לא רוצה לעשות טיסת לילה(כי אני ארדם) יש איזשהו מצב שאני אטוס בלי סלוט??? אין עם זה בעיה, נראה לי שיהיו עוד שיעשו את זה רק שאלעל וירטואל לא יקבלו קרדיט עליך :? וואלה...איך לא ראיתי את זה 19:05...זה אומר שאני אמור לנחות ולהמריא בשעה????? בגלל השעון קיץ-חורף...אין לי מושג! אם אתה לוקח ARRIVAL 19:05 זה אומר שאתה מתכנן לנחות בציריך בשעה זו, והזמנים הם UTC. תסתכל בהסבר של אלמוג בתחילת השרשור הזה לגבי החישובים של זמני ההמראה מכאן.