idanseal פורסם אוקטובר 13, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2008 שלום, יצא לי להסתכל בSERVERINFO על טייסים ובמקרה ראיתי טיסה שטסה מווינה לשיקגו ושהטייס מחובר 9 דקות אבל הוא עבר רק חצי טיסה, זה לא פעם ראשונה שאני רואה כזה דבר, האם הטייסים האלו מריצים את מהלך השיוט או שזו רק תקלה בתוכנה?אם הם אכן מטיסים יש איזשהו נוהל לטיסות ארוכות ברשת בו אפשר להריץ את מהלך השיוט? תודה, עידן.
אורח פורסם אוקטובר 13, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2008 מותר להריץ עד X4 באון ליין כשאין פיקוח. כשיש פיקוח את מחוייב להשמע להוראות הפקח. מה שראית יכול להיות שאותו אחד, התחיל את הטיסה לפני שעה שעתיים או כמה שזה לא יהיה, בשלב מסויים התנתק והתחבר שוב לפני 9 דקות.
noamkn פורסם אוקטובר 13, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2008 מותר להריץ עד X4 באון ליין כשאין פיקוח. כשיש פיקוח את מחוייב להשמע להוראות הפקח.מה שראית יכול להיות שאותו אחד, התחיל את הטיסה לפני שעה שעתיים או כמה שזה לא יהיה, בשלב מסויים התנתק והתחבר שוב לפני 9 דקות. מותר להתחבר באמצע טיסה?
guy13 פורסם אוקטובר 13, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2008 מותר להריץ עד X4 באון ליין כשאין פיקוח. כשיש פיקוח את מחוייב להשמע להוראות הפקח.מה שראית יכול להיות שאותו אחד, התחיל את הטיסה לפני שעה שעתיים או כמה שזה לא יהיה, בשלב מסויים התנתק והתחבר שוב לפני 9 דקות. מותר להתחבר באמצע טיסה? כל עוד זה לא בפיינל או משהו כזה אפשר....
אורח פורסם אוקטובר 13, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2008 אם אתה בשיוט ואין מטוסים סביבך אני לא רואה שום בעיה להתחבר, אבל זה יכול להיות בעיה ניתוקים
idanseal פורסם אוקטובר 13, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 13, 2008 אז יכול להיות מצב בו טסתי אופליין והרצתי את רוב הטיסה ואז להתחבר און ליין לקראת סוף השיוט?
Elad Zeierman פורסם אוקטובר 13, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 13, 2008 אז יכול להיות מצב בו טסתי אופליין והרצתי את רוב הטיסה ואז להתחבר און ליין לקראת סוף השיוט? כן אפשרי.
Amir Paz פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 לפני 10 שנים כשלא היה ADSL וכל דקה באינטרנט חיררה להורים שלי את הכיס אז בד"ח גובה 10 היה להתנתק מהרשת אחרי 4 שעות הייתי מתחבר שוב. אלמוג שתוק :mrgreen:
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 בטיסה האחרונה לוינה יצאתי באיחור של שעתיים ואיציק על היורו איפשר לי להאיץ online כדי להספיק את הפיקוח... בשלב מסוים עקפתי את AUA857 עקיפה בסיגנון ה- beep-beep של warner brothers אז הטייס (בנימין זה היית אתה?) שולח לי בפרטי: is everything ok? עניתי לו: yes, I just need to get to the toilet
fokker פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 כן זה הייתי אני, מה לעשות לא רגילים לראות 763 טס כמו f-15
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 14, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 14, 2008 רק לפני שאתם מתחברים שוב לרשת אחרי ניתוק, תעשו טובה ותבדקו טוב טוב בסרבר אינפו אם יש איזה מטוס באזור, הכי לא נעים שתדפקו לטייס אחר את הגישה לנחיתה, תחשבו איך אתם ההיתם מרגישים במקומו.