Izik Bakshi פורסם אוקטובר 15, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2008 אהלן חברים, במסגרת הפעילות של IFS ושת"פ אל על, אנחנו נקיים ביום ראשון ה-26 לאוקטובר בשעה 21:30 ערב הדרכה של שאלות ותשובות בנושא 737 ו-PMDG בפרט. בערב נארח בשרת ה-TS של IFS קצין ראשון מצי 737 של אל על ואת מיקי ליפ שהוא אחראי צי 737 בשת"פ אל על. אתם מוזמנים להכין שאלות בכל נושא שקשור ל-737 (וגם המודל של PMDG), שאלות כלליות על תפעול הטיסה ע"י הטייסים (החל מההכנה ועד להגעה ליעד). אני מזכיר שעקב כמות המשתתפים הגדולה, אנחנו מצפים מכל אחד להתנהג בצורה מופתית. אני מציין שאנחנו נתחיל עם שאלות של חברים שלא הספיקו בפעם הקודמת .
אורח פורסם אוקטובר 15, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 15, 2008 מגיע, אם אני לא טועה בערב הקודם זה היה תורי לשאול
Tal Elmishali פורסם אוקטובר 16, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 16, 2008 היה מצוין פעם קודמת ואני בטוח שגם הפעם אני יגיע
Etai Charit פורסם אוקטובר 24, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 24, 2008 הפעם לא אגיע. אגב, עצה להכנה לשיחה, מציע לכל אחד לעבור על ה-Procedures של 737, על כמה שיותר מהם, Normal, Abnormal, הכל. אם פתאום תתעורר שאלה "למה עושים ככה או ככה?", זה בדיוק השאלות שמתאימות לשיחה שכזו. כנ"ל לגבי משהו לא מובן בלוגיקה או בתפעול של מערכות כאלו או אחרות. שיהיה בהצלחה!
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 26, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2008 תזכורת להערב, אתם מוזמנים להכין שאלות ולהגיע, אנחנו נתחיל מחברים שלא הספיקו לשאול בפעם שעברה.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 26, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 26, 2008 אנחנו מתחילים ב 21:30 אתם מוזמנים להגיע.
Moshe Bensal פורסם אוקטובר 27, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2008 תודה ליריב שקד, למיקי ליפ, לאיציק בקשי, ולכל מי שעסק בארגון הערב הזה. אני מאד נהנתי, היה מאד מענין, ומקווה שיהיה המשך. שוב תודה לכולם.
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 27, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 27, 2008 היה תענוג אתמול! תודה ענקית למיקי ליפ ולקצין הראשון יריב שקד, נורא נהנהתי ולמדתי בעצמי כמה דברים חדשים, המון תודה לשניכם על ההשקעה והרצון הטוב. תודה גם לאמיר אביטן היקר, שבלעדיו כל ההערב לא היה קורה. להתראות בהדרכה הבאה.
mickey lip פורסם אוקטובר 27, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2008 היה תענוג אתמול!תודה ענקית למיקי ליפ ולקצין הראשון יריב שקד, נורא נהנהתי ולמדתי בעצמי כמה דברים חדשים, המון תודה לשניכם על ההשקעה והרצון הטוב. תודה גם לאמיר אביטן היקר, שבלעדיו כל ההערב לא היה קורה. להתראות בהדרכה הבאה. העונג כולו שלי. תודה לאיציק על הארגון, בלעדיך זה לא היה יוצא לפועל.
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 27, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2008 תודה רבה לכולם, היה אחלה וכן ירבו. Roger
4x-amr פורסם אוקטובר 27, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2008 לאיציק ומיקי תודה רבה,כרגיל איציק האיש והשרביט עושה עבודה מעולה ומיקי ....כמה ידע..סחתיין. אני מאד מעוניין בערב שיוקדש לנושא מצבי חרום ,יש בחטיבה מספיק טייסים מהעולם האמיתי שיוכלו לתרום ואני בטוח שיריב ישמח גם. כיום זה הנושא שהכי מרתק אותי גם בגלל רמת המקצועיות שדרושה וגם מהצד של ההתמודדות אישית. מה אתה אומר,איציק?
Moshe Mizrahi פורסם אוקטובר 27, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2008 על זה נאמר כמו בשיעור מלאכת יד, שאם אין שבלונה אז עדיף לשרטט עיגול עם מחוגה ולגזור אותו עם HDG SEL
mickey lip פורסם אוקטובר 27, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2008 על זה נאמר כמו בשיעור מלאכת יד, שאם אין שבלונה אז עדיף לשרטט עיגול עם מחוגה ולגזור אותו עם HDG SEL יפה מויש ממש בתיה עוזיאל .
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 27, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 27, 2008 לאיציק ומיקי תודה רבה,כרגיל איציק האיש והשרביט עושה עבודה מעולה ומיקי ....כמה ידע..סחתיין.אני מאד מעוניין בערב שיוקדש לנושא מצבי חרום ,יש בחטיבה מספיק טייסים מהעולם האמיתי שיוכלו לתרום ואני בטוח שיריב ישמח גם. כיום זה הנושא שהכי מרתק אותי גם בגלל רמת המקצועיות שדרושה וגם מהצד של ההתמודדות אישית. מה אתה אומר,איציק? בהחלט, מר אמיר פז כבר חשב על כמה נושאים בהקשר, ואנחנו ננסה משהו בקרוב.
4x-amr פורסם אוקטובר 27, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2008 לאיציק ומיקי תודה רבה,כרגיל איציק האיש והשרביט עושה עבודה מעולה ומיקי ....כמה ידע..סחתיין.אני מאד מעוניין בערב שיוקדש לנושא מצבי חרום ,יש בחטיבה מספיק טייסים מהעולם האמיתי שיוכלו לתרום ואני בטוח שיריב ישמח גם. כיום זה הנושא שהכי מרתק אותי גם בגלל רמת המקצועיות שדרושה וגם מהצד של ההתמודדות אישית. מה אתה אומר,איציק? בהחלט, מר אמיר פז כבר חשב על כמה נושאים בהקשר, ואנחנו ננסה משהו בקרוב. מעולה,אני אשמח לעזור ועוד יותר אשמח להשתתף וללמוד.
mickey lip פורסם אוקטובר 27, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 27, 2008 לאיציק ומיקי תודה רבה,כרגיל איציק האיש והשרביט עושה עבודה מעולה ומיקי ....כמה ידע..סחתיין.אני מאד מעוניין בערב שיוקדש לנושא מצבי חרום ,יש בחטיבה מספיק טייסים מהעולם האמיתי שיוכלו לתרום ואני בטוח שיריב ישמח גם. כיום זה הנושא שהכי מרתק אותי גם בגלל רמת המקצועיות שדרושה וגם מהצד של ההתמודדות אישית. מה אתה אומר,איציק? בהחלט, מר אמיר פז כבר חשב על כמה נושאים בהקשר, ואנחנו ננסה משהו בקרוב. מעולה,אני אשמח לעזור ועוד יותר אשמח להשתתף וללמוד. QRH כבר בסטנדביי. רק תגידו מתי :wink: