עבור לתוכן
E.Z

נתון מעניין....

Recommended Posts

פורסם
תומר בוא רק לא ניתן לעובדות לבלבל אותנו, המציאות בשדות בארץ היא שאין התאמה במיקום ובחניות בין FS9 עם או בלי סינרים ובין FSX הדיפולטי, כך שעבורנו "להיערך" זה קודם כל לספק אפשרות לבעלי שני סוגי הסימולטורים לטוס יחדיו באירועים צפופים עם אותו סקטור ובלי צורך לבטל התנגשויות. אתה לא חושב?

מה שאתה אומר זה שצריך להוציא מחדש את כל הסינרים של FS9...

חוצמזה ברוב השדות אין בעיה חמורה, אני חושב שרק ראש פינה ממש בעייתי. בחיפה יש סטיה אבל אפשר לחיות איתה ובשאר השדות זו לא סטייה רצינית.

אני חושב שהיישור קו הזה עם המיקומים האמיתיים של השדות הוא חשוב, גם מבחינת ההתאמה לשאר הסינרי וגם מבחינת המציאות בגישות (חיפה למשל). בFSXI כבר לא תהיה לנו בעיה

עידו, אני לא בטוח אם זה מה שאני אומר, אני לא מבין הרבה בפיתוח סינרים. לגבי VATIL, אני יכול לראות מטרה ברקע והיא שטייס שרוצה להשתתף ב- FLY-IN ענק או ארוע CVFR שיהיה בארץ ויש לו FSX יוכל למצוא באתר החטיבה דף או חצי דף שיגידו לו שלום, אם יש לך FSX ואתה רוצה להשתלב אתה צריך להתקין 1,2,3, לשנות 1,2,3, ואתה שמיש להשתלב בהקפה עם עוד טייסי FS9 וגם תקבל את כל השערים, החניות ומסלולי ההסעה העדכניים בכל שדה בלי לחטוף כדבריך אפילפסיה מריצודים. אני לא יודע איך מגיעים לזה או מה נדרש לשם כך, ולכן אני רק יכול לשפוך אור על המטרה הסופית.

מי שיעזור לנו כחטיבה להגיע לזה (ואולי זה קיים כבר היום?) יבורך.

פורסם

שמע יש הבדל עצום בין לפתח את FSX, ללעשות את FSX תואם לFS9 (כדי שהפקחים יסתדרו בסקטור), האחרון פשוט לא ראלי לדעתי כי אז הסינרים בFSX יראו מצחיקים למשל ראש פינה תצא באמצע הישוב חצור. מצד שני זה אומר לעשות מחדש את הסינרים של FS9 שיתאימו לFSX, שזה בזבוז של זמן יקר.

על הראשון עובדים כל הזמן, כשיצא FS9 היו 3 חבר'ה, אפילו ארבעיה שעבדו על זה, היום יש שלושה חצאים. ולכן אביב הגה רעיון יפה וכולם מוזמנים

http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=23979

עוד דבר - אי אפשר לעשות סינרי באוויר. ביקשתי הרבה מאוד פעמים מחברים פה שיארגנו תמונות, אם זה משדה התעופה בחיפה ואם זה משדה התעופה בראש פינה, של מבנים בשדה כדי שנמדל אותם התגובה בד"כ מלאה בהתלהבות ו"כן כן בטח" ואז הבנאדם נעלם כאילו בלעה אותו האדמה (חוץ ממקס התותח 8)). אז מי שיש לו נגישות לשדות התעופה בארץ ורוצה לעזור מוזמן ליצור איתי קשר

פורסם

גם ב FS2004 היתה בעיה של שוני בין הסינרי הדיפולטי לתוספות שנבנו אחר כך אבל FS2004 הוא סימולטור ותיק וכולם בסופו של דבר השתמשו בסנרים שנבנו.

היום יש 5 קטגוריות

- אלו שמשתמשים ב FS2004 דיפולטי

- אלו שמשתמשים ב FSX דיפולטי

- אלו שמשתמשים ב FS2004 עם תוספות של FS2004

- אלו שמשתמשים עם FSX עם תוספות של FSX

- אלו שמשתמשים עם FSX עם תוספות של FS2004

כל מטוס שיטוס בכל קטגוריה יהיה על הסקטור (שכיום הוא מכווון ל FS2004 עם תוספות) במקום אחר.

מבחינת מיקום הדברים לפי העולם עצמו, הכי מדוייק הוא FSX עם תוספות כיוון שהיום הכל נבנה לפי GOOGLE EARTH והתוספים מאוד מדוייקים.

לדעתי יש לבנות את כל שדות התעופה בארץ לפי גוגל חוץ מבן גוריון שהוא היחיד שיצטרך להיות במיקום של השדה הדיפולטי כי אליו מגיעים גם טייסים זרים שלא יתקינו סנרים כמונו.

פורסם

מבחינתי האישית, לא סינרים ולא ביצועים.

ביום ש PMDG יזיזו תישבן שלהם וישחררו את ה737 החדש המותאם לFSX זה יהיה היום שבו אעבור אליו , עד אז...אני על FS9 .

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...