עבור לתוכן
אורח

קבוצת פיתוח

Recommended Posts

פורסם

אהלן לכולם,

אין הרבה אנשים שמפתחים בGMAX ויש כלכך הרבה שדות בארץ לפתח אליהם שדה , אני עידו ומקס לא נוכל ממש לפתתח את כל השדות בעיקר שכל שדה לוקח לפתח כמה חודשים ועוד פעם ראשונה אני מתחיל להרגיש לחץ של לימודים ובקרוב כבר לא ישאר לי זמן,

יש כרגע הרבה אנשים "בחוץ" שיש להם הרבה זמן ורצון אבל מה הם מחכים לדחיפה, מחכים שמישהו ידחוף אותם מבחינה מנטלית, המדריכים שיש כרגע בGMAX אפשר להגיד קלים, אפשר להגיד קצת רצון ואתה מבין הכל, אבל עדיין שלמדתי לעשות מודלים לפי המדריכים וחשבתי שאני שולט זה לא זה , כל פעם וכל מודל באגים מחדש ובכל מול עד עכשיו נעזרתי בעזרה של חברים אחרים פה,

בטוח שזה לא רק אני, חשבתי לקחת קבוצה של כמה אנשים שבאמת מנסים אבל מה לעשוצ לא מצליחים מתביישים לשאל ולא הולך להם ,מתענינים ולשבת איתם שעה שעתיים ולהעביר מה שאני יודע(שזה לא הרבה) או עידו או מקס, פשוט קבוצה של אנשים שצריכים דחיפה קדימה.

מה הדעה שלכם?

פורסם

אני מוכן בכיף לשבת במרוכז עם אנשים בTS ולהסביר איך לעבוד עם GMAX

*אבל*

בתנאי שכל מי שמגיע לפגישה הזו קרא את הTUTORIALS במדריך של זאב וניסה להתמודד איתם, ככה גם נפתח את זה עם שאלות על דברים לא ברורים מהמדריך

פורסם

בכנס חטיבה הקרוב אנחנו צפוי להיות בלו"ז סוג של פנל דיון בנושאים שונים בחטיבה עם כל המשתתפים.

בעקבות הדברים שאביב כתב, אני חושב שזה נכון להעלות את זה, אין לי בעיה ליזום את זה או שמישהו מכאן יזום, אבל אשמח לשמוע עוד דעות לפני החלטה סופית בנושא.

פורסם

אני לא מגיע לכנס... אני באילת. בכל מקרה אני מוכן לתת ערב הדרכה מרוכז בTS בנושא.

GMAX זה לא מסובך מדי, אבל נורא קשר להכנס לזה (לי לקח 3 שנים לקחת יוזמה), מי שירצה באמת ללמוד ויפגין מינימום רצינות שזה לקרוא את הTUTORIAL של זאב אני אשמח לעזור לו גם מעבר לערב הדרכה הזה.

עד היום חוץ מאביב, כל בנאדם שפנה אלי עם שאלה של "איך עושים סינרי" הפך בסוף את השאלה שלו ל"מי יכול לעשות לי".

פורסם

הכנס זה לא נושא טוב עדיף לעשות את זה יותר בשושו, לקחת קבוצה של 70 חניכים ולהתחיל להסביר להם איפה כל כפתור נמצא זה בעיה, צריך לקחת גג עשרים אנשים שבאמת יודעים שיש להם פוטנציא ולא פעם בחצי שנה רואים אותם כשיש ארוע אללה שבאמת אפשר לתפוס אותם במיוחד חברה צעירים בכיתה ח' + - או אחרי צבא שלא גרים בקנדה.

פורסם

או שתלכו לאחר המתנס"ם בארץ ותפתחו חוג לפיתוח סינרי :lol:

נשמע מצחיק אבל אני לא יתפלא אם גם לזה נגיע יום אחד.

אני עדיין שובר תראש איך לעשות שיפוע ירידה לדת"ק בחצור.. לפני 3 שנים נסיתי לבנות סינרי

צריך המון סבלנות

פורסם
או שתלכו לאחר המתנס"ם בארץ ותפתחו חוג לפיתוח סינרי :lol:

נשמע מצחיק אבל אני לא יתפלא אם גם לזה נגיע יום אחד.

אני עדיין שובר תראש איך לעשות שיפוע ירידה לדת"ק בחצור.. לפני 3 שנים נסיתי לבנות סינרי

צריך המון סבלנות

אני לא אתפלא אם לא תצליח, וזה משום שזו מגבלה של FS.

פורסם
אני מאוד מעונין!!

התחלתי מדריכים באתר הזה פשוט נעצרתי בממדריך של המשאית כי לא ממש הצלחתי למצוא תמונות טובות וכאלה.

אבל אני מאוד רוצה אחלה רעיון

טל, הרעיון הוא פחות ליצור את המשאית, יותר להתמצא בשיטת העבודה. פתח צייר, תעשה איזה תמונה 512X512 ותעשה בה כל מני קשקושים ותשתמש בה תראה מה קורה כשאתה עוקב אחרי המדריך, אז בסוף יצא לך משאית עם קשקוש במקום משאית עם פדאקס אבל אתה תבין איך עובדים.

אם באמת מרימים ערב הדרכה כזה צריך שלכל המשתתפים יהיה GMAX מותקן והם עברו על כל המדריכים של בניית המשאית וניסו להתמודד איתם - לא נורא אם לא מצליחים בשביל זה שואלים שאלות אבל צריך לנסות קודם כל להתמודד לבד אחרת אין על מה לדבר שם.

פורסם

נראה שיש ביקוש,

כל מי שמעונין (ולא משנה כמה שעות טיסה יש לו ברשת,אם הוא חניך של IFS או אם הוא יודע לטוס או שיש לו עבירות משמעת ברשת\בפורום) רוצה, בעל סבלנות יצירתיות וכמובן יש לו זמן

(אנחנו לא רוצים להגיע למצב שכל מי שנרשם אין זמן וכשנתחיל תכלס עבודה יגיעו תרוצים של אין לי זמן, הרבה שיעורים וכו', בבקשה תוודאו שיש לכם מספיק זמן פנוי בשביל זה)

מי שמוכן לקחת על עצמו אחריות בקשר לזה לשלוח לי הודעה פרטית בלי יוצא מהכלל עם שם מלא וגיל (אל תדאגו אין מגבלות כל שהן).

שיהיה בהצלחה

פורסם

בנתיים רק שני אנשים פנו אלי וזה הרבה פחות ממה שאנשים רשמו שהם יכולים,

אם לא תיהיה הענות אין טעם להתאמץ בכל.

פורסם

אביב,

אני מעוניין להיכנס לזה, אבל אין לי מושג מאיפה מתחילים, מה מתקינים, ומה אומר GMAX...

עד עכשיו הבנתי שהתוכנה משמשת לבניית המבנים, מסלולי ההסעה, מסלולי ההמראה, מכוניות שרות בשדה וכו'. אבל לא כ"כ הבנתי מה נדרש לשם כך (אילו תוכנות ואילו כישורים).

אין לי ממש ידע בפוטושופ ובעיצוב, אבל אני בהחלט מעוניין לתרום לחטיבה ע"י כניסה לתחום הזה.

הבעייה שלי להיכנס לקבוצה שמתגבשת היא שאני לא יודע מה יקרה בהמשך השנה ולכן איני רוצה להתחייב ואח"כ לאכזב.

אני רוצה לעשות את זה לאט אבל באופן עיקבי, איך אתם ממליצים להתחיל ללמוד?

כל הכבוד על היוזמה, אני חושב שהנושא הוא בין הנושאים הכי חשובים לחטיבה שלנו. בניית סינרים מושקעים משמעותה הנאה גדולה יותר מחווית הטיסה שמביאה יותר טייסים, וזו מטרתה העיקרית של החטיבה.

פורסם

בן אחוק' ו עמית קראו מה רשמתי, אם אתם מעונינים בכלל תשלחו הודעה פרטית, בהמשך יתפםרסם מה צריך, לא צריך תוכנות שעולות כסף או מוח פצצה , צריך סבלנות,זמן ורצון

פורסם
אביב,

אני מעוניין להיכנס לזה, אבל אין לי מושג מאיפה מתחילים, מה מתקינים, ומה אומר GMAX...

עד עכשיו הבנתי שהתוכנה משמשת לבניית המבנים, מסלולי ההסעה, מסלולי ההמראה, מכוניות שרות בשדה וכו'. אבל לא כ"כ הבנתי מה נדרש לשם כך (אילו תוכנות ואילו כישורים).

אין לי ממש ידע בפוטושופ ובעיצוב, אבל אני בהחלט מעוניין לתרום לחטיבה ע"י כניסה לתחום הזה.

הבעייה שלי להיכנס לקבוצה שמתגבשת היא שאני לא יודע מה יקרה בהמשך השנה ולכן איני רוצה להתחייב ואח"כ לאכזב.

אני רוצה לעשות את זה לאט אבל באופן עיקבי, איך אתם ממליצים להתחיל ללמוד?

כל הכבוד על היוזמה, אני חושב שהנושא הוא בין הנושאים הכי חשובים לחטיבה שלנו. בניית סינרים מושקעים משמעותה הנאה גדולה יותר מחווית הטיסה שמביאה יותר טייסים, וזו מטרתה העיקרית של החטיבה.

נעשה סדר...

אם וכאשר נעשה שיחה כזו לא נדבר רק על GMAX אלא כל מה שצריך, יש עוד הרבה תוכנות שצריך לדעת לעבוד איתן, GMAX היא הכי מסובכת וגם הכי חשובה ולכן עיקר הדיון מן הסתם יהיה עליה. מי שירצה להגיע יצטרך כבר לבוא מוכן עם GMAX מותקנת, כי ההתקנה שלה טיפה יותר מורכבת משאר התוכנות ויצטרך לעבור על המדריכים באתר של זאב.

איך מתקינים GMAX?

קודם כל יש מדריך באתר של זאב אבל הוא נכון לגבי FS2004, אבל זה לא קריטי, מה שחשוב הוא לדעת למדל ולא איך ליצא לסימולטור זה כבר שטויות ואני אסביר איך להתקין את הPLUGINS של FSX למי שיגיע. אם מישהו בכל זאת מסתבך עם התקנה של GMAX שישאל. (התוכנה נמצאת בDVD הראשון של FSX למי שיש גרסת PRO או באחד הדיסקים של FS9)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...