עבור לתוכן
Izik Bakshi

רשימת חברים שהזמינו חולצות בכנס

Recommended Posts

פורסם

לכל החברים המגיעים לכנס ומעוניינים בחולצה לתשומת ליבכם,ניתן להזמין יותר מחולצה אחת וכן ניתן להזמין כל גודל נדרש,חובה על מזמין החולצה להגיע ביום הכנס ולשלם עבור החולצה או החולצות שהזמין ,מחיר חולצה אחת 16.5 ש"ח ,נא להגיע אם כסף מדויק, את חצי השקל להשתדל לשלם במטבע ולא באגורות על מנת לחסוך בזמן ולא לבזבזו בלהתעסק עם עודפים.חשוב ,רשימת ממזמנות תסגר ביום א' 26.10 בשעה 20.00 ,שבת שלום.

פורסם
לכל החברים המגיעים לכנס ומעוניינים בחולצה לתשומת ליבכם,ניתן להזמין יותר מחולצה אחת וכן ניתן להזמין כל גודל נדרש,חובה על מזמין החולצה להגיע ביום הכנס ולשלם עבור החולצה או החולצות שהזמין ,מחיר חולצה אחת 16.5 ש"ח ,נא להגיע אם כסף מדויק, את חצי השקל להשתדל לשלם במטבע ולא באגורות על מנת לחסוך בזמן ולא לבזבזו בלהתעסק עם עודפים.חשוב ,רשימת ממזמנות תסגר ביום א' 26.10 בשעה 20.00 ,שבת שלום.

תודה צבי.

חברים שימו לב להדגשה, בלי תרוצים אחר כך.

פורסם

חברים שימו לב

עקב אי הבנה עם יצרן החולצות, התברר שהמחיר שקיבלנו הוא לא כולל מע"מ, ומחיר חולצה כולל מע"מ הוא 19 שקלים.

אני מתנצל על האי נעימות שנגרמה מהנושא, ומבקש מכל אחד שהזמין להגיע עם הסכום, אם יש בעיה מיוחדת בגלל התוספת של 2.5 שקלים אז אבקש לפנות אלי בפרטי.

פורסם
חבר שלי דור צמח נרשם לכנס היום והוא רוצה להזמין גם חולצה אז אם זה ניתן המידה שלו היא L

תודה וסליחה על העיכוב! :wink:

צר לי דודו, הרשימה כבר הועברה ולא נוכל להזמין חולצה לחברך דור צמח.

פורסם

חברים שימו לב,נתנת הזדמנות סופית ואחרונה לכל אותם חברים אשר וכל סיבה שהיא לא הספיקו להזמין חולצה לעשות את ההזמנה עד שעה 22.00 היום.לא לשכוח לציין גודל חולצה ,מחיר החולצה 19.00 ש"ח.קדימה להזמין :onfire:

פורסם
חברים שימו לב,נתנת הזדמנות סופית ואחרונה לכל אותם חברים אשר וכל סיבה שהיא לא הספיקו להזמין חולצה לעשות את ההזמנה עד שעה 22.00 היום.לא לשכוח לציין גודל חולצה ,מחיר החולצה 19.00 ש"ח.קדימה להזמין :onfire:

תודה צבי

חברים זו באמת הזדמנות אחרונה.

פורסם

אם אפשר עדיין להזמין, גודל XL

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...