עבור לתוכן
Izik Bakshi

כנס חטיבת VATIL - סיכומים

Recommended Posts

פורסם

אהלן חברים, להלן כמה הודעות חשובות בנוגע לכנס.

1. בבקשה להגיע עם כסף מדוייק, שזה 20 ש"ח, אין לנו עודף מיותר ואנו לא רוצים לסיים את הכנס שאנו חייבים לחבר חטיבה עודף, בבקשה עזרו לנו בנושא הזה והגיעו עם כסף מדוייק.

2. עלות חולצה היא 19 שקלים, תהיה כמות חולצות במדוייק לפי הרשימה שפורסמ, בבקשה להגיע עם כסף מדוייק.

3. אבקש לדייק ולעמוד בזמנים, זה מאוד חשוב, אחרת יש סיכוי שלא נספיק את כל התכנים, להלן לו"ז הכנס:

16:30 עד 17:00 התכנסות

17:00 עד 17:10 דברי פתיחה של שמוליק לין שיכללו כמה מילים על נמרוד גרשוני וזאב קהן

17:10 עד 17:30 דבר מנהל החטיבה ומנהל האזור

17:30 עד 18:15 הרצאה בנושא מסוקים מפי אל"מ עפר רסקין מפקד טייסת מסוקים ומדריך טיסה.

נושא ההרצאה:

1. אופן ושיטת פעולותו של המסוק. (למה, כמה, איך ומתי)

2. מצבי חירום וקבלת החלטות

3. מקרי חירום אמיתיים

18:15 עד 18:30 הפסקה קלה

18:30 עד 19:30 פתיחת פנל דיון בנושאים חשובים בחטיבה.

19:30 עד 20:15 שאלות ותשובות בנושאים שונים.

20:15 עד 21:00 הפסקה גדולה ומשם סיום הכנס והתפזרות

4. לידיעתכם, לכנס החטיבה הוזמנו ויגיעו המשפחות של זאב כהן ז"ל ושל נמרוד גרשוני ז"ל

5. לפי תחזית מזג האוויר, צפוי להיות קר, ומדובר במקום פתוח מתחת לכיפת השמיים, הגיעו עם לבוש חם.

6. מי שרואה שהוא מאחר או פתאום לא יכול להגיע, אז נא להודיע לנו ב SMS לאחד ממספרי הפלאפון שפירסמנו במייל.

7. חברים שדיברתי איתם על הגעה לעזור, אז מחר אני יצור קשר ויעדכן אותם בשעת הגעה למתחם.

8. התשלום מתבצע בכניסה למתחם, והוא יהיה מולי או מול אלעד זיירמן, בנוסף תקבלו תג עם שמכם, אני מבקש מכל אחד להחזיר את התג בסוף הכנס, כדי שיהיה לנו גם בכנס הבא 8) .

מכאן אני רוצה להגיד תודה לכל מי שעוזר מאחורי הקלעים עבור הכנס (רשימה מלאה בסוף 8) ) ולאחל לכולנו בילוי נעים ומהנה.

להלן רשימת החברים שאישרו הגעה לכנס החטיבה.

עמית דורון

דוד בן דוד

זיו בוק

דן בנימין

יוסי דלל

בר לוי

יובל פישלר

טל אלמשעלי

דורון אנג'ל

מושיקו בילר

צבי רודס

תומר עינבר

אביב קרבל

ירדן ענתבי

ישראל רוט

אילן נמירובסקי

והיב חאג' יחיא

יובל אדם

ירדן בן דור

דן בלאושטיין

בן כהן

אלדר סלע

נעם קינספל

ברק פטכ

אייל סמינר

דור שי

בן בצלאל

אבי מרקוביץ

אביחי קור

שחר שירטו

אבי גלעד

דוד רוזנפלד

רן בן שמואל

דודי מישה

מיקי ליפ

שמוליק לין

איציק בקשי

אלעד זיירמן

אילן יונש

ברוך שפיגל

רן פינקלס

תומר חיים

רז גורפינקל

משה מזרחי

ניסים שובל

פיני כהן

דוד כהן

אדם ויזר

שלומי נצחון

אייל נחום

שחר חזקלביץ

משה בנסל

אסף סער

יובל שטרק

עידו בוך

עומר דנקור

חן כהן

בר רודוי

שלומי לוקסנבורג

אסף בריטברד

אילן לוי

שלמה פרידמן

עופר בורשטיין

איתי זכריה

עידן טראוב

יונתן בן ישראל

דור צמח

גיא לברן

יוני בירון

מתן נוימרק

רז מטוס

גלעד ברוטמן

חנוך כרמי

דודו פחימה

אלון ברנע

ערן גרנות

אריה הלפרין

רז גואטה

יונתן פרלמונטר

בנימין ברוך

פורסם

כל הכבוד לכל המארגנים.

רק לוודא, איציק שלחתם יותר ממייל אחד ? אני קיבלתי רק מייל בודד שם היה כתוב שצריך לאשר את ההרשמה ואישרתי, לא קיבלתי עוד מיילים לאחר מכן.

פורסם

שכחתי להוסיף,

חברי החטיבה כמובן יותר ממוזמנים לקחת חלק בצורה מסודרת בנושאים שיעלו בפנל דיון.

כמובן גם למי שיש שאלות בנושאים שונים, בבקשה להכין מראש, ניתן לשאול על כל נושא

פורסם

היה כיף מאוד, לפגוש את כל החברים פנים מול פנים, ולהכיר יותר טוב. אשמח לעוד מפגשים כאלה בעתיד, ולעתים קרובות יותר מאשר פעם בשנה :D .

כל הכבוד למארגנים, ושיהיה לכולם סופ"ש נעים,

יוני.

פורסם

תודה רבה לכולם על האירגון המעולה!

היה כנס מצויין,שמחתי מאוד לראות שוב את כולם.לפי דעתי צריך לעשות את הכנס הזה יותר מפעם בשנה(פעמיים יכול להיות מעולה,ואז גם יהיה אפשראפשר לעשות כל כנס בצורה פחות אינטנסיבית שלא תימשך על פני 4 שעות)

המון שבחים למי שקיבלו פרסים,רן ומיקי היקרים(וסליחה לשאר שני האנשים שאני לא זוכר את שמם כרגע)

פורסם

היה אחלה כנס, היה מאוד כיף!

חייבים לארגן הרבה מפגשי חטיבה כאלה, היה ארגון מעולה, כל הכבוד למארגנים :wink:

פורסם

חברים , היה כיף לפגוש את כולכם (למראת שלא היה מספיק זמן להכיר את כולם כולם) ...

אבל היה ממש כיף ונחמד , ואני רוצה שוב להודות לכל מי שעמד מאחורי הקלעים וארגן את

האירוע , ומקווה שבעתיד יהיה לנו עוד הרבה כאלה כנסים ומפגשים .. זה מאוד חשוב .. 8)

פורסם

היה ממש נחמד לפגוש את כל החבר'ה שיושבים מאחורי המחשבים למרות שחלק אני מכיר כבר

כל הכבוד על הארגון המסודר,על הכיבוד והאירוח

נקווה לעוד כנסים מוצלחים!

פורסם

לחברה המארגנים,

תודה על הארגון, על הכיבוד הקל, ובמיוחד לשמוליק לין על האירוח בחצר שלו.

היה ממש כיף לפגוש את כל החברה שוב, ומקווה לפחות פעם בשנה כזה מפגש.

תודה לטייס המסוקים, ולמדריך הטיסה בסקאי, על ההרצאה ומתן תשובות לחברה.

כל הכבוד ומזל טוב למקבלי העיטורים מהחטיבה.

ומקווה לפגוש את כולכם במפגש הבא.

פורסם

חברים,

נהניתי!!! מהכל! מרשים כיצד חברה' צעירים יחסית, מרימים אירוע מרשים, עם תקציב מועט ו"התייצבות" כמעט מלאה.

אהבתי את העובדה כי יש שפה משותפת ועניין מאחד לנוער בן 14 ובוגרים בני 60 (+), בהיקף של עשרות משתתפים.

אז נחזור לשמים הוירטואלים, ככל שמציאותי זה יהיה, עד לאירוע הממשי הבא.

תודה למארגנים ועמלים, ותודה למשתתפים אשר כולכם יחד הסבתם לי 4.5 שעות של הנאה.

שבת שלום,

פורסם

שלום למשפ' ואטיל היקרה. אירוע מכובד ומושקע היה אמש. ראשית תודה ענקית לשמוליק לין הגדול, אשר אפשר את קיום הכנס אצלו במתחם. תודה מיוחדת למשפחות כהאן וגרשוני, אשר הגיעו לכנס וכיבדו אותנו בנכחותם. תודה לאורחי הכנס: טייס המסוקים, שריתק אותנו בהרצאתו בנושא מסוקים, ומדריך הטיסה, אשר ענה על שאלות הנוגעות בלימוד הטיס. תודה לכל חבר בחטיבה, אשר תרם מזמנו למען קיום הכנס. תודה למנהלים: אילן יונש, תומר חיים, איציק בקשי ,אלעד זיירמן ,מיקי ליפ ,רן פינקלס,דודי מישה ,אביחי קור ולעוזרים הרבים. עשיתם עבודה ראויה לציון ומעוררת כבוד. תודה לחברים הרבים שהגיעו. לסיכום, אנו קהילה מיוחדת ואיכותית, אשר קשת הגיליים בה רבה ומגוונת. נושא אחד משותף לכולנו והוא אהבת עולם התעופה בכל גווניו וזה בדיוק "הדבק" אשר מלכד את כולנו. להתראות בכנס הבא.אגב,למעונינים בחולצה נוספת ,ניתן להזמין בהזמנה מרוכזת בלבד ,כאשר סה"כ ההזמנה לא תהיה פחות מ-20 חולצות,נא להעביר לאיציק בקשי את הבקשה,את החולצה נשלח בדואר כאשר חוץ ממחיר החולצה בסך 19 ש"ח יהיה צורך לשלם את עלות המשלוח.

פורסם

שלום לכולם,

היה כנס מדהים ביותר, אני נורא שמחתי לראות את החברים שהגיעו ונהנו.

אז מספר תודות שנורא חשוב לי להגיד ולסכם.

שמוליק לין - תודה ענקית על האירוח המקסים שלך כמו כל השנה, זה תענוג להרים כנס חטיבה איתך ואני אישית מאושר מהזכות לעסוק בעשייה איתך, נוסיף תודה גם לצוות העובדים שלך: טייסיר ואבי על העזרה המדהימה לאורך כל היום.

מיקי ליפ - תודה ענקית על העזרה המדהימה בהקמה של הכנס, תודה על הקפדנות והמסירות הזו לקחת יום חופש מהעבודה ולתת את הלב הנשמה ל-VATIL (מסור תודה ליוסי חברך היקר).

צבי רודס - תודה ענקית על כל מה שאתה עושה כל שנה עבור הכנס ובכל שנה פשוט הופך עולמות על כל בקשת עזרה, למי שלא יודע כל החולצות היו דרך צבי, וכך גם עוד הרבה דברים מאחורי הקלעים היו דרכו.

רן פינקלס ודודי מישה - תודה רבה על העזרה לאורך הכנס, בתחילה וגם בסיום, ותודה לדודי מישה על המקרן לכנס.

אביחי קור - תודה רבה על המסך הקרנה ועל העזרה במהלך הכנס.

למשפחת כהן וגרשוני שהגיעו להתארח בכנס.

לאל"מ מיל' עופר רסקין - על הרצאה מרתקת ומדהימה, היה פשוט מעניין ומעשיר.

תודה גם למדריך טיסה אורן גבעוני שהגיע בהתראה קצרה להסביר ולענות על שאלות בכל הקשור לרשיון טייס פרטי ועוד...

תודה ליובל פישלר על עיצוב הלוגו לחולצות.

תודה לצוות החטיבה היקר:

לרן בן שמואל על הסיוע הלוגיסטי במערכת ההרשמה וביום הכנס על העזרה עם התגים.

לאילן יונש, אלעד זיירמן ותומר חיים על הסיוע בפנל דיונים המורחב.

ולכל שאר הצוות היקר שעזרו מאחורי הקלעים.

תודה אחרונה וחביבה לכם, חברי החטיבה היקרים שהגיעו ולקחו חלק והציגו במפגן מרשים את חטיבת VATIL.

בקשה אחרונה לכל מי שצילם תמונות - בבקשה לפרסם.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...