Gilad Brutman פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 כרגע מחוברים, קרקע, מגדל וגישה בן גוריון וכמובן הרצליה :-) בואו לטוס!!
Or Netzer פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 אור נצר בהופעת אורח על גישה בן גוריון מנצנץ בCTR3 שלו (ובסמל שקיבלת אתמול בצבא). http://img139.imageshack.us/my.php?image=333fg5.jpg
Yuval Fishler פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 כרגע מחוברים: קרקע מזרח קרקע מערב בן גוריון מגדל מגדל הרצליה מגדל שדה דב בן גוריון גישה תל אביב קונטרול. 7 עמדות שמאיישות את כל הארץ!!! אז בואו לטוס ולהנות מהפיקוח.
אורח פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 עשיתי היום 3 טיסות היה מאוד כיף, תודה לפקחים!
Yoni פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 עשיתי היום 2 טיסות וטיסה אחת מהם יחסית ארוכה, היה נחמד לטוס יחסית בעומס עם הרבה עמדות פיקוח מאויישות.
Shachar Hzkelevich פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 תודה רבה לכל הטייסים ולכל הפקחים שהצטרפו והמון תודה לבקשי האחד והיחיד! :wink:
אורח פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 בבוקר רן פתח ב12 עם פלוטו ואחרי שחרשתי את האזור אימונים במגידו תושבי המועצה האזורית גלבוע התלונני על פייפר ארצ'ר שטס מאוד נמוך
Idan Traub פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 תנועה1 מילאה את שירותה לציבור בחירוף נפש והקרבת הזכוכית הקידמית החדשה של ה152 :cry: נאחל רפואה שלמה לטייס המשנה (לא נעים לחטוף ככה ציפור ) אני אחרי חרישה על כמעט כל כביש באזור השליטה המערבי של גישה ופגיעת ציפור אחת נאלצתי לבצע נחיתה בזמן לא מתוכנן ביעד
Zeev Bucki פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 חברים טסתי היום אחר הצהריים היה שפע של פקחים אבל מעט מאוד טייסים.כנראה שכל הדיבורים והנאומים של אתמול בכינוס לא הועילו... חברי וואטיל היקרים :כל המהות שלנו וכל העיסוק שלנו בתעופה בוואטיל מתמקדים בדבר אחד שהוא טיסה ברשת!אז מי שחבר וואטיל יש לו גם חובה מסוימת לבוא ולטוס . מי שלא יכול להשקיע בדבר הזה אז אולי כדאי שיחליף את התחביב הזה יקנה חכה למשל ויילך לדוג דגים... אם ניסים שובל שהוא אדם מאוד עסוק בתפקיד בכיר מוצא לו זמן לבוא ולפקח למשל היום קבלתי ממנו פיקוח אישי כי פשוט הייתי אני ואולי עוד שני טייסים בשעה 18.00 בשמיים אז כל אחד אחר יכול גם למצוא זמן ולבוא לטוס.אז שלא יעבדו עליכם להתראות בשמיים. בוקי זאב:4X-MJB
Yuval Fishler פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 היה נחמד היום, אך חייבים עוד טייסים! תודה ענקית לאיציק בקשי על ההשגחה. מחר מצפה לראות את כולם באים לטוס!
Izik Bakshi פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 חברים טסתי היום אחר הצהריים היה שפע של פקחים אבל מעט מאוד טייסים.כנראה שכל הדיבורים והנאומים של אתמול בכינוס לא הועילו...חברי וואטיל היקרים :כל המהות שלנו וכל העיסוק שלנו בתעופה בוואטיל מתמקדים בדבר אחד שהוא טיסה ברשת!אז מי שחבר וואטיל יש לו גם חובה מסוימת לבוא ולטוס . מי שלא יכול להשקיע בדבר הזה אז אולי כדאי שיחליף את התחביב הזה יקנה חכה למשל ויילך לדוג דגים... אם ניסים שובל שהוא אדם מאוד עסוק בתפקיד בכיר מוצא לו זמן לבוא ולפקח למשל היום קבלתי ממנו פיקוח אישי כי פשוט הייתי אני ואולי עוד שני טייסים בשעה 18.00 בשמיים אז כל אחד אחר יכול גם למצוא זמן ולבוא לטוס.אז שלא יעבדו עליכם להתראות בשמיים. בוקי זאב:4X-MJB בוקי, באופן כללי אני מסכים עם מה שכתבת, אבל בתור אחד שהשגיח 4 שעות היום אני דווקא ראיתי תמונה קצת אחרת ממך, היתה תנועה יפה מאוד לדעתי ברוב הזמן.
אורח פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 מסכים עם איציק, בסביבות 6 היתה אחלה תנועה בכל אזור גוש דן
Shachar Hzkelevich פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 חברים טסתי היום אחר הצהריים היה שפע של פקחים אבל מעט מאוד טייסים.כנראה שכל הדיבורים והנאומים של אתמול בכינוס לא הועילו...חברי וואטיל היקרים :כל המהות שלנו וכל העיסוק שלנו בתעופה בוואטיל מתמקדים בדבר אחד שהוא טיסה ברשת!אז מי שחבר וואטיל יש לו גם חובה מסוימת לבוא ולטוס . מי שלא יכול להשקיע בדבר הזה אז אולי כדאי שיחליף את התחביב הזה יקנה חכה למשל ויילך לדוג דגים... אם ניסים שובל שהוא אדם מאוד עסוק בתפקיד בכיר מוצא לו זמן לבוא ולפקח למשל היום קבלתי ממנו פיקוח אישי כי פשוט הייתי אני ואולי עוד שני טייסים בשעה 18.00 בשמיים אז כל אחד אחר יכול גם למצוא זמן ולבוא לטוס.אז שלא יעבדו עליכם להתראות בשמיים. בוקי זאב:4X-MJB בוקי, באופן כללי אני מסכים עם מה שכתבת, אבל בתור אחד שהשגיח 4 שעות היום אני דווקא ראיתי תמונה קצת אחרת ממך, היתה תנועה יפה מאוד לדעתי ברוב הזמן. אני מסכים מאוד עם איציק... בוקי הנה דוגמא הייתי לי איזה חצי שעה שמטוסים לא עזבו את הILS וכל הזמן הייתה לי תנועה באוויר במשך 3 וחצי שעות בערך במצטבר מתוך ה4 ו20 שפיקחתי
Idan Traub פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 ותאמת שגם שאני עוד בתחילת הפיקוח עליתי ונתבג לה היה רק לגמרי וכשאני ירדתי בחרום אז גם היה קהל שבא לראות תסירנות האדומות מתקרבות למטוס .