עבור לתוכן
Izik Bakshi

הזמנה נוספת של חולצות

Recommended Posts

פורסם

חברים שלום,

להלן שרשור מרוכז להזמנה של חולצות בהמשך לדברים שצבי רשם.

ציטוט מדבריו של צבי:

ניתן להזמין בהזמנה מרוכזת בלבד ,כאשר סה"כ ההזמנה לא תהיה פחות מ-20 חולצות,נא להעביר לאיציק בקשי את הבקשה,את החולצה נשלח בדואר כאשר חוץ ממחיר החולצה בסך 19 ש"ח יהיה צורך לשלם את עלות המשלוח.

שימו לב בבקשה למחיר החולצה ולמחיר עלות המשלוח בדואר שיעלה ככל הנראה 5 שקלים נוספים.

אז בבקשה מכל מי שרוצה לשרשר כאן את גודל החולצה, שם ושם משפחה.

פורסם

שלום חברים,בנושא הזמנת חולצות נוספות להלן פניי הדברים,ראשית ,סה"כ מינימום החולצות להזמנה במיפעל יהיו 20 יחידות ומעלה,להזכירכם עלות חולצה אחת 19 ש"ח.דמי משלוח,דבר דואר כזה ,במעטפה גדולה ,חייב להשלח בדואר רשום,עלות המשלוח והמעטפה בדואר רשום 12 ש"ח.סה"כ החולצה+המשלוח =31 ש"ח.מאחר ובשנה הבאה החטיבה תקיים כנס נוסף (מובטח) תהיה הזדמנות נוספת לרכוש חולצות נוספות.בכל אופן, במידה ויהיו חברים הרוצים חולצות עכשיו ,נא לפנות אלי בהודעה פרטית.(להזכירכם,מינימום 20 יחידות בסה"כ )

פורסם

ראשית, תודה צבי על ארגון נושא החולצות.

שאלה, האם ישנה אפשרות להזמנת סווטשירט ? דק או עבה ?

לדעתי יותר יתאים לחורף :wink:

פורסם

רעיון מצוין, אם יש אפשרות גם אני מזמין.

פורסם

רעיון מצוין, אם יש אפשרות גם אני מזמין.

גם אני ..

פורסם

יש אפשרות להזמין את אותה החולצה עם שרוולים ואז מחיר החולצה יהיה בסביבות 22 ש"ח,כמובן שאז משקל החולצה יעלה וגם מחיר המשלוח.יש אולי עוד דרך למשלוח והוא ע"י הבאת החולצות לאזור המרכז אצל אחד החברים ומשם לאסוף את החולצה.כמה יעלה משלוח חולצה עם שרוולים אנני יודע כרגע,יכול להיות עוד כמה שקלים בודדים.ברצוני לציין כי תנאי להזמנות הנוספות א.מינימום 20 חולצות ב.שכל המזמינים שלחו כסף.

פורסם
יש אפשרות להזמין את אותה החולצה עם שרוולים ואז מחיר החולצה יהיה בסביבות 22 ש"ח,כמובן שאז משקל החולצה יעלה וגם מחיר המשלוח.יש אולי עוד דרך למשלוח והוא ע"י הבאת החולצות לאזור המרכז אצל אחד החברים ומשם לאסוף את החולצה.כמה יעלה משלוח חולצה עם שרוולים אנני יודע כרגע,יכול להיות עוד כמה שקלים בודדים.ברצוני לציין כי תנאי להזמנות הנוספות א.מינימום 20 חולצות ב.שכל המזמינים שלחו כסף.

אז אתה כבר יכול לרשום לי שניים (אחת שחור אחת בלבן :wink: ) שניהם בארוך.

תמיד אפשר לקמבן משהו מהמרכז שנמצא בצפון ולהיפך שיעביר למרכז.

שוב תודה,

רן.

פורסם

אז אתה כבר יכול לרשום לי שניים (אחת שחור אחת בלבן :wink: ) שניהם בארוך.

תמיד אפשר לקמבן משהו מהמרכז שנמצא בצפון ולהיפך שיעביר למרכז.

שוב תודה,

רן.

חשוב להדגיש,צבע החולצה חייב להשאר בשחור מאחר והגלופה היא בצבע לבן שינוי צבע גלופה עולה כסף והרבה ,כל פניה אלי תעשה אך ורק בהודעה פרטית ,תודה
פורסם

חברים, סיכום של הדברים לעת עתה.

כל מי שרוצה עוד חולצה מוזמן לפנות בהודעה פרטית לצבי, שימו לב בבקשה לאמצעי התשלום שצבי ציין.

במידה וצבי יקבל כ-20 הזמנות אז נעבור לשלב הביצוע וההזמנה.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...