Gilad Brutman פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 באתי לעשות טיסה, ובניבורד פתאום קפצו לי סעיפים חדשים, כן,כן זה אכן חדש! פרוייקט ניבורד 2009 יוצא לדרך! מבית היוצר של גלעד ברוטמן ואביעד חמלניק. תגובות יתקבלו בברכה.. (במיוחד בונות :-))
Yoni פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 וואלה ברוטמן ואביעד אחלה של ניבורד! מחכה בקוצר רוח! כל הכבוד!
Gilad Brutman פורסם אוקטובר 31, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 מעולה מתי יוצא? סודי, הכרזות בהמשך!! עוד ביקורות??
David Bendavid פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 אחלה רעיון, אבל את האמת לא כ"כ אהבתי את איך שזה מעוצב... לדעתי כדאי לעשות את זה אסטתי יותר - בחירה שלכם. אחלה יוזמה!
Gilad Brutman פורסם אוקטובר 31, 2008 מחבר דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 אחלה רעיון,אבל את האמת לא כ"כ אהבתי את איך שזה מעוצב... לדעתי כדאי לעשות את זה אסטתי יותר - בחירה שלכם. אחלה יוזמה! קיבלתי, ישונה..
aviadch פורסם אוקטובר 31, 2008 דיווח פורסם אוקטובר 31, 2008 הכל גמיש... סך הכל אני וגלעד עושים את הניבורד לא רק בשבילנו אלא בשבילכם ואנחנו נגניב תמונות פה ושם. כל הערה על העיצוב / איך שזה בנוי רק תעזור לנו לשפר את הניבורד בשבילכם. משוער בטא:דצמבר. משוער שחרור סופי: ינואר 2009.
aviadch פורסם נובמבר 1, 2008 דיווח פורסם נובמבר 1, 2008 אוקי. אני מפרסם בעצם מה הניבורד יכיל: דפיות ומפות מעודכנות- של ישראל (לפי עדכון 22)+שדות קרובים בעולם (כמו לרנקה). כולל אזמי"ם. מחשבון ממיר מידות-מרחקים, גבהים, זמנים ולחצים. יוצר תוכניות טיסה-בנתיבי הCVFR והIFR. הסעיף הוא נקודה מעולה אך קשה בר ביצוע ולכן ככל הנראה בתחילת הדרך תוכניות הטיסה יהיו מצומצמות לשדות מסויימים בלבד. סקרינשוטים לכל נקודות הCVFR-תמונות המקלות את הזיהוי של הנקודות.מעודכן 2009. דפדפן. רשימת תדרים-רדיו ואנטנות. שריון טיסות בEUROBOOK. וקישורים שימושיים. בואו נקווה שהפרוייקט הזה יצליח.
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 1, 2008 דיווח פורסם נובמבר 1, 2008 יופי של עבודה חברים! אני מבין שזה יתממשק גם ל-FS9 וגם ל- FSX?
Yuval Fishler פורסם נובמבר 1, 2008 דיווח פורסם נובמבר 1, 2008 כל הכבוד, שימו לב- בזמנו נסיתי להכין ניבורד ל-FSX, אך יש שם בעייה של קישורים- לא ניתן ללחוץ על קישור בניבורד של FSX.
Amit Doron פורסם נובמבר 1, 2008 דיווח פורסם נובמבר 1, 2008 נראה מעולה! רק אני חושב שהצבע צהוב לא כל כך מתאים,זוהר כזה מדי.
Gilad Brutman פורסם נובמבר 1, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 1, 2008 יופי של עבודה חברים!אני מבין שזה יתממשק גם ל-FS9 וגם ל- FSX? כרגע, זה יתמשק לFS9 ובעתיד אנו מקווים שזה יתמשק לfsx.
noamkn פורסם נובמבר 1, 2008 דיווח פורסם נובמבר 1, 2008 רעיון מצוין! כל הכבוד ובהצלחה! אם אתם צריכים עזרה אני מוכן לנסות לעזור.
Omer Efrat פורסם נובמבר 1, 2008 דיווח פורסם נובמבר 1, 2008 אהלן, ברצוני בהזדמנות זו לחשוף פרוייקט של עיט תעופה שבעצם לא הושק מעולם בעקבות חוסר זמן. היתרון ברעיון זה הוא שבעצם הניבורד נטען ישירות מהאינטרנט מה שאומר שישנה אפשרות לעידכונים שוטפים שלו, ללא צורך שהטייס יוריד עידכונים חדשים. אשמח אם תירצו לשלב כוחות ולהוציאו לפועל, במידה וכן - צרו איתי קשר בפרטי. עומר.
David Bendavid פורסם נובמבר 2, 2008 דיווח פורסם נובמבר 2, 2008 אהלן,ברצוני בהזדמנות זו לחשוף פרוייקט של עיט תעופה שבעצם לא הושק מעולם בעקבות חוסר זמן. היתרון ברעיון זה הוא שבעצם הניבורד נטען ישירות מהאינטרנט מה שאומר שישנה אפשרות לעידכונים שוטפים שלו, ללא צורך שהטייס יוריד עידכונים חדשים. אשמח אם תירצו לשלב כוחות ולהוציאו לפועל, במידה וכן - צרו איתי קשר בפרטי. עומר. עומר, אני המון זמן בתחום התכנות ואני מוכן לעזור בנושא הזה, אם אתה מעוניין בהתקדמות של הפרוייקט הזה צור קשר בה.פ.
Gilad Brutman פורסם נובמבר 2, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 2, 2008 היי עומר, נשמח לעבוד ביחד. בוא נקבע יום ונדבר על הנושא.