Adam Waiser פורסם נובמבר 2, 2008 דיווח פורסם נובמבר 2, 2008 בישיבת הצוות האחרונה של חוליית המבצעים של מחזור 12 הוחלט לפתוח את מטס הסיום לציבור הרחב ולקיים מעין הצדעה קטנה וסמלית לאנשים היקרים שהביאונו עד הלום. נשמח לראות נציגות הולמת מכל מחזור. המטס יתקיים ביום שבת ה-8.11 (יו זה יוצא בדיוק באירוע לציון 3 שנים לIFS) מדובר כמובן בטיסת CVFR רבת משתתפים שתצא לדרך משדה תימן תמשיך לנגיעה בשדות הTMA (בן גוריון שדה דב והרצליה) וחזרה לנחיתה בבן גוריון. המראה משוערת משדה תימן בשעה 19:00 שעון ישראל תדריך קצר בטימספיק בשעה 18:30 (כי בכל זאת צריך שיהיה קצת סדר) כל מי שמעוניין ומתכנן להגיע מוזמן ליצור קשר במייל waiser_adam@yahoo.com על מנת שנוכל לעשות קצת סדר ולראות איפה אנחנו עומדים מבחינת אנשים. כמו כן מיותר לציין שנצטרך מישהו שיפעיל את מגדל/סוכה שדה תימן וכמובן בקרה דרום נשמח לראותכם ולטוס איתכם חוליית המבצעים של מחזור 12
4x-amr פורסם נובמבר 2, 2008 דיווח פורסם נובמבר 2, 2008 אני בפנים, אחלה דרך להודות ל IFS על כל מה שהם עושים בשביל ולמען כולנו. יאללללה חברים -אבי מרקוביץ',טל מישעלי,ניב שקולניק,ווהיב,עידן טראוב,יובל פישלר,יוני בירון,אילן לוי,בר רודוי,בר לוי,יאיר,מרק,גלעד ברוטמן,זאב סגל,יוסי קדוש,עמית דורון,טל עזריאל, דוד כהן ,נעם קניספל,נוי פרחי,מיכאל רוטמן,יואב חכמו,דוד בן דוד,שחר חלזקלביץ',תומר ענבר,יובל שטרק ,מתן נומרק,משה בנסל,דור שי,ערן גרנולה,חן כהן (ל"ת),אביב קרבל,שחר שירטו,רז וכל מי שנפשו חפצה להגיד תודה קטנה. לפקחים שבינכם נשתמע בשבת
Tal Elmishali פורסם נובמבר 3, 2008 דיווח פורסם נובמבר 3, 2008 באמת רעיון טוב ! אני יגיע לפקח ולא לטוס ואני מקווה שיהיה המון תנועה כי יש אנשים שמגיע להם את זה בהצלחה לכולם! ותגיעו לטוססס
Izik Bakshi פורסם נובמבר 3, 2008 דיווח פורסם נובמבר 3, 2008 אדיר!!! זו התודה הכי יפה שאפשר לקבל. ואם צריך עזרה כדי ליצור קשר במייל עם שאר חברי המחזור אז נסייע בשמחה.
4x-amr פורסם נובמבר 3, 2008 דיווח פורסם נובמבר 3, 2008 חובה ליהיות מחזור 12 כדאי לטוס איתכם?... לא ,לא חובה כולם מוזמנים נשמח אם תצטרף
nivshk פורסם נובמבר 3, 2008 דיווח פורסם נובמבר 3, 2008 חברים, אני מציע לאתגר קצת את השורות (בכל זאת כולם יודעים שמחזור 12 הוא המוצלח ביותר עד כה) ולתכנן מטס בנתיב מיוחד הכולל חלק במבנה (אם אמיר יצליח לעמוד בקצב של הדו-מנועי שלי עם ה- 152 החביבה עליו). אפשר לבצע אימונים לאורך השבוע עד למטס החגיגי. ניב שקולניק
אורח פורסם נובמבר 3, 2008 דיווח פורסם נובמבר 3, 2008 כל הכבוד אדם על היוזמה! אני נראה לי אקח שדה דוב באירוע, לכן לא אצטרף אבל עדין כל הכבוד!
Idan Traub פורסם נובמבר 3, 2008 דיווח פורסם נובמבר 3, 2008 טוב גם בגלל שהיום אני מגיב וגם בגלל שלכל מי שב12 היום הזה פנוי בוא ניפגש היום ב8 וחצי נעלה לאזורי אימון בשרון ונתרגל כניסה טיסה ויציאה במבנה וגם נתאם מטוסים לדעתי נוכל לעשות משהו מאוד יפה של זוגות או שלשות אחד אחרי השניה ועוד כמה רעיונות שיש לי ואני לא הולך לגלות :mrgreen:
4x-amr פורסם נובמבר 3, 2008 דיווח פורסם נובמבר 3, 2008 חלוקת קול סיין- אדם וויזר-4X-HEP ניב שקולניק-4X-PYB אבי מרקוביץ'-4X-IRT אמיר אביטן-4X-HDAY HEPPY BIRTH DAY ..........
Idan Traub פורסם נובמבר 3, 2008 דיווח פורסם נובמבר 3, 2008 אני יעלה על ITR ולדעתי כדאי שכל אחד יעלה עם הקולסיגן לו מהקורס ככה להחזיר את הנוסטלגיה .
FlightHut פורסם נובמבר 3, 2008 דיווח פורסם נובמבר 3, 2008 אני אארגן את מחזור 10 להצטרף לטיסה אני איתך מי עוד מתפקד
Yuval Fishler פורסם נובמבר 3, 2008 דיווח פורסם נובמבר 3, 2008 אני אארגן את מחזור 10 להצטרף לטיסה אני איתך מי עוד מתפקד אני אני אני
Adam Waiser פורסם נובמבר 3, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 3, 2008 ההיענות נהדרת ומחממת את הלב אם יש פקח שמעוניין לאייש את עמדת באר שבע אנא ליצור קשר על מנת שנוכל לעשות את היציאה כמה שיותר מסודרת. כמו כן אם מישהו יודע שהוא מתכוון לאייש את בקרה דרום לטובת העניין נשמח לדעת ולתאם עמדות גם איתו.
Yoni פורסם נובמבר 3, 2008 דיווח פורסם נובמבר 3, 2008 אני אארגן את מחזור 10 להצטרף לטיסה אני איתך מי עוד מתפקד אני אני אני אם בשבת אני בבית, קחו אותי בחשבון 100 אחוז!
Waheb פורסם נובמבר 3, 2008 דיווח פורסם נובמבר 3, 2008 יאלה חברה אני בפנים .. למרות שאין לי מחשב חדש בינתיים .. התקנתי תסימולטור על מחשב ישן בבית במיוחד
Idan Traub פורסם נובמבר 3, 2008 דיווח פורסם נובמבר 3, 2008 טוב יש לי כמה רעיונות איך לעשות את זה ממש ממש מבנה ולא סתם יציאה בשירה כדי שנוכל להתאמן על כך כמו צריך ולראות ולקבוע תפקידים כמו שצריך צריכים להפגש לטיסת אימון ברשת!!! מי מחר פנוי בשמונה?
4x-amr פורסם נובמבר 3, 2008 דיווח פורסם נובמבר 3, 2008 עידן,לפי דעתי כדאי לנסות ולשמור על פשטות הרעיון(לא לגמרי פשוט אם יהיו מעל 10 מטוסים) כיוון שאני לא רואה שבזמן הקצר שיש לנו נוכל להעמיד טיסת מבנה ראויה ובטיחותית ,תקן אותי אם אני טועה?
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 4, 2008 דיווח פורסם נובמבר 4, 2008 חברים בהצלחה. להלן כמה קישורים שעשויים לעזור לכם: http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... E%E1%F0%E4 http://www.vatil.org/vatil/board/viewto ... E%E1%F0%E4
Idan Traub פורסם נובמבר 4, 2008 דיווח פורסם נובמבר 4, 2008 חשבתי על דבר דיי פשוט שילוש של מספר מבנים שיטוסו אחד אחרי השני לדוגמא : שלושה מטוסים בצורת מוביל אחד ימינה אחורה אחד שמאלה אחורה ככה איזה שלוש פעמים ואם יש עוד מטוסים אז אפשר גם שניים בכל צד בחלק מהשורות .
Adam Waiser פורסם נובמבר 4, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 4, 2008 לעידן ולברוכי המון המון תודה מאד מאד מפתה לטוס במבנה יחד. הבעיה שאני לא כל כך מצליח לראות את כולם מתארגנים להתאמן על זה עד שבת. לצערי ההתארגנות בנושא המבנה תתבצע בטימספיק ביחד עם הדברים האחרים. עידן אם אתה רוצה אתה יכול לקחת על עצמך את הארגון המעשי של עניין המבנה ולתדרך את מי שיגיע לטימספיק לפני הטיסה בנוגע לביצוע.. אם תרצה אוכל להעביר לך את השמות של מי שאישר את ההגעה שתוכל לצייר לעצמך איך תרצה שזה יראה. מיותר לציין שאני אשמח מאד לשתף פעולה ולטוס ביזה צד שתגיד לי. בכל מקרה המון תודה על החשיבה והמאמץ. אדם.
Mark163 פורסם נובמבר 4, 2008 דיווח פורסם נובמבר 4, 2008 תוסיף אותי בטוח 4X-MLI ובאיזה מבנה אתם רוצים לעשות את זה?...