עבור לתוכן
Adam Waiser

מטס הסיום וההצדעה לIFS של מחזור 12 - עדכון חשוב

Recommended Posts

פורסם

בישיבת הצוות האחרונה של חוליית המבצעים של מחזור 12 הוחלט לפתוח את מטס הסיום לציבור הרחב ולקיים מעין הצדעה קטנה וסמלית לאנשים היקרים שהביאונו עד הלום.

נשמח לראות נציגות הולמת מכל מחזור.

המטס יתקיים ביום שבת ה-8.11 (יו זה יוצא בדיוק באירוע לציון 3 שנים לIFS)

מדובר כמובן בטיסת CVFR רבת משתתפים שתצא לדרך משדה תימן תמשיך לנגיעה בשדות הTMA (בן גוריון שדה דב והרצליה) וחזרה לנחיתה בבן גוריון.

המראה משוערת משדה תימן בשעה 19:00 שעון ישראל

תדריך קצר בטימספיק בשעה 18:30 (כי בכל זאת צריך שיהיה קצת סדר)

כל מי שמעוניין ומתכנן להגיע מוזמן ליצור קשר במייל waiser_adam@yahoo.com

על מנת שנוכל לעשות קצת סדר ולראות איפה אנחנו עומדים מבחינת אנשים.

כמו כן מיותר לציין שנצטרך מישהו שיפעיל את מגדל/סוכה שדה תימן וכמובן בקרה דרום

נשמח לראותכם ולטוס איתכם

חוליית המבצעים של מחזור 12

פורסם

אני בפנים, אחלה דרך להודות ל IFS על כל מה שהם עושים בשביל ולמען כולנו.

יאללללה חברים -אבי מרקוביץ',טל מישעלי,ניב שקולניק,ווהיב,עידן טראוב,יובל פישלר,יוני בירון,אילן לוי,בר רודוי,בר לוי,יאיר,מרק,גלעד ברוטמן,זאב סגל,יוסי קדוש,עמית דורון,טל עזריאל,

דוד כהן ,נעם קניספל,נוי פרחי,מיכאל רוטמן,יואב חכמו,דוד בן דוד,שחר חלזקלביץ',תומר ענבר,יובל שטרק ,מתן נומרק,משה בנסל,דור שי,ערן גרנולה,חן כהן (ל"ת),אביב קרבל,שחר שירטו,רז וכל מי שנפשו חפצה להגיד תודה קטנה.

לפקחים שבינכם נשתמע בשבת

פורסם

חברים, אני מציע לאתגר קצת את השורות (בכל זאת כולם יודעים שמחזור 12 הוא המוצלח ביותר עד כה) ולתכנן מטס בנתיב מיוחד הכולל חלק במבנה (אם אמיר יצליח לעמוד בקצב של הדו-מנועי שלי עם ה- 152 החביבה עליו).

אפשר לבצע אימונים לאורך השבוע עד למטס החגיגי.

ניב שקולניק

פורסם

כל הכבוד אדם על היוזמה! אני נראה לי אקח שדה דוב באירוע, לכן לא אצטרף אבל עדין כל הכבוד!

פורסם

טוב גם בגלל שהיום אני מגיב וגם בגלל שלכל מי שב12 היום הזה פנוי

בוא ניפגש היום ב8 וחצי נעלה לאזורי אימון בשרון ונתרגל כניסה טיסה ויציאה במבנה וגם נתאם מטוסים

לדעתי נוכל לעשות משהו מאוד יפה של זוגות או שלשות אחד אחרי השניה ועוד כמה רעיונות שיש לי ואני לא הולך לגלות :mrgreen: :P

פורסם

ההיענות נהדרת ומחממת את הלב אם יש פקח שמעוניין לאייש את עמדת באר שבע אנא ליצור קשר על מנת שנוכל לעשות את היציאה כמה שיותר מסודרת.

כמו כן אם מישהו יודע שהוא מתכוון לאייש את בקרה דרום לטובת העניין נשמח לדעת ולתאם עמדות גם איתו.

פורסם
אני אארגן את מחזור 10 להצטרף לטיסה

אני איתך

מי עוד מתפקד

8)

אני אני אני :D

אם בשבת אני בבית, קחו אותי בחשבון 100 אחוז!

פורסם

טוב יש לי כמה רעיונות איך לעשות את זה ממש ממש מבנה ולא סתם יציאה בשירה כדי שנוכל להתאמן על כך כמו צריך ולראות ולקבוע תפקידים כמו שצריך צריכים להפגש לטיסת אימון ברשת!!!

מי מחר פנוי בשמונה?

פורסם

עידן,לפי דעתי כדאי לנסות ולשמור על פשטות הרעיון(לא לגמרי פשוט אם יהיו מעל 10 מטוסים) כיוון שאני לא רואה שבזמן הקצר שיש לנו נוכל להעמיד טיסת מבנה ראויה ובטיחותית ,תקן אותי אם אני טועה?

פורסם

חשבתי על דבר דיי פשוט

שילוש של מספר מבנים שיטוסו אחד אחרי השני

לדוגמא : שלושה מטוסים בצורת מוביל אחד ימינה אחורה אחד שמאלה אחורה ככה איזה שלוש

פעמים ואם יש עוד מטוסים אז אפשר גם שניים בכל צד בחלק מהשורות .

פורסם

לעידן ולברוכי המון המון תודה

מאד מאד מפתה לטוס במבנה יחד. הבעיה שאני לא כל כך מצליח לראות את כולם מתארגנים להתאמן על זה עד שבת. לצערי ההתארגנות בנושא המבנה תתבצע בטימספיק ביחד עם הדברים האחרים. עידן אם אתה רוצה אתה יכול לקחת על עצמך את הארגון המעשי של עניין המבנה ולתדרך את מי שיגיע לטימספיק לפני הטיסה בנוגע לביצוע.. אם תרצה אוכל להעביר לך את השמות של מי שאישר את ההגעה שתוכל לצייר לעצמך איך תרצה שזה יראה.

מיותר לציין שאני אשמח מאד לשתף פעולה ולטוס ביזה צד שתגיד לי.

בכל מקרה המון תודה על החשיבה והמאמץ.

אדם.

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...