עבור לתוכן
yossid

גירסה עדכנית ל-avc tuner

Recommended Posts

פורסם
שמעתי מאחד החברים בחטיבה שהתוכנה גורמת לבעיות מידי פעם. מישהו נתקל בזה?

אני עובד איתה מאז שהיא יצאה ולא הייתה לי איתה שום בעיה הטריק הוא לעלות את ה- TUNER אחרונה אחרי שכל התוכנות עלו אגב היא עובדת גם מעולה עם הפנל רדיו החדש של ה- PMDG..

פורסם
שלום יוסי.

לא מזמן קיבלתי הודעה באימייל על עידכון הavc האם מי שעיכן עד ליפני חודש צריך עידכון מחדש?

תודה אילן.

אילן,

הגירסה החדשה היא 1.3.2.0. אם זו הגירסה שיש לך - אין צורך לעדכן.

איתי,

אחד מאלה שהיתה להם בעיה עם ה-AVC TUNER היה אני. מסתבר שהבעיה היתה בעיית חומרה אצלי בלי כל קשר לתוכנה. מאז תוקנה בעיית החומרה אני עובד עם ה-AVC TUNER בלי שום בעיה.

יוסי 8)

פורסם

אני לא משתמש בתוכנה הזאת מסיבה פשוטה, והיא שאני צריך לראות את ה ATIS של הפקח אליו אני מתחבר, ולשם כך יש צורך בלבחור אותו ברשימה מתוך SB ...

אגב כל התהליך הזה לוקח שנייה אז הדבר לא מפריע לטיסה.

האם התוכנה יכולה לעשות את זה גם ?

פורסם
אני לא משתמש בתוכנה הזאת מסיבה פשוטה, והיא שאני צריך לראות את ה ATIS של הפקח אליו אני מתחבר, ולשם כך יש צורך בלבחור אותו ברשימה מתוך SB ...

באמת שכן תחשוב "XXX ראשי להמריא 26 באוויר 120.5" זה קצת מסבך תעניינים אתה גם צריך להטיס את המטוס וגם להעביר תדר קול שאגב תקנו אותי אם אני טועה אבל ברגע שמחליפם תדר אז האטיס מתעדכן ב חלון של SB

ולי יש בעיות איתו הוא מאוד מאוד מאוד מעט לי תמחשב שהוא פועל ויש לי מחשב תותח - -

פורסם

שאדי,

ב-AVC TUNER יש גם ATIS. כמובן שזה מחייב אותך לצאת לחלון התוכנה על מנת לקרוא את ה-ATIS. אבל!! שימוש ב-AVC TUNER מאיין את הצורך לצאת החוצה, מהסימולטור, על מנת להתחבר לתחנת פיקוח. אני מאוד אוהב את התוכנה ועושה בה שימוש קבוע.

יוסי 8)

נא להתחבר על מנת להגיב

You will be able to leave a comment after signing in

התחברות לאתר

• יצירת חדש...