Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 ראיתי בפורום של ואטסים שרשור נחמד שנושא את הכותרת: You know you're addicted to flight simming if.... ונמצא כאן: http://forums.vatsim.net/viewtopic.php?t=19602 אז איך אנחנו יודעים שאנחנו מכורים לסימולטור? אצלי זה ככה: לפני כמה חודשים אשתי התלוננה שאני "יותר מדי על הסימולטור ופחות מדי עם המשפחה", אז החלטנו יחד שיהיה יום בשבוע "חופשי" לטיסות ללא הפרעה. בשאר הימים איפסנתי את ההגאים בארון כדי שיהיה ברור שזה לא ימי טיסה, וישבתי על המחשב לכל מה שמסביב: הכנות, פורום, לימודים וכו'. לפני כמה שבועות בא הקטע שאני "כל הזמן מתעסק במחשב ולא מספיק עם המשפחה" והחלטנו לנסות "יום בשבוע ללא מחשב בכלל". מנחשים מה עשיתי ביום הזה? נכון, סידרתי מחדש את כל הקלסרים עם הדפיות והמדריכים המודפסים באותו ערב זה התפוצץ והבנו שכנראה עם התמכרות אי אפשר להתווכח :mrgreen: ואיך אתם יודעים שאתם מכורים?
Idan Traub פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 אם רואים מטוס בשמיים וישר קופץ הקולסיגן שלו והדגם . קורה לי כל יום בשיעור
Zeev Bucki פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 נכון משה אבל אצלי זה מתבטא בצורה הרבה יותר "חמורה"...עם האשה אין בעיה כי רק אני והיא בבית והילדה נשואה מזמן ויש לי שני נכדים בנים ואשתי רוב הזמן בעבודה ולימודים בתחום המחשבים כך שאני חופשי לטוס כאוות נפשי ללא הפרעה.אז לפני הטיסה זה ממש טכס כמו במציאות :אני קודם עושה מדיטצייה ומשכנע את עצמי שאני קברניט בואינג 747-400 ולא נהג אוטובוס...לאחר מכן אני לובש את המדים שהזמנתי לי מאתר באינטרנט של קברניט עם כל הדרגות אורגינל כולל חליפה עניבה וכובע וסמלים:מי שרוצה יצור איתי קשר ואתן לו את הלינק.ואז מתיישב מול המחשב ומתחיל להריץ את כל העסק החל מCOLD AND DARK לפי צקליסטים ונוהלים של אל על שיש לי מהעבודה המשותפת איתם במרכז ההדרכה של אל על.כמובן שאני גם עובד עם AES וACTIV SKY אשר מוסיפים לטיסה את הריאליסטיות שלה והכל נראה ונשמע מציאותי לחלוטין.לאחר ההמראה בגובה שיוט אני קורה לדיילת והיא מוזגת לי קוניאק צרפתי ומתחילה בסדרת פינוקים לפי צקליסט סודי מיוחד שלי ... אל תגלו זאת בוואטיל כי ישעו אותי מהטיסה על כך...ואם זה לא נקרה מכור אז מה כן... בוקי זאב:4X-MJB
Waheb פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 חחחח הזכרתם לי סיטואציה שבה נהגתי בכביש 4 בדרך ללימודים , והייתי אמור לרדת במחלף השבעה , ומה לעשות שבדיוקק עבר 747-400 של אלעל בדיוק מעליי לנחיתה ב 12 .. וכן כן .. פספסתי את הירידה במחלף ... וכמעט נהגתי אחרי המטוס שבכלל טס לכיוון מזרח חחח זה נורא קשה לנסוע על כביש 4 ... נורא .. לבטיחת הנהגים יש לכסות את השמיים במקטע הזה שליד חירייה חחח :mrgreen:
zvi rodes פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 אישתי כבר לא מתלוננת וזה כבר מצב שאותי זה מדאיג,חוץ מזה כולם בבית מחפשים איזה בורג קטן.
Shireto Shahar פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 לא יודע איך זה קורה, אבל אני לפעמים חוזר הביתה יושב על המחשב ושוקע במחשבות ואני אחרי כמה דקות קולט שאני בפורום תמונות מגיב לאיזה אשכול.. וגם לפעמים נכנס לטיסה אוטומטית :?
אורח פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 שאני מוצא את עצמי בלילה חולם על הדמיות תנועה ומדבר לעצמי
Omer D פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 לאחר מכן אני לובש את המדים שהזמנתי לי מאתר באינטרנט של קברניט עם כל הדרגות אורגינל כולל חליפה עניבה וכובע וסמלים:מי שרוצה יצור איתי קשר ואתן לו את הלינק.בוקי זאב:4X-MJB חח באמת יש כזה דבר? אפשר לינק? :shock:
Or Netzer פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 לא יודע מה איתכם, אבל אם אתם מחפשים את הAPU לפני התנעת האוטו אז אתם מכורים. ואם אתם רוצים לדעת מזה מכורים? בחיל השריון יש מה שנקרא בדיקות "פו פו" (המאפירים יכירו את זה בטח). אז מכור מי שעושה בדיקות פופו לחברה שלו בטלפון או כשהוא עוצר את הרכב מבקש מהנהג (הוא עצמו) להריץ 1600 לקירור.
Yoav Hahamo פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 אהבתי מה שרשמו כאן, זה אצלי: ביום שנסעתי לטיול, עברנו בכביש מס' 412 שממש ליד ב"ג, ראיתי 76 של אלעל ממריא וישר התלהבתי שיגעתי את מי שישב לידי.. ואותו דבר בחזור, נסענו שוב על כביש מס' 412 שממש ליד השדה ורואים כל התאורה הלילית(זה היה ערב) שלפני המסלול, ראיתי 73(לא זוכר את החברה) נוחת על 12 ישר קפצתי והתלהבתי
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 לא יודע מה איתכם, אבל אם אתם מחפשים את הAPU לפני התנעת האוטו אז אתם מכורים.ואם אתם רוצים לדעת מזה מכורים? בחיל השריון יש מה שנקרא בדיקות "פו פו" (המאפירים יכירו את זה בטח). אז מכור מי שעושה בדיקות פופו לחברה שלו בטלפון או כשהוא עוצר את הרכב מבקש מהנהג (הוא עצמו) להריץ 1600 לקירור. ששוברים ג'עג'ועים על באמפרים בעיר
Adam Waiser פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 חחחח הזכרתם לי סיטואציה שבה נהגתי בכביש 4 בדרך ללימודים , והייתי אמור לרדת במחלף השבעה , ומה לעשות שבדיוקק עבר 747-400 של אלעל בדיוק מעליי לנחיתה ב 12 .. וכן כן .. פספסתי את הירידה במחלף ... וכמעט נהגתי אחרי המטוס שבכלל טס לכיוון מזרח חחח זה נורא קשה לנסוע על כביש 4 ... נורא .. לבטיחת הנהגים יש לכסות את השמיים במקטע הזה שליד חירייה חחח :mrgreen: אני הייתי מסתדר מספר 2 אחרי ה747 ונוחת כמו בן אדם... באוטו שלך יש אפשרות לנחות עם ILS? איך אני יודע שאני מכור? בטרקטורונים יש לנו כיכר סימולציה שנוסעים בה במעגלים ובוחנים את רמת הנהיגה של האנשים לפני שהם יוצאים לטיול. קורה לי לא פעם שאני בוחן שם מישהו ואומר לו שיכנס להולדינג דרך כנף ימין. או שאני יושב עם לקוח שנוהג על הטרקטורון ומגיעים לעלות על כביש ובדיוק יש רכב שנוסע על הכביש אז אני אומר לו תיזהר יש לך תנועה בפיינל. אה ולפני שבוע היה טיול של יהודים עשירים מאמריקה. אני נהגתי על ריינג'ר עם שתי בחורות מבוגרות ובאיזשהו שלב אמרתי להן: this is your captain speaking, we are cruising at an altitude of about 10,000feet הן קצת נבהלו בהתחלה אבל אחרי כמה דקות של שיחה הצלחתי לגרום להן להאמין שבאמת לא שתיתי או עישנתי שום דבר לפני כן ושזה היה בצחוק וכמובן כשאישתי האהובה אומרת לי אלפא דלתא מייק פיינל! אני מבין שהגיע הזמן לבקש מהפקח ווקטור לכיוון הספה בסלון. :wink:
Aviran פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 הגעתי למצב שכשאני פונה לאמא שלי אני אומר לה "אמא שלום, כן אבירן, בXX, מוכן לשמוע מה שרצית". :shock: או סתם רואה מטוס נוחת על 12 ואומר לאמא שלי לא להפריע שהנוסעים לי יכעסו עלי בגן עדן אחרי שנתרסק :roll:
Zeev Bucki פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 לאחר מכן אני לובש את המדים שהזמנתי לי מאתר באינטרנט של קברניט עם כל הדרגות אורגינל כולל חליפה עניבה וכובע וסמלים:מי שרוצה יצור איתי קשר ואתן לו את הלינק.בוקי זאב:4X-MJB חח באמת יש כזה דבר? אפשר לינק? :shock: http://www.tallyhouniforms.com/ בוקי זאב:4X-MJB
David Bendavid פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 נכון משה אבל אצלי זה מתבטא בצורה הרבה יותר "חמורה"...עם האשה אין בעיה כי רק אני והיא בבית והילדה נשואה מזמן ויש לי שני נכדים בנים ואשתי רוב הזמן בעבודה ולימודים בתחום המחשבים כך שאני חופשי לטוס כאוות נפשי ללא הפרעה.אז לפני הטיסה זה ממש טכס כמו במציאות :אני קודם עושה מדיטצייה ומשכנע את עצמי שאני קברניט בואינג 747-400 ולא נהג אוטובוס...לאחר מכן אני לובש את המדים שהזמנתי לי מאתר באינטרנט של קברניט עם כל הדרגות אורגינל כולל חליפה עניבה וכובע וסמלים:מי שרוצה יצור איתי קשר ואתן לו את הלינק.ואז מתיישב מול המחשב ומתחיל להריץ את כל העסק החל מCOLD AND DARK לפי צקליסטים ונוהלים של אל על שיש לי מהעבודה המשותפת איתם במרכז ההדרכה של אל על.כמובן שאני גם עובד עם AES וACTIV SKY אשר מוסיפים לטיסה את הריאליסטיות שלה והכל נראה ונשמע מציאותי לחלוטין.לאחר ההמראה בגובה שיוט אני קורה לדיילת והיא מוזגת לי קוניאק צרפתי ומתחילה בסדרת פינוקים לפי צקליסט סודי מיוחד שלי ... אל תגלו זאת בוואטיל כי ישעו אותי מהטיסה על כך...ואם זה לא נקרה מכור אז מה כן...בוקי זאב:4X-MJB פשש בוקי רציני אתה תגיד יש מצב לקבל את הצ'קליסטים של אל על?
Elad Zeierman פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 בוקי אני קטן אמונה....תעלה תמונה שלך מטיס עם המדים...אבל תמונה אוטנטית..
Ben Cohen פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 אני עושה צ'קליסט לכל דבר: בי"ס, טיולים, סתם כשאני יוצא מהבית לוודא שלקחתי הכל. כל פעם שאני שומע מטוס אני מחפש אותו באוויר, כל פעם שעוברים ליד ש"ד (בדרך לסבתא כל שבוע) אני מסתכל למעלה לחפש מטוסים. אם יוצאים עם חברים בערב לנמל אין מה לדבר איתי בכלל, אפילו אם יום שישי ואין תנועה בכלל אני מסתכל למעלה לחפש. אה ושכחתי את בשיעורי נהיגה, בשבילי V1 זה הילוך רביעי וכשאני מעביר לחמישי אני אומר לעצמי ROTATE.
Ben Bezalel פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 בוקי אני קטן אמונה....תעלה תמונה שלך מטיס עם המדים...אבל תמונה אוטנטית.. מבקש גם
dorshay פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 כשאני נוסע עם חברים ועובר מטוס והם מקיאים מידע עליו אני יודע שאני מכור. כשאני מבצע צ'קליסט במעלית לבדוק שכול הדברים לאותו יום אני יודע שאני מכור. וכשאמא שלי קוראת לי דלתא אוסקר רומיאו כנס עם הרוח מעפ"ש (היא כול הזמן מערבבת את כול המושגים שהיא שומעת אותי ואת אבא שלי מדברים) אני יודע שאני מכור
Yuval Fishler פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 כשאני מזמזם את האטיס שאני במקלחת. כשמתניעים את האוטו אני עושה צ'ק ליסט- פארקינג ברקס-סט, מאסטר בטרי- און, סטרטר- סטארט.
Waheb פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 כשאני מזמזם את האטיס שאני במקלחת.. חחחח מצבך קשה ידידי ..
dorshay פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 יאו הזכרתם לי הצלצול שלי בפלאפון זה האטיס שהקלטתי אני כבר זוכר אותו בעל פה
Or Netzer פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 לא יודע מה איתכם, אבל אם אתם מחפשים את הAPU לפני התנעת האוטו אז אתם מכורים.ואם אתם רוצים לדעת מזה מכורים? בחיל השריון יש מה שנקרא בדיקות "פו פו" (המאפירים יכירו את זה בטח). אז מכור מי שעושה בדיקות פופו לחברה שלו בטלפון או כשהוא עוצר את הרכב מבקש מהנהג (הוא עצמו) להריץ 1600 לקירור. ששוברים ג'עג'ועים על באמפרים בעיר אתה חושב שזה מצחיק?ניסיתי את זה פעם נכנסתי לבמפר באלכסון. והבדיקות פופו.. תפסתי את עצמי פעם עושה את זה בטלפון... אני בטוח שאני עושה את זה בלי לשים לב. בוקי, תמונה מטיס על מדים ודיילת על הברכיים
Zeev Bucki פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 לכל המעונינים לראות את תמונתי עם המדים:אני ברצון הייתי מעלה את זה כאן אלא שיש לי ויכוח על כך עם אשתי והיא אוסרת עלי להצטלם כך בטענה שאנשים יגידו שאני לא נורמלי.אני מרגיע אותה ואומר לה שאני מספיק מוערך פה ואנשים מכירים אותי כאדם רציני ושקול ויודעים שזה מתבטא בחוש הומור ולא יותר מזה.אבל אני מכיר את"הסחורה" שלי ותנו לי לשכנע אותה וברגע שהיא תסכים לכך וזה בטוח יגיע אז אני מפרסם מיד את התמונה. ואם היא בכל זאת לא תסכים אז הרי שאני מיד מתגרש ממנה ועובר לגור עם הדיילת... בוקי זאב:4X-MJB
אורח פורסם נובמבר 7, 2008 דיווח פורסם נובמבר 7, 2008 הכי פשוט שבעולם. מיקי נהג פיינג, אני נהג מוניטוריג. לפני הנעה מבקשים פוש באק ומוודאים CABIN SECURE. כמובן AFTER START CHECKLITS. לפני יציאה מחניה, CLEAR MY SIDE מיקי עובר קמ"ש יש קריאה KTS , ... מגיעים ל 100 קמ"ש קיראת POWER SET 110 V1 ב 120 רוטייט וזה רק קצה הקרחון