Or Netzer פורסם נובמבר 9, 2008 דיווח פורסם נובמבר 9, 2008 החזקים זה בשיעור אנגלית *"המורה אומרת "פועל במקור בצורת V1" ואני כזה צועק "ROTATE!!"" - אלדר סלע, מזל טוב, אתה מכור *כשאתה נוסע בכביש ריק, ואין שום מכונית סביבך/מולך, אתה עובר למרכז הכביש, בין שני הנתיבים כשהקו המקוקו נמצא מולך. רק כדי להרגיש שאתה בריצת המראה. ואז אתה בטח מדמיין שאם היו לך כנפיים, כבר מזמן היית מושך את ההגה ומנתק... --- דורון עתיק - מזל טוב, אתה עבריין תנועה :mrgreen: *רבק, ושאין קליטה.... "כן כן אורטל אני שומע אותך 5...." - אמיר פז - מזל טוב, היא זרקה אותך כבר :wink: (או שלא? :roll: ) *נ.ב - מישהו פעם נכנס ל HOLDING במעגל תנועה ...(עם הרכב אנשים...). -- שמוליק לין-- מזל טוב אתה מכור:] *כשאתה נימצא בדיסקוטק ויש ניצנוץ של פליקר אז אתה חושב שמישהו הדליק STROBE והוא הולך להמריא. - מזל טוב אלעד זיירמן-- אתה מכור. *כזה יש לחץ בכביש אתה אמר לחבר'ה מאחורה באינסטינג כזה מבגישה-"צפו ל-10 דקות הולדינג מסביב למעגל תנועה, פניות ימניות יהב, הולדינג במעגל תנועה בפניות ימניות זה רק באנגליה.... יהב בריזלי - והמתקן שלו לישראל עידו רוזנטל.משומה חיפשתי את שם את הסיפור של ברוכי על הדייט שלו עם מישהי שנגמר לו הדלק כי הוא לא חישב אותו נכון (וכי המד דלק באוטו שלו היה מקולקל). סיפור שחנק אותי מצחוק.
4x-amr פורסם נובמבר 9, 2008 דיווח פורסם נובמבר 9, 2008 כשסוף סוף תבין שאין PTT בפלאפון...... כשחברה שלך נוסעת לסוף שבוע אצל ההורים שלה וכשהיא חוזרת היא שואלת:"זה נראה כאילו לא זזת מהמחשב?" ואתה עונה: חחח נראה לך.....???!!!!!!בטח זזתי בנאדם צריך לאכול,לא? כשאתה אומר תודה :"לאח הגדול",ל"נשות הכדורגלנים",ל"רווק",ל"רווקה","מפרץ האהבה","היפה והחנון" ולכל תוכנית שמצליחה להושיב תחברה בתנוחת" אתה תהיה בסימולטור שלך ואני עם התוכניות שלי",תודה תודה תודה. כשהחברה אומרת :"תחליף מנורה במסדרון" ואתה עונה "עזבי תסמכי רק על המכשירים". כשבקרבת המחשב יש לך "מחנה קטן"שכולל: מפות,דפיות,בדחים,ספרות מקצועית,אוכל שתיה,קינוחים,עזרה ראשונה,אוזניות רזרבה,בגדים לקיץ וחורף......
Adam Waiser פורסם נובמבר 9, 2008 דיווח פורסם נובמבר 9, 2008 אתה יושב בכנס ואטיל בהרצאה על מסוקים פתאום נשמע רעש מוכר של שני מנועי טורבו פרופ מערבית לקו החוף ואתה ועוד 100 אנשים מסתכלים אחורה ולמעלה בו זמנית
Adam Waiser פורסם נובמבר 9, 2008 דיווח פורסם נובמבר 9, 2008 כשאתה אומר תודה :"לאח הגדול",ל"נשות הכדורגלנים",ל"רווק",ל"רווקה","מפרץ האהבה","היפה והחנון" ולכל תוכנית שמצליחה להושיב תחברה בתנוחת" אתה תהיה בסימולטור שלך ואני עם התוכניות שלי",תודה תודה תודה. אהמ... תראה שהיא לא משוטטת בפורום ואטיל כשאתה לא בבית, עוד תחטוף על הראש בגלל המשפט הזה. (למרות שבינינו הוא נכון ב100% ) :roll:
4x-amr פורסם נובמבר 9, 2008 דיווח פורסם נובמבר 9, 2008 כשאתה אומר תודה :"לאח הגדול",ל"נשות הכדורגלנים",ל"רווק",ל"רווקה","מפרץ האהבה","היפה והחנון" ולכל תוכנית שמצליחה להושיב תחברה בתנוחת" אתה תהיה בסימולטור שלך ואני עם התוכניות שלי",תודה תודה תודה. אהמ... תראה שהיא לא משוטטת בפורום ואטיל כשאתה לא בבית, עוד תחטוף על הראש בגלל המשפט הזה. (למרות שבינינו הוא נכון ב100% ) :roll: נראה לך שזה לא עבר "עריכה".....אין לי באמת חופש ביטוי היא עוברת על כל הפירסומים (כולל זה).....
Or Netzer פורסם נובמבר 9, 2008 דיווח פורסם נובמבר 9, 2008 כשאתה אומר תודה :"לאח הגדול",ל"נשות הכדורגלנים",ל"רווק",ל"רווקה","מפרץ האהבה","היפה והחנון" ולכל תוכנית שמצליחה להושיב תחברה בתנוחת" אתה תהיה בסימולטור שלך ואני עם התוכניות שלי",תודה תודה תודה. אהמ... תראה שהיא לא משוטטת בפורום ואטיל כשאתה לא בבית, עוד תחטוף על הראש בגלל המשפט הזה. (למרות שבינינו הוא נכון ב100% ) :roll: נראה לך שזה לא עבר "עריכה".....אין לי באמת חופש ביטוי היא עוברת על כל הפירסומים (כולל זה)..... אז אתה ממש בצרה צרורה וממש שפוט ולא רק של הסימולטור והתעופה :mrgreen: אני דורש שVATIL יהיה מחוץ לתחוום של כל בחורה שמגנה את תחום התעופה והסימולציה שלנו , אני דורש שVATIL יהיה פתוח לקיבוץ גלויות מכל הזרמים במדינה, אני דורש שVATIL יהיה פתוח לדיבור חופשי ללא התערבות בנות זוג ללא הבדלי דת גזע (ומין :roll: ). אני דורש שהמחלקה הסגורה פה תשאר סגורה והסלקציה לה תהיה אטומית, אאני דורש יוק לכל תלמיד אני דורש חוק IFS חובה אני דורש.... (יאללה לישון מחר מוקדם לסיור ברמה"ג).
4x-amr פורסם נובמבר 9, 2008 דיווח פורסם נובמבר 9, 2008 כשאתה אומר תודה :"לאח הגדול",ל"נשות הכדורגלנים",ל"רווק",ל"רווקה","מפרץ האהבה","היפה והחנון" ולכל תוכנית שמצליחה להושיב תחברה בתנוחת" אתה תהיה בסימולטור שלך ואני עם התוכניות שלי",תודה תודה תודה. אהמ... תראה שהיא לא משוטטת בפורום ואטיל כשאתה לא בבית, עוד תחטוף על הראש בגלל המשפט הזה. (למרות שבינינו הוא נכון ב100% ) :roll: נראה לך שזה לא עבר "עריכה".....אין לי באמת חופש ביטוי היא עוברת על כל הפירסומים (כולל זה)..... אז אתה ממש בצרה צרורה וממש שפוט ולא רק של הסימולטור והתעופה :mrgreen: אני דורש שVATIL יהיה מחוץ לתחוום של כל בחורה שמגנה את תחום התעופה והסימולציה שלנו , אני דורש שVATIL יהיה פתוח לקיבוץ גלויות מכל הזרמים במדינה, אני דורש שVATIL יהיה פתוח לדיבור חופשי ללא התערבות בנות זוג ללא הבדלי דת גזע (ומין :roll: ). אני דורש שהמחלקה הסגורה פה תשאר סגורה והסלקציה לה תהיה אטומית, אאני דורש יוק לכל תלמיד אני דורש חוק IFS חובה אני דורש.... (יאללה לישון מחר מוקדם לסיור ברמה"ג). זה יפה לראות התמימות הזאת של החברה הצעירים...שמאמינים שבזוגיות יש דו-שיח ומחליטים ביחד והיא באמת מקשיבה למה שיש לך להגיד........ אור ,אור..... במציאות היא המ"טק ואתה במקרה הטוב תותחן שמציית להוראות(קצר... הוסף,ארוך.... הורד) בקיצור היא בוחרת מטרות ואתה בגג שם "צלב על",שאל ת"מאפירים".....
David Misha פורסם נובמבר 10, 2008 דיווח פורסם נובמבר 10, 2008 חם מאתמול בערב - כשהמוכר של הפתאי שואל אותך אם לשים מקלות אכילה בשקית, ואתה עונה לו "כן מקסימום זה ישמש לידית גלגלים" :shock: אמיתי מאתמול -- אימאל'ה :roll:
Ido Rosenthal פורסם נובמבר 10, 2008 דיווח פורסם נובמבר 10, 2008 אמיר בנות הזוג של המאפירים כבר מזמן מזמן איבדו כל תיקווה וויתרו על לנסות להלחם בנו...
David Misha פורסם נובמבר 10, 2008 דיווח פורסם נובמבר 10, 2008 אמיר בנות הזוג של המאפירים כבר מזמן מזמן איבדו כל תיקווה וויתרו על לנסות להלחם בנו... כנראה אתה לא מכיר את נשות MRD
Zeev Bucki פורסם נובמבר 10, 2008 דיווח פורסם נובמבר 10, 2008 חברים נזכרתי בעוד סיפור:בתחילת דרכי בטיסה לאחר שיצאתי לפנסיה מוקדמת מעבודתי כנהג אוטובוס התחלתי עם הססנות והייתי עושה הקפות בהרצליה.ואז בדיוק מתקשר אלי הסדרן בעבודה ואומר לי שהוא צריך אותי כי חסר לו נהג למחר לקו ירושלים ושאני אבוא אוטובוס חדש לגמרי לעשות רק טור אחד הלוך ושוב לירושלים.אני הייתי בדיוק בהקפות אז אמרתי לו שנייה והחזרתי רידבק לפקח:עם הרוח 800 רשאי בסיס אקרא פיינל מספר אחד.לאחר מכן המשכתי לדבר עם הסדרן ואמרתי לו שלא בא לי לבוא לעבודה.אז הסדרן שכמובן לא ידע שאני עוסק ומכור לטיסה ולא הבין בזה כלום הלך ואמר לכל הנהגים בעבודה כך:וואלא מסכן בוקי הבן אדם התחרפן על הראש מאז שהפסיק לעבוד אני שמעתי אותו יושב בבית מדבר עם הרוח ומנהל איתה שיחה... והשמועה אתם יודעים התחילה לרוץ כאשר אני מקבל טלפונים מחברים :מה שלומך בוקי הכל בסדר וכ"ו עד שחבר טוב אחד החליט לגלות לי את הדבר ואמר לי שכולם חושבים שירדתי מהפסים :הבן אדם מדבר עם רוחות...ואז הזמנתי אלי הביתה את אותו סדרן ועוד כמה נהגים והראיתי להם הקפות בסימולטור ואז הם הבינו עם איזה רוח אני מדבר.אז אנחנו מכורים מדברים עם הרוח. בוקי זאב:4X-MJB
4x-amr פורסם נובמבר 10, 2008 דיווח פורסם נובמבר 10, 2008 אמיר בנות הזוג של המאפירים כבר מזמן מזמן איבדו כל תיקווה וויתרו על לנסות להלחם בנו... עידו יקירי-זה חלק מהתוכנית!הן נותנות לך לחשוב שהן הרימו ידיים ואז אתה מחליש הגנות,אל תיפול בפח....כמו שאומר המשפט:"נשים לא יותר חכמות מגברים,הן פשוט לא משחקות פייר".... ומזל טוב
Or Netzer פורסם נובמבר 10, 2008 דיווח פורסם נובמבר 10, 2008 כשאתה אומר תודה :"לאח הגדול",ל"נשות הכדורגלנים",ל"רווק",ל"רווקה","מפרץ האהבה","היפה והחנון" ולכל תוכנית שמצליחה להושיב תחברה בתנוחת" אתה תהיה בסימולטור שלך ואני עם התוכניות שלי",תודה תודה תודה. אהמ... תראה שהיא לא משוטטת בפורום ואטיל כשאתה לא בבית, עוד תחטוף על הראש בגלל המשפט הזה. (למרות שבינינו הוא נכון ב100% ) :roll: נראה לך שזה לא עבר "עריכה".....אין לי באמת חופש ביטוי היא עוברת על כל הפירסומים (כולל זה)..... אז אתה ממש בצרה צרורה וממש שפוט ולא רק של הסימולטור והתעופה :mrgreen: אני דורש שVATIL יהיה מחוץ לתחוום של כל בחורה שמגנה את תחום התעופה והסימולציה שלנו , אני דורש שVATIL יהיה פתוח לקיבוץ גלויות מכל הזרמים במדינה, אני דורש שVATIL יהיה פתוח לדיבור חופשי ללא התערבות בנות זוג ללא הבדלי דת גזע (ומין :roll: ). אני דורש שהמחלקה הסגורה פה תשאר סגורה והסלקציה לה תהיה אטומית, אאני דורש יוק לכל תלמיד אני דורש חוק IFS חובה אני דורש.... (יאללה לישון מחר מוקדם לסיור ברמה"ג). זה יפה לראות התמימות הזאת של החברה הצעירים...שמאמינים שבזוגיות יש דו-שיח ומחליטים ביחד והיא באמת מקשיבה למה שיש לך להגיד........ אור ,אור..... במציאות היא המ"טק ואתה במקרה הטוב תותחן שמציית להוראות(קצר... הוסף,ארוך.... הורד) בקיצור היא בוחרת מטרות ואתה בגג שם "צלב על",שאל ת"מאפירים"..... א. אין לי מושג מאיפה הבנת שאני מאמין בזה.. אמרתי שהוא בצרה צרורה ואם לא הבנת אני דוגל בשליטת הגבר בנושא הסימוללציה וזמן המחשב :mrgreen: ב. סחה על ההבנה בשפת שריונאים.. יש עבר/הווה/רצון לעתיד כזה? ג. אם לא הבנת אני מאמין בכלים, ספונג'ה וכביסה , אישה לגזרתך אש סוף. ד. אם עדיין לא הבנת , נהג קדימה מהר, מקביל אישה "על" מדידה אש,תחנות קודקוד כאן אור נסתער על הסימולטור בחזית לי 2 ס"מ איתי בגלישה סוף.
David Misha פורסם נובמבר 11, 2008 דיווח פורסם נובמבר 11, 2008 כשאתה מתלהב מההודעה ה1000 סוף סוף אחרי 5 שנים בואטיל :shock: :shock:
Elad Zeierman פורסם נובמבר 11, 2008 דיווח פורסם נובמבר 11, 2008 כשאתה אומר תודה :"לאח הגדול",ל"נשות הכדורגלנים",ל"רווק",ל"רווקה","מפרץ האהבה","היפה והחנון" ולכל תוכנית שמצליחה להושיב תחברה בתנוחת" אתה תהיה בסימולטור שלך ואני עם התוכניות שלי",תודה תודה תודה. אהמ... תראה שהיא לא משוטטת בפורום ואטיל כשאתה לא בבית, עוד תחטוף על הראש בגלל המשפט הזה. (למרות שבינינו הוא נכון ב100% ) :roll: נראה לך שזה לא עבר "עריכה".....אין לי באמת חופש ביטוי היא עוברת על כל הפירסומים (כולל זה)..... אז אתה ממש בצרה צרורה וממש שפוט ולא רק של הסימולטור והתעופה :mrgreen: אני דורש שVATIL יהיה מחוץ לתחוום של כל בחורה שמגנה את תחום התעופה והסימולציה שלנו , אני דורש שVATIL יהיה פתוח לקיבוץ גלויות מכל הזרמים במדינה, אני דורש שVATIL יהיה פתוח לדיבור חופשי ללא התערבות בנות זוג ללא הבדלי דת גזע (ומין :roll: ). אני דורש שהמחלקה הסגורה פה תשאר סגורה והסלקציה לה תהיה אטומית, אאני דורש יוק לכל תלמיד אני דורש חוק IFS חובה אני דורש.... (יאללה לישון מחר מוקדם לסיור ברמה"ג). זה יפה לראות התמימות הזאת של החברה הצעירים...שמאמינים שבזוגיות יש דו-שיח ומחליטים ביחד והיא באמת מקשיבה למה שיש לך להגיד........ אור ,אור..... במציאות היא המ"טק ואתה במקרה הטוב תותחן שמציית להוראות(קצר... הוסף,ארוך.... הורד) בקיצור היא בוחרת מטרות ואתה בגג שם "צלב על",שאל ת"מאפירים"..... א. אין לי מושג מאיפה הבנת שאני מאמין בזה.. אמרתי שהוא בצרה צרורה ואם לא הבנת אני דוגל בשליטת הגבר בנושא הסימוללציה וזמן המחשב :mrgreen: ב. סחה על ההבנה בשפת שריונאים.. יש עבר/הווה/רצון לעתיד כזה?ג. אם לא הבנת אני מאמין בכלים, ספונג'ה וכביסה , אישה לגזרתך אש סוף. ד. אם עדיין לא הבנת , נהג קדימה מהר, מקביל אישה "על" מדידה אש,תחנות קודקוד כאן אור נסתער על הסימולטור בחזית לי 2 ס"מ איתי בגלישה סוף. אתה לא כזה מיוחד כמו שאתה חושב......יש כמוך בכמויות כמו זבל וגם אלה שהם לא ....לא בהכרח לא מבינים או מכירים השריון עובד על אותם מושגים כמו ש- 4\3 צבא עובד. עבדו עלייך טוב שם בשיזפון עם הרעל :idea:
oz פורסם נובמבר 14, 2008 דיווח פורסם נובמבר 14, 2008 כשאתה אומר תודה :"לאח הגדול",ל"נשות הכדורגלנים",ל"רווק",ל"רווקה","מפרץ האהבה","היפה והחנון" ולכל תוכנית שמצליחה להושיב תחברה בתנוחת" אתה תהיה בסימולטור שלך ואני עם התוכניות שלי",תודה תודה תודה. אהמ... תראה שהיא לא משוטטת בפורום ואטיל כשאתה לא בבית, עוד תחטוף על הראש בגלל המשפט הזה. (למרות שבינינו הוא נכון ב100% ) :roll: נראה לך שזה לא עבר "עריכה".....אין לי באמת חופש ביטוי היא עוברת על כל הפירסומים (כולל זה)..... אז אתה ממש בצרה צרורה וממש שפוט ולא רק של הסימולטור והתעופה :mrgreen: אני דורש שVATIL יהיה מחוץ לתחוום של כל בחורה שמגנה את תחום התעופה והסימולציה שלנו , אני דורש שVATIL יהיה פתוח לקיבוץ גלויות מכל הזרמים במדינה, אני דורש שVATIL יהיה פתוח לדיבור חופשי ללא התערבות בנות זוג ללא הבדלי דת גזע (ומין :roll: ). אני דורש שהמחלקה הסגורה פה תשאר סגורה והסלקציה לה תהיה אטומית, אאני דורש יוק לכל תלמיד אני דורש חוק IFS חובה אני דורש.... (יאללה לישון מחר מוקדם לסיור ברמה"ג). זה יפה לראות התמימות הזאת של החברה הצעירים...שמאמינים שבזוגיות יש דו-שיח ומחליטים ביחד והיא באמת מקשיבה למה שיש לך להגיד........ אור ,אור..... במציאות היא המ"טק ואתה במקרה הטוב תותחן שמציית להוראות(קצר... הוסף,ארוך.... הורד) בקיצור היא בוחרת מטרות ואתה בגג שם "צלב על",שאל ת"מאפירים"..... א. אין לי מושג מאיפה הבנת שאני מאמין בזה.. אמרתי שהוא בצרה צרורה ואם לא הבנת אני דוגל בשליטת הגבר בנושא הסימוללציה וזמן המחשב :mrgreen: ב. סחה על ההבנה בשפת שריונאים.. יש עבר/הווה/רצון לעתיד כזה?ג. אם לא הבנת אני מאמין בכלים, ספונג'ה וכביסה , אישה לגזרתך אש סוף. ד. אם עדיין לא הבנת , נהג קדימה מהר, מקביל אישה "על" מדידה אש,תחנות קודקוד כאן אור נסתער על הסימולטור בחזית לי 2 ס"מ איתי בגלישה סוף. אתה לא כזה מיוחד כמו שאתה חושב......יש כמוך בכמויות כמו זבל וגם אלה שהם לא ....לא בהכרח לא מבינים או מכירים השריון עובד על אותם מושגים כמו ש- 4\3 צבא עובד. עבדו עלייך טוב שם בשיזפון עם הרעל :idea: מניסיון שלי עם כמה סוגים של חירניקים אין להם מושג בפקודות וקשר
mickey lip פורסם נובמבר 14, 2008 דיווח פורסם נובמבר 14, 2008 כשאתה מתלהב מההודעה ה1000 סוף סוף אחרי 5 שנים בואטיל :shock: :shock: יו חחח מזל טוב יא צעיר
Izik Bakshi פורסם נובמבר 14, 2008 דיווח פורסם נובמבר 14, 2008 כשאתה מתלהב מההודעה ה1000 סוף סוף אחרי 5 שנים בואטיל :shock: :shock: כבר 5? :shock: מתי ההיה המפגש הענק ההוא על ה-ILS?
אורח פורסם נובמבר 14, 2008 דיווח פורסם נובמבר 14, 2008 כשאתה מתלהב מההודעה ה1000 סוף סוף אחרי 5 שנים בואטיל :shock: :shock: כבר 5? :shock: מתי ההיה המפגש הענק ההוא על ה-ILS? דצמבר 2003 קבלו לינקים היסטוריים http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=789&highlight=%EE%F4%E2%F9+ils היתה תמונה של כל החמולה ב ILS, כולל המפגש הראשון של חבורת MRD אם למשהו יש אותה, נא להעלות בזריזות.
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 15, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 15, 2008 דצמבר 2003 קבלו לינקים היסטוריים http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=789&highlight=%EE%F4%E2%F9+ils איציק, כבר אז היית מנהל מחלקת הדרכה? :shock: יפה
David Misha פורסם נובמבר 15, 2008 דיווח פורסם נובמבר 15, 2008 דצמבר 2003 קבלו לינקים היסטוריים http://www.vatil.org/vatil/board/viewtopic.php?t=789&highlight=%EE%F4%E2%F9+ils איציק, כבר אז היית מנהל מחלקת הדרכה? :shock: יפה ואוו איזו היסטוריה,, זה היה מפגש משולב ואטיל וישראל איירליינס.
dima_ga פורסם נובמבר 17, 2008 דיווח פורסם נובמבר 17, 2008 כשאתה מקליד על המחשבון המדעי ומדמיין שזה FMC... :oops: :oops: יש דמיין לא? :roll: