almoghilel פורסם נובמבר 10, 2008 דיווח פורסם נובמבר 10, 2008 עצרו אותי כבר כמה פעמים ואמרו לי "תעלה AA" בהתחלה אמרתי בסדר אבל לא מצאתי איפה לעלות את זה... ישלי רק לסמן וי או להשאיר תיבה ריקה ליד... אמרו לי לך לפה לך לשם, לא ממש הצלחתי... אמרו לי שזה לא קשור לכרטיס מסך אז אמרתי בסדר ואף אחד לא יודע להסביר לי איפה זה בדיוק... יש פה מישהו? :roll:
almoghilel פורסם נובמבר 10, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 10, 2008 ATI... יותר מזה אני לא יכול להגיד לי ניסיתי להתקין אותו מחדש אחרי שפירמטתי את המחשב והוא לא ממש נתן לי... אני אפילו לא יודע אם הוא מותקן...
Elad Zeierman פורסם נובמבר 10, 2008 דיווח פורסם נובמבר 10, 2008 אלמוג אני בכוונה משאיר את השרשיר כאן בדגש פעם הבאה שרשירים מהסוג הזה בפורום תמיכה בלבד תודה
Waheb פורסם נובמבר 10, 2008 דיווח פורסם נובמבר 10, 2008 עצרו אותי כבר כמה פעמים ואמרו לי "תעלה AA" בהתחלה אמרתי בסדר אבל לא מצאתי איפה לעלות את זה... ישלי רק לסמן וי או להשאיר תיבה ריקה ליד... אמרו לי לך לפה לך לשם, לא ממש הצלחתי... אמרו לי שזה לא קשור לכרטיס מסך אז אמרתי בסדר ואף אחד לא יודע להסביר לי איפה זה בדיוק... יש פה מישהו? :roll: AA ניתן להגדיר דרך תוכנת ATI CATALYST שהיא באה עם הדרייבר של הכרטיס מסך שלך .. תחת הקטגורייה 3D ..
almoghilel פורסם נובמבר 10, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 10, 2008 אוקיי תודה !! ואלעד אני מעריך את זה שאתה משאיר את זה פה פעם הבאה אני יתעמק יותר איפה לכתוב כל דבר...
אורח פורסם נובמבר 11, 2008 דיווח פורסם נובמבר 11, 2008 X8 נחשב בסדר? או שעדיף X24? מה שהכרטיס שלך מסוגל לאכול. ד"א שם מלא בחתימה בבקשה (לא באומיקון מימין).