Yakov Kraus פורסם נובמבר 11, 2008 דיווח פורסם נובמבר 11, 2008 לאחר שנים שהרגלנו את כולם בבית שיום חמישי סגור. מתמסמס היום הזה לסידורים ודברים אחרים. לא חבל :cry:
David Misha פורסם נובמבר 18, 2008 דיווח פורסם נובמבר 18, 2008 לאחר שנים שהרגלנו את כולם בבית שיום חמישי סגור.מתמסמס היום הזה לסידורים ודברים אחרים. לא חבל :cry: ב1 לינואר 2009
mickey lip פורסם דצמבר 26, 2008 דיווח פורסם דצמבר 26, 2008 סבלנות,לא קונים בשום חנות. אפילו הבת שלי הקטנה מכירה את המשפט הזה.
Yakov Kraus פורסם דצמבר 28, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 28, 2008 מיקי סבלנות זה דבר חשוב. אני מסכים איתך. אבל אני לא יודע מה הקשר של זה לשאלה שלי. דוד כתב שב 1 בינואר 2009 יחודש TFC רק שאלתי מה קורה.
Shmulik Lin פורסם דצמבר 28, 2008 דיווח פורסם דצמבר 28, 2008 שלום יעקב הוא רק ענה לך ..."קצת סבלנות" הסורים לא על הגדרות!
Ilan Jonas פורסם דצמבר 29, 2008 דיווח פורסם דצמבר 29, 2008 רן זה כבר כמה זמן לא עובד בגלל מעבר רוחב פס...
3Dvg פורסם דצמבר 29, 2008 דיווח פורסם דצמבר 29, 2008 בשל המצב, כנראה שהת.ת שלי לא רלוונטי. אתלווה אלכם בשבוע הבא כנראה..... תעשו חיים!
aviadch פורסם דצמבר 29, 2008 דיווח פורסם דצמבר 29, 2008 עדיין לא הבנתי מה זה... אשמח שמישהו יסביר לי פה/ בפרטי
Adam Waiser פורסם דצמבר 29, 2008 דיווח פורסם דצמבר 29, 2008 עדיין לא הבנתי מה זה... אשמח שמישהו יסביר לי פה/ בפרטי תריץ חיפוש על TFC בפורום תראה איזה מגניב ונראה לי גם שתבין מה זה. כמובן שלא לקחתי חלק בפעילות (סיימתי IFS כמה ימים לאחר הטיסה האחרונה שלהם ממצריים לארץ) ונאלצתי להסתפק בעיניים כלות בהודעות השבועיות שלהם על הטיסות (והמתכונים למאכלים הלאומיים של כל מדינה) אני כמובן מחכה כמו כולם לפתיחתו של TFC 2 בקיצור ולעניין אם הבנתי נכון זה היה מסע מסביב לעולם שיצא מישראל וחזר לישראל נראה לי שזה לקח איזה שלוש שנים כשהטיסות היו פעם בשבוע וההכנה לכל לג שבועי שכזה הייתה מלווה בלמידה מעמיקה על המדינה או האיזור אליו טסים. אבל חכה למיקי, רן או דודי יש לי הרגשה שהם יוכלו לספר לך קצת יותר...
אורח פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 שאלה לי אליכם. האם כל חייכם האכילו אתכם עם כפית ? מה הבעיה להחליט, הינה הגיע יום חמישי בערב, 21:30 יאללה ממריאים מב"ג ל ... ל ... לאן שבא לכם. שבוע אחרכך תמריאו מאותו לאן שבא לכם, ל .... אמממ. ל ... לאן שבא לכם נוסף ... ואחרי שתסיימו סבב עולמי נוסף, תנחתו בב"ג ותתחילו מההתחלה. MRD יצאו לסבב עולמי נוסף. מתי ? מתישהו. לאן ? לשם אל תצפו לתדרוכים עם מתכונים, אלה אם מיקי יחליט לעשות אותנו רעבים. אל תצפו לדפיות נתיבים וכו' הם לא יגיעו. אנחנו נחזור למוד טיסות לילה יום חמישי, החלטה על יעד בגייט לפי המוזה והזמן הפנוי שאין. אתם רוצים משהו אחר, תפדלו, תארגנו תעשו. יתאים נצטרף, לא יתאים ? לא קרא שום דבר.
David Misha פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 שאלה לי אליכם.האם כל חייכם האכילו אתכם עם כפית ? מה הבעיה להחליט, הינה הגיע יום חמישי בערב, 21:30 יאללה ממריאים מב"ג ל ... ל ... לאן שבא לכם. שבוע אחרכך תמריאו מאותו לאן שבא לכם, ל .... אמממ. ל ... לאן שבא לכם נוסף ... ואחרי שתסיימו סבב עולמי נוסף, תנחתו בב"ג ותתחילו מההתחלה. MRD יצאו לסבב עולמי נוסף. מתי ? מתישהו. לאן ? לשם אל תצפו לתדרוכים עם מתכונים, אלה אם מיקי יחליט לעשות אותנו רעבים. אל תצפו לדפיות נתיבים וכו' הם לא יגיעו. אנחנו נחזור למוד טיסות לילה יום חמישי, החלטה על יעד בגייט לפי המוזה והזמן הפנוי שאין. אתם רוצים משהו אחר, תפדלו, תארגנו תעשו. יתאים נצטרף, לא יתאים ? לא קרא שום דבר. רן קם על הבטן היום הוא התכוון להגיד שלא יהיו תדריכים מפיאת לחצים בעבודה ושיפוצים בדירה ובניית קוקפיטים. לכן נפגשים ברחבה ביום חמישי בשעה 21.30. על היעד נחליט בשעות הקרובות. דפיות כל אחד ידאג לעצמו אין צורך בתדריך את המסלול אפשר לקחת מכאן: http://rfinder.asalink.net/free/
אורח פורסם דצמבר 30, 2008 דיווח פורסם דצמבר 30, 2008 שאלה לי אליכם.האם כל חייכם האכילו אתכם עם כפית ? מה הבעיה להחליט, הינה הגיע יום חמישי בערב, 21:30 יאללה ממריאים מב"ג ל ... ל ... לאן שבא לכם. שבוע אחרכך תמריאו מאותו לאן שבא לכם, ל .... אמממ. ל ... לאן שבא לכם נוסף ... ואחרי שתסיימו סבב עולמי נוסף, תנחתו בב"ג ותתחילו מההתחלה. MRD יצאו לסבב עולמי נוסף. מתי ? מתישהו. לאן ? לשם אל תצפו לתדרוכים עם מתכונים, אלה אם מיקי יחליט לעשות אותנו רעבים. אל תצפו לדפיות נתיבים וכו' הם לא יגיעו. אנחנו נחזור למוד טיסות לילה יום חמישי, החלטה על יעד בגייט לפי המוזה והזמן הפנוי שאין. אתם רוצים משהו אחר, תפדלו, תארגנו תעשו. יתאים נצטרף, לא יתאים ? לא קרא שום דבר. רן קם על הבטן היום אחרי שבוע חופש ועבודה על הקוקפיט גם אני היתי קם עם מוזה טובה ... בעיקר רק מלהסתכל על מה שחונה שם עכשיו ומה שיצטרף אליו ביום ראשון :mrgreen: