asaf742 פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 היי, אני חדש בvatil ואולי בקרוב גם אני יצטרף לחטיבה. אז ככה. כבר כמה חודשים טובים מציקות לי השאלות: 1-מה זאת חברת הצ'רטר הישנה (כפי הנראה) "מעוף" כפי ידיעתי היא פעלה השנות ה70 עם 3 או5 מטוסי 707,720. הנה התמונות- http://www.airliners.net/search/photo.s ... entry=true 2-האם יש מישהו ששמע עליה, או ראה וכדומה, ויש לו מידע מעניין אני אשמח אם תוכל לשתף זאת. 3-(זאת כנראה מוכרה לכם...) ממתי לארקיע יש BAC one-eleven ? ואם מישהו יודע על עוד כמה מטוסים ישנים של חברות ישראליות? תודה רבה.
nimig פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 1. מעוף היתה חברת צ'רטר בשנות ה- , חברה שנסגרה ועברה לבעלות של כנף ארקיע (הצי בינ"ל של ארקיע) , המטוסים עברו לשרות ארקיע וסאן דור 2. אין יותר מדי מה לספר על החברה הזו,חברת צ'רטר שביצעה טיסות שכר לאירופה עם מטוסי 707, אני מכיר קפטן 777 באל-על שבעבר היה טייס בחברת מעוף. 3. 1-11 היה בשרות ארקיע גם כן עד שתחילת שנות ה- אם אני זוכר נכון... המטוס לא הצליח בעולם בכלל וגם בארקיע, הוצא משרות לאחר תקופה קצרה
Itay Zecharia פורסם מאי 27, 2004 דיווח פורסם מאי 27, 2004 ברוך הבא :!: אם תיתקל בבעייה כלשהי אשמח לעזור לך. פנה אליי בפרטים.