אורח פורסם נובמבר 17, 2008 דיווח פורסם נובמבר 17, 2008 ראיתי שסוף סוף החזירו את השורה שמראה איזה פקח מחובר, למה שלא נעשה ככה גם לטיסות?, כמו שטייס רואה פקח מחובר יתחבר לטוס ככה פקח שיראה טייס מחובר יעלה לפקח
Eran Granola פורסם נובמבר 17, 2008 דיווח פורסם נובמבר 17, 2008 כל הכבוד על החזרת השורה המבשרת על פיקוח ברשת. לגבי לוח טיסות זה רעיון נפלא, יש כולל פקחים וטייסים ב VATSIM תחת WHO IS ONLINE ובעבר ראיתי (לא זוכר היכן) גם לוח גרפי מאוד יפה כמו הלוח של נמל התעופה.
yuvalshtark פורסם נובמבר 17, 2008 דיווח פורסם נובמבר 17, 2008 לפי דעתי רעיון טוב אבל אם יהיו המון אנשים מחוברים זה יהיה יותר מידי ארוך
Waheb פורסם נובמבר 17, 2008 דיווח פורסם נובמבר 17, 2008 כל הכבודד .. לדעתי זה יוביל להרבה טייסים לטוס כשיש פיקוח .. כשהם על הדרך פה בפורום
Waheb פורסם נובמבר 17, 2008 דיווח פורסם נובמבר 17, 2008 יווו השם שלי מופיע שםםאני מפורסםםםם אאה שכחתי חחחח השורה הזאת גם תדרבן פקחים להתחבר ותתן להם הזדמנות להיות מפורסמים
dorshay פורסם נובמבר 17, 2008 דיווח פורסם נובמבר 17, 2008 יווו השם שלי מופיע שםםאני מפורסםםםם טל אבל אל תשכח מאיפה באתה שלא תשתנה עכשיו... כול הכבוד על החזרת השורה ולגבי הלוח טיסות זה יהיה מצוין כמו שהיה אז ב REALOPS רק עם טיסות זמן אמת
Tal Elmishali פורסם נובמבר 17, 2008 דיווח פורסם נובמבר 17, 2008 דור תראה אני לא יסבול כאלה הערות במעמד שלי.. חתימות יגיעו בדואר :mrgreen:
David Bendavid פורסם נובמבר 17, 2008 דיווח פורסם נובמבר 17, 2008 גילעד תראה אני לא יסבול כאלה הערות במעמד שלי..חתימות יגיעו בדואר :mrgreen: יא סטלן זה דור שי רשם :shock: גמאני מתבלבל בגלל החתימה
Izik Bakshi פורסם נובמבר 17, 2008 דיווח פורסם נובמבר 17, 2008 ותודה לרן בן שמואל על ההתמדה להחזרה של השורה הרצה =D>
Gilad Brutman פורסם נובמבר 18, 2008 דיווח פורסם נובמבר 18, 2008 גילעד תראה אני לא יסבול כאלה הערות במעמד שלי..חתימות יגיעו בדואר :mrgreen: יא סטלן זה דור שי רשם :shock: גמאני מתבלבל בגלל החתימה במעמד שלך?? למה איזה מעמד יש לך? קרקע..?? חחחח.. יש הבדל בין dorshay לGilad Brutman!
אורח פורסם נובמבר 18, 2008 דיווח פורסם נובמבר 18, 2008 גילעד תראה אני לא יסבול כאלה הערות במעמד שלי..חתימות יגיעו בדואר :mrgreen: יא סטלן זה דור שי רשם :shock: גמאני מתבלבל בגלל החתימה במעמד שלך?? למה איזה מעמד יש לך? קרקע..?? חחחח.. יש הבדל בין dorshay לGilad Brutman! הלו דבר נקי ...
Tal Elmishali פורסם נובמבר 18, 2008 דיווח פורסם נובמבר 18, 2008 גילעד תראה אני לא יסבול כאלה הערות במעמד שלי..חתימות יגיעו בדואר :mrgreen: יא סטלן זה דור שי רשם :shock: גמאני מתבלבל בגלל החתימה במעמד שלך?? למה איזה מעמד יש לך? קרקע..?? חחחח.. יש הבדל בין dorshay לGilad Brutman! התקונתי שהיתה תשורה הרצהה.. זה בצחוק אבל כנראה יש שלא יודעים לצחוק :?
Gilad Brutman פורסם נובמבר 18, 2008 דיווח פורסם נובמבר 18, 2008 גילעד תראה אני לא יסבול כאלה הערות במעמד שלי..חתימות יגיעו בדואר :mrgreen: יא סטלן זה דור שי רשם :shock: גמאני מתבלבל בגלל החתימה במעמד שלך?? למה איזה מעמד יש לך? קרקע..?? חחחח.. יש הבדל בין dorshay לGilad Brutman! התקונתי שהיתה תשורה הרצהה.. זה בצחוק אבל כנראה יש שלא יודעים לצחוק :? צוחק צוחק אחי..