dolev_ravid פורסם נובמבר 21, 2008 דיווח פורסם נובמבר 21, 2008 שלום לכולם.. אני חדש פה ברשת עברתי לפה בעקבות המלצות חמות של כמה חברים מכאן ... כבר טסתי כמה פעמים ברשת ואני דיי מרוצה (כמה כייף לטוס בלי ה- Mtl!) מקווה להשתלב ..
David Bendavid פורסם נובמבר 21, 2008 דיווח פורסם נובמבר 21, 2008 שלום לך וברוך הבא! מקווים שתהנה, VATSIM זה דבר מאוד מהנה, יצא לך לטוס עם פיקוח? למה אתה מתכוון שאתה אומר MTL אם אפשר לשאול?
Shachar Hzkelevich פורסם נובמבר 21, 2008 דיווח פורסם נובמבר 21, 2008 MTL זה אחת מהתוכנות של IVAO... דולב אחינו ברוך הבא :wink:
E.Z פורסם נובמבר 21, 2008 דיווח פורסם נובמבר 21, 2008 לא בדיוק... ה MTL זה המקבילה של המודלים של המטוסים ל VIP שלנו לא תוכנה. ברוך הבא לחיים :mrgreen:
dolev_ravid פורסם נובמבר 21, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 21, 2008 דוד, יצא לי כבר לטוס עם פיקוח הנדב"ר פה קצת שונה ממה שאני מכיר, אבל אני מאמין שאתרגל אליו במהרה. שחר, תודה אחי ... אתה פשוט לא תאמין איך הסימולטור עובד לי מהר פתאום .. אחרי שמחקתי למעלה משתיי ג'יגה של MTL ... הכל פשוט רץ .. אני דיי מרוצה :-)
אורח פורסם נובמבר 21, 2008 דיווח פורסם נובמבר 21, 2008 דוד, יצא לי כבר לטוס עם פיקוח הנדב"ר פה קצת שונה ממה שאני מכיר, אבל אני מאמין שאתרגל אליו במהרה. אני דיי מרוצה :-) ברוך הבא לעולם האמיתי. אילו הבדלים בדיוק יש בנדב"ר ? אם תוכל לספק דוגמאות, אודה לך
Shireto Shahar פורסם נובמבר 21, 2008 דיווח פורסם נובמבר 21, 2008 דוד, יצא לי כבר לטוס עם פיקוח הנדב"ר פה קצת שונה ממה שאני מכיר, אבל אני מאמין שאתרגל אליו במהרה. שחר, תודה אחי ... אתה פשוט לא תאמין איך הסימולטור עובד לי מהר פתאום .. אחרי שמחקתי למעלה משתיי ג'יגה של MTL ... הכל פשוט רץ .. אני דיי מרוצה :-) באמת לא הבנתי..יש כמה גרסאות כאילו? בוואטסים יש את הנדבר שיש באמיתי..(אלא אם כן קרבל מפקח וממציא מילים חדשות)
אורח פורסם נובמבר 21, 2008 דיווח פורסם נובמבר 21, 2008 דוד, יצא לי כבר לטוס עם פיקוח הנדב"ר פה קצת שונה ממה שאני מכיר, אבל אני מאמין שאתרגל אליו במהרה. שחר, תודה אחי ... אתה פשוט לא תאמין איך הסימולטור עובד לי מהר פתאום .. אחרי שמחקתי למעלה משתיי ג'יגה של MTL ... הכל פשוט רץ .. אני דיי מרוצה :-) באמת לא הבנתי..יש כמה גרסאות כאילו? בוואטסים יש את הנדבר שיש באמיתי..(אלא אם כן קרבל מפקח וממציא מילים חדשות) שוב פעם אתה רוצה להישאר שבת :?: ברוך הבא דולב,רבים עברו לכאן ולא התחרטו (כמו חזקי') בטוח שתהנה כאן.
dolev_ravid פורסם נובמבר 21, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 21, 2008 לשאלתכם, הנדבר שיצא ליל הכיר ברשת השניה נהגו ליישמו בצורה מרובעת מאוד... בלי שינויים כמו כאן... נדבר בסיסי יותר.. כאן כבר הייתי צריך קצת להפעיל את הראש על מנת להבין כמה מהדברים שמגדל טורומטו אמר לי .. אולי אני טועה... אגב, איפה אני יכול לבדוק כמה שעות טיסה יש לי ?
uvdude פורסם נובמבר 22, 2008 דיווח פורסם נובמבר 22, 2008 לשאלתכם, הנדבר שיצא ליל הכיר ברשת השניה נהגו ליישמו בצורה מרובעת מאוד...בלי שינויים כמו כאן... נדבר בסיסי יותר.. כאן כבר הייתי צריך קצת להפעיל את הראש על מנת להבין כמה מהדברים שמגדל טורומטו אמר לי .. אולי אני טועה... אגב, איפה אני יכול לבדוק כמה שעות טיסה יש לי ? לגבי הנדב"ר, אני אשמח לשמוע יותר פירוט על הנדב"ר ברשת ממנה באת. הנדב"ר שהולך פה הוא, עד כדי מילים בודדות, אחד לאחד מה שתשמע אם תפתח סקאנר ותאזין לתעבורת הקשר בארץ. לגבי סטטיסטיקה יש לך שני מקורות. הראשון הוא הסטטיסטיקה המפורסמת באתר VATSIM ואותה אפשר למצוא בכתובת http://data.vatsim.net/stats/default.html . רק תכניס סיסמה, ואז את היוזר שלך בשדה החיפוש וזה יראה לך את כל ההתחברויות שלך מאז ומעולם. מערכת חדשה ויותר נחמדה למשתמש היא VATAWARE ודף לדוגמה נראה ככה http://www.vataware.com/pilot.cfm?cid=1003542 . אתה מוזמן לשוטט שם ולחפש את מספר המשתמש שלך ולראות את כל הפרטים. בהצלחה