4x-amr פורסם נובמבר 22, 2008 דיווח פורסם נובמבר 22, 2008 אני אתייצב.עמית שים לב שאתה מבקש מרשה בנפרד בגובה אחר משלנו ומציין שאתה בטיסת צילום על הנתיב כמו כן תצטייד במטוס מהיר יותר כי אתה תמריא אחרון.הטיסה שלך תתואם ע"י המוביל מול הבקרות הרלוונטיות.
4x-amr פורסם נובמבר 22, 2008 דיווח פורסם נובמבר 22, 2008 אני מאוד רוצה להצטרף אבל יום חמישי לא מסתדר לי בר שלום אנחנו מאד נשמח אם תצטרף נדבר בהמשך ונמצא פתרון.
nivshk פורסם נובמבר 22, 2008 דיווח פורסם נובמבר 22, 2008 שימו לב צלמים, עצה טובה מבית בקשי למשתמשים ב- FSINN היא להשתמש באופציה של חיבור כצופה. יש לסמן בתפריטGENERAL את התיבה של OBSERVER. חיבור במצב כזה מאפשר טיסה בכל צורה ואופן בלי שיראו אתכם (גם לא על מסך המכ"ם). במצב כזה הצלמים יכולים לראות את המטס ולצלם בכל גובה וללא קבלת מרשה משום סוג שהוא. ניב שקולניק מפקד כנף TFW
Amit Doron פורסם נובמבר 22, 2008 דיווח פורסם נובמבר 22, 2008 סבבה,קיבלתי ניב,תודה בקשי על העצה, זה יהיה יותר קל ככה.
Moshe Bensal פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 רעיון ויוזמה ברוכים, שיהיה בהצלחה, ובשמחה אצטרף למטסים, אני בוגר המחזור הראשון בגילגול הראשון של IFS(בהמשך הפך למחזור 2) אני מטיס קלים וכבדים (737, 767 ), המאייל שלי bensal@eng.tau.ac.il ומצפה להשתתף במטס הראשון.
Adam Waiser פורסם נובמבר 23, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 ברוך הבא משה ביום רביעי ב20:00 נקיים מפגש ראשון בטימספיק נשמח לראותך.
Moshe Bensal פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 ברוך הבא משה ביום רביעי ב20:00 נקיים מפגש ראשון בטימספיק נשמח לראותך. תודה תודה, אעשה את כל המאמצים להיות ב-20:00, אם ניתן לדחות בכ-חצי שעה, יהיה לי מאד נוח וכמובן שאשמח.
Mark163 פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 ברוך הבא משה ביום רביעי ב20:00 נקיים מפגש ראשון בטימספיק נשמח לראותך. תודה תודה, אעשה את כל המאמצים להיות ב-20:00, אם ניתן לדחות בכ-חצי שעה, יהיה לי מאד נוח וכמובן שאשמח. לא משהו אישי אבל אם אתם רוצים לעשות מפגש וגם להסביר, לתכנן, להתחבר לטוס ולקבוע שעה לטיסה ביום שבת וכ'ו. 8:30 זה לדעתי קצת יותר מידי מאוחר כי כל זה יקח לפחות 1:30-2:00 לדעתי ואני לא יכול ליהיות במחשב בימים של בית ספר אחרי 10:30-10:40 בערך אז לך נוח לאחרים לא :\...
4x-amr פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 מרק הערכת זמן שלך קצת מוגזמת, שעתיים וחצי זה המון זמן לצורך האימון ,יש מסגרת זמן ואנחנו חייבים לעמוד בה....
lavan פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 זה יהיה נורא אם אני אגיע ב תשע ורבע פשוט יש לי אימון
Adam Waiser פורסם נובמבר 23, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 תראה בגדול אנחנו נעשה איזה שיחונת לפני שנתחיל לטוס תתחבר בהקדם האפשרי כשאתה יכול ותראה מה מצבנו מקסימום תמריא ממקום אחר ותצטרף בתיאום איתנו אבל תשדל להגיע מוקדם.. תגיד להם שיש לך אימון... סתם
4x-amr פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 תודות לאיציק בקשי הגדול יש לנו טים ספיק לפעילות TFW ׁעד שיחזור שלנו) כיוון שאנחנו נתארח בשרת של איש מאד נחמד כתובת השרת תינתן רק למשתתפי TFW ותישלח במייל לכל המשתתפים לכן חשוב שתרשמו פה . זה המקום לציין שאנחנו מייצגים את החטיבה (ורק בגלל השיוך הזה קיבלנו רשות)וההתנהגות בשרת תהיה מופתית ובוגרת.
yuvalshtark פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 אני יהיה שם בטוח המייל שלי:yuvalshtark@gmail.com
Adam Waiser פורסם נובמבר 23, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 להלן פקודת המבצע ליום שבת 29.11.08 המטרה: טיסה מקצועית בסטנדרטים גבוהים שתעלה חיוך והשתאות על שפתי כולם המשימה: צוות TFW יבצע טיסה במבנה של ראש חץ מחיפה להרצליה תוך שמירה על טיסה אחידה ומתואמת. השיטה: מעבר בנקודה מרכזית בה נמצא ריכוז גדול של צופים בעת אירוע הפיקוח השבועי ברשת ואטסים. כוחות ומשימות: 18 מטוסים מדגם ססנה 172+ מטוס צילום (יתודרך בנפרד ימריא מוקדם יותר) קשר: עיקרי: פלוטו 127.10 גישה ב"ג 120:50 עיקרי פנימי: על שרת הטימספיק או"ק: 4X-TFW אופן הביצוע: התיישרות על מסלול ההמראה לפי סדר שיפורט בהמשך כשהמוביל יוצא אחרון לכיוון המסלול וממריא ממשיך לפי הנתיב: בת גלים מחלף דרום עתלית במהירות 65 קשרים. מיד אחריו ממריאים כל השאר ומצטרפים למקומם במבנה כמפורט בקובץ המצורף. ממשיכים בנתיב CVFR לחדרה מחדרה ממשיכים לאורך קו החוף במקביל לנתיב אולגה וינגייט שפיים ארשף קאנטרי שדה דב יפו תל יונה מתל יונה פונים מזרחה לכיוון 090 ומתחילים הנמכה לגובה 400 רגל לפי פקודה של המוביל. לאחר חליפת מגדל בן גוריון מתחילים טיפוס לגובה 1200 בכיוון 060 למגשימים ומשם לפי נתיב CVFR לבצרה וכניסה לאזורי אימון לפיזור בסדר שיפורט בהמשך. סדר התיישרות על מסלול 34 בחיפה: ראשון דוד, ווהיב, משה, אימרי שלומי, רן, עופר, ראובן, נוי, בר, יובל ,מרק, טל, עידן, אבי, אדם, אמיר ,ניב ממריא ראשון סדר יציאה לאזורי אימון מבצרה: איזור 8: ניב אדם עידן מרק בר ראובן רן אימרי איזור9: אמיר אבי טל יובל נוי עופר שלומי משה ווהיב ודוד יצרו קשר עם מגדל הרצליה בגני עם ויצטרפו ישירות לנחיתה בהרצליה יציאה מאזורי אימון תבוצע בתזמון של ניב באיזור 8 ושל אמיר באיזור 9. אף אחד לא עולה מול פקח ללא אישור של המובילים. בהמתנה מעל איזורי האימון תהיה הפרדה של גובה כשהמוביל יבצע מעגלי המתנה בגובה 4000 רגל ומתחתיו לפי סדר יורד בהפרש של 200 רגל אנכי כשהנמוך מבין כולם יצא ראשון לנחיתה. בהמשך יפורסמו נספחים עם פירוט על הנתיב, סדר היציאה מאיזור אימונים ועוד. דגשים חשובים: רק המוביל מתקשר עם הפיקוח לאורך הנתיב והוא היחיד שטס במוד C כל השאר במו STBY עד כניסה לאיזורי אימון. על כל הטסים להיות בהאזנה מלאה לקשר ולעקוב אחר נתיב הטיסה ונקודות הציון. עד כאן פקודת המבצע הסברים נוספים בתדריך לקראת המבצע ובאימון ביום רביעי ב20:00 . מי שלא יגיע לאימון לא יוכל להשתתף במטס נא לתאם במייל לגבי אי הגעה ואיחורים. נא לעקוב אחרי מיילים לעדכונים נוספים. בהצלחה לכולם מצורף פירוט המבנה מי שלא מצויר לידו מטוס זה כי לא היה מקום בצייר... שימו לב למספרים כי לפיהם יתבצעו ההמראות וסדר הנחיתות
Adam Waiser פורסם נובמבר 24, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 תודה גדולה לאמיר על השירטוטים המושקעים
Mark163 פורסם נובמבר 24, 2008 דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 יפה מאוד רק מה המרחק בין מטוס למטוס השני באותה שורה?...
4x-amr פורסם נובמבר 24, 2008 דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 מרק שים לב המטוס היחידי "שמעניין אותך" לצורך טיסה במבנה הוא המטוס שלפנייך !!! אם תשמור מרחק רוחבי ומרחק אורכי כמו שהוסבר( ז"א 0.3 באורכי וכנף ברוחבי) וכולם יעשו כמוך אז בשורה השניה המרחק הרוחבי בין שני המטוסים יהיה 3 כנפיים (מקצה כנף של מס' 2 לקצה כנף של מס' 3).
nivshk פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 חברים שימו לב - שרת ה TS של IFS חזר לפעילות ולכן נחזור להתארח בו בכתובת: 62.90.136.228:8767 אני מזכיר שחלים עלינו חוקי השימוש בשרת כולל התחברות בשם מלא (פרטי + משפחה). אנא התחברו בפורמט הבא: Niv Shkolnik \\ TFW החדר מוגן בססמא כדי למנוע הפרעות ובהגיעכם נמשוך אתכם לחדר (אם זה לא קורה פנו בהודעה פרטית לאמיר). נפגשים היום ב- 20:00 לתרגול ראשון! מומלץ מאד להתחבר עם FSINN. נתראה ניב שקולניק
BULGO1 פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 סלחיחה על האיחור , מחשב חזר כעת מתיקון אם אפשר , במידה ולא אמתין לפעם הבאה מחשבה נכונה בזמן הנכון כיף ללמוד דברים חדשים , מצטרף בשמחה 4x-slb/ ely007