4x-amr פורסם דצמבר 8, 2008 דיווח פורסם דצמבר 8, 2008 אני רוצה בשם כולם להגיד תודה רבה לטל מישעלי :lilangel: על הזמן ועל הרצון הטוב ועל היכולת ליסבול אותנו עם ההנחתות והשינויים,עשית עבודה מצוינת וכל הכבוד לך. תודה גם לשחר שירטו שנרתם להמשך פיתוח האתר,כל הכבוד
Shireto Shahar פורסם דצמבר 8, 2008 דיווח פורסם דצמבר 8, 2008 זאת רק הגרסה הראשונית, אחרי יום שלישי המקולל אני אתחיל גם לעבוד עם עזרתו של פישלר הקדוש.(הבנאדם תותח)
Adam Waiser פורסם דצמבר 10, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 10, 2008 חברי TFW היקרים זוהי הודעה מוקלטת: והרי תזכורת יום חמישי 20:00 בTS יש לנו טיסת אימון התכנית לאימון פורסמה באתר TFW פקח הרצליה כבר עושה תרגילי חימום למיתרי הקול וכל מה שנשאר זה אתם אז תגיעו מחר ומי שלא יכול שיודיע בהקדם רמז דק: כדאי לכם מאד לבוא לאימון כי מתחילים לצקת את היסודות לטיסה ייצוגית שככל הנראה ואם הכל יתנהל כשורה תתקיים במדינה כלשהי לחוף הים התיכון שיש לה גבול עם סוריה.
Adam Waiser פורסם דצמבר 11, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 11, 2008 שימו לב חברי TFW האימון היום יתקיים בשרת טימספיק .179.149.130:8767 ולא ברגיל כמו כן האימון נדחה ל20:15 בואו בהמוניכם!
Adam Waiser פורסם דצמבר 16, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 16, 2008 פקודת התראה מבצע "כנפיים קלות" ביום שבת ה20.12.08 יתקיים אירוע אז"מים גדול בצפון הארץ כיתת הכוננות של TFW תעלה למטס ראווה במבנה של אז"מים בהובלתו של מפקד טייסת האז"מ הגנרל יובל שטרק. עד לפקודת המבצע המסודרת על חברי TFW להכנס לאתר של LSA ולקרוא את כל המדריכים הרלוונטים לטיסות אז"מ האתר בכתובת: http://www.lsa-virtual.co.il כמו כן על מועד האימון סוג המטוס ונתיב הטיסה תצא הודעה נפרדת נא להתעדכן בהתאם.
yuvalshtark פורסם דצמבר 18, 2008 דיווח פורסם דצמבר 18, 2008 שלום לכולם, אנו צריכים לדעת מי מגיע לאירוע וגם היום ביום חמישי לתרגול בשעה 21:00, בתרגול זה בניגוד לפעמים קודמות אנו לא נבצעה את הטיסה אלא נעבור על דגשים חשובים!! כל מי שמגיעה שירשום את שמו בפורום.. אנו נצא לטיסת מבנה עם מטוסי אז"מ FOXBAT באירוע פתיחת LSA VIRTUAL. הנתיב יהיה כמו הנתיב המתוכנן של האירוע: מראש פינה למנחת הבונים. למי שלא ראה זהו תדריך הנתיב: ממראים מראש פינה לכיוון הכנרת עד לנקודת "כרי דשא", כשנגיע לחוף הכנרת נמשיך בטיסה נמוכה על קו החוף המערבי של הכנרת לכיוון דרום עד לפניי נקודת "אלומות", שם נפנה מערבה לבועת יזרעאל (חצייה בגובה 500 רגל מעפ"ש), נמשיך מערבה בנתיב עד לנקודת "חדרה" ומשם נפנה צפונה לכיוון "צומת פרדיס" לנחיתה במנחת הבונים. הערה: בכל הנתבים שמחוץ לבועות הטיסה אנו טסים ב 500 רגל מעפ"ש. תוכנית הטיסה: Deshe road-90 road-767 Izrael bubble road-65 Hasharon bubble להלן כמה תמונות שהכנו כדי שהכל יהיה יותר ברור: אנו צריכים לדעת מי מגיע לאירוע וגם היום ביום חמישי לתרגול בשעה 21:00, בתרגול זה בניגוד לפעמים קודמות אנו לא נבצעה את הטיסה אלא נעבור על דגשים חשובים!! כל מי שמגיעה שירשום את שמו בפורום.. מקווים לראות אותכם, צוות TFW. נ.ב: אנו נתאים את המבנה לכמות האנשים כך שהקמות לא מוגבלת. תודה רבה ליובל פישלר על מפת הנתיב
lavan פורסם דצמבר 18, 2008 דיווח פורסם דצמבר 18, 2008 כנראה לא אוכל להגיע לתרגול אולי רק לסוף אבל לטיסה יבוא
Moshe Bensal פורסם דצמבר 18, 2008 דיווח פורסם דצמבר 18, 2008 וואאוו, איזה באסה, אני לא אוכל להגיע היום וגם לא במוצ"ש. ממש חבל, הולך להיות מטס לא רגיל ואני הולך להפסיד אותו. חברה, שיהיה לכם בהצלחה ואני בטוח שזה יהיה כיף לא רגיל.
yuvalshtark פורסם דצמבר 19, 2008 דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 שלום, שימו לב! כל האנשים שלא יכלו להגיע אתמול יוכלו להשלים זאת ביום שבת בשעה 20:00 ב TS של IFS. אנו נעשה עוד תדרוך קצר לפניי ההמראה. מקווה לפגוש אותכם, יובל שטרק
Adam Waiser פורסם דצמבר 19, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 19, 2008 חברי צוות TFW קבלו צו שמונה מיוחד לרגל אירוע האזמים מתוקף סמכותי כראש ממשלה ושר הביטחון ולאור אחוזי התייצבות בעייתים לאימון הריני לקרוא לכם בצו מיוחד זה להתייצב לדגל ביום שבת ה20.12.08 בשעה 20:00 בTS חשוב לציין שבידינו לעשות את השינוי ולהראות לעולם כולו אחת ולתמיד שכוחנו בכנפינו ועמידתנו איתנה. יחד ננצח כנף אל כנף את השעמום שפשה במחוזותינו, יחד נמלא את השמיים בשלל צבעים יחד... נשמור מהירות וגובה. להמשיך? ועוד דבר לי אליכם: למרות מה שאולי חלקכם חושבים לטוס באז"מ זה מגניב ולטוס באז"מ במבנה זה מגניב יותר שלא לומר גזעי אחושלוקי. נא להתעדכן בתדריך שכתב יובל פה בשרשור הזה בכל הפרטים ונתראה בשבת.