Adam Waiser פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 שאלה בנוגע לATR של FLIGHT1 סיימתי להכניס תכנית טיסה לFMC לחצתי על EXEC לאחר שבדקתי שהנתיב רציף וזורם והכנסתי נתוני SID וSTAR בקיצור כל מה שעושים בFMC (אני מקוה) והמראתי. הבעיה שלאחר ההמראה המטוס לא מגיב לFMC ולא טס לפי התכנית. לחצתי על AP ועל NAV והמטוס מנסה לנווט לפי VOR כמו כן אני לא רואה בFMC התקדמות של הלגים שהכנסתי בתכנית. האם יש איזה כפתור שנסתר מעיני שאמור להודיע לטייס האוטומטי שעכשיו הבוס זה הFMC? אשמח לעזרתכם בנידון.
Avi - 4X-KDF פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 תקרא על ה-EFIS Control Panel בעמוד 106 ומטה במדריך עריכה: אני באמת לא מצפה מאף אחד לקרא את המדריך של 400 עמודים של המטוס הזה, אבל אם יש משהו לא מובן, בשביל זה יש תוכן עיניינים, ככה אפשר לעבור על דברים ספציפיים ולפתור בעיות בקריאת מספר מצומצם של עמודים.
תומר עינבר פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 והשאלה הזו לא מתאימה לפורום General אלה לפורום תמיכה.
oz sessler פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 אני עדיין לא סגור... האם יש ב ATR אופציה של LNAV (ראיתי שכן..) אבל אחת כזאת שטסה לפי הנתיב שהוכנס ב FMC?
Avi - 4X-KDF פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 והשאלה הזו לא מתאימה לפורום General אלה לפורום תמיכה. השאלה הזאת לא מתאימה לשום פורום, טיפת טושיה והבעיה הזאת נפתרת :wink: ועוז, יש לו פונקציית LNAV בדיוק כמו ל-744
zvi rodes פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 שאלה בנוגע לATR של FLIGHT1סיימתי להכניס תכנית טיסה לFMC לחצתי על EXEC לאחר שבדקתי שהנתיב רציף וזורם והכנסתי נתוני SID וSTAR בקיצור כל מה שעושים בFMC (אני מקוה) והמראתי. הבעיה שלאחר ההמראה המטוס לא מגיב לFMC ולא טס לפי התכנית. לחצתי על AP ועל NAV והמטוס מנסה לנווט לפי VOR כמו כן אני לא רואה בFMC התקדמות של הלגים שהכנסתי בתכנית. האם יש איזה כפתור שנסתר מעיני שאמור להודיע לטייס האוטומטי שעכשיו הבוס זה הFMC? אשמח לעזרתכם בנידון. אני חייב להגיב לאופן והצורה שבה חברים מגיבים,חבר ישב חיבר שאלה בתקווה לקבל מענה מחברים,מה קיבל? קיבל תשובה שהשאלה לא מתאימה ל-General (אולי עדיף להשאיר למנהלים את התפקיד?) תשובה שנייה ,"השאלה הזאת לא מתאימה לשום פורום, טיפת טושיה והבעיה הזאת נפתרת ",תשובות נחמדות,לא?בואו נהיה קצת יותר צנועים לטובתנו.
Adam Waiser פורסם נובמבר 23, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 חוץ מלהגיד שאני מסכים עם צבי על כל מילה אני לא רוצה להכנס לויכוחים מיותרים על כן אמרתי ככה ולא אמרתי ככה. דבר אחד די מציק וזה שהפורום הזה קיים לטובת כלל קהילת הטייסים הוירטואלית בארץ. אם מישהו היה שואל שאלה על נושא שיש לי בו ידע הייתי רץ לפרסם תגובה בשביל לעזור. במיוחד אם אני המבין הגדול ביותר בסביבה בענייני ATR (תומר ענבר) הייתי כותב תשובה לעניין ואף מוסיף מידע באורך הגלות על ביצוע מסודר של המראה עם FMC רק כדי לעזור לאותו אדם להשתלב עם פן נוסף של התחביב של כולנו ולא כותב הודעה שכל תוכנה "הנושא לא מתאים לשרשור הזה". אוי לך אם זו כל התרומה שלך לקהילה שבה אתה חבר. תחשוב שבאותה מידה היה מגיע ילד שמתחיל להתעניין ועוד לא נסגר על מה הוא רוצה לדעת (ויש פה גם כאלה) תשובה לא במקום שלכם יכולה להביא לכך שאיבדתם עוד חבר פוטנציאלי בקהילה שבה כל טייס שמצטרף מגדיל את ההנאה ואת החוויה ברשת. כדאי לכם לטובת כולנו להוריד את האף (בזהירות סגרו מנוע לפני זה ופתחו מדפים) ותתחילו לנחות אחרת כשתכנסו לSB או לFSINN לא תראו אף אחד.
Avi - 4X-KDF פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 אדם תסתכל על זה ככה, לא סתם בחרתי לתת לך את כתובת מקור הידע במקום לתת אותו בעצמי, מכמה סיבות, הסיכויים שבפעם הבאה תוכל להסתדר בעצמך יגדלו, הראתי לך דרך לפתור בעיות מסוג זה, וחוץ מזה שבמדריך יש פירוט רחב על כל המערכת, יותר טוב ממה שאני יכול לתת. מנסיון אישי, זה אימון מצויין.
Adam Waiser פורסם נובמבר 23, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 אבי אני מודה לך מאד. לאחר מה שכתבת אכן ישבתי וקראתי בצימאון את עמוד 106 ואת כל החלק של טיסה אוטומטית. ללמדך שמאד עזרת לי ועל כך אני אסיר תודה. מה שצבי ואני מנסים לומר שיש דרך להגיד את הדברים רמז: "השאלה לא מתאימה לשום פורום קצת תושיה והעניין היה נפתר לבד" לא מביאה לשום דבר נחמד שיקרה אחר כך. זה גם עצה לחיים. אני הייתי מנסח את זה כך: אדם שלום בתיקיה של F1 ATR שנמצאת בתיקיה הראשית של הסימולטור יש קובץ PDF שמרכז בתוכו את כל הידע הדרוש להפעלת המטוס. תוכל למצוא שם מענה לכל שאלה שיש לך בנושא הפעלת מערכות המטוס. את התשובה לשאלתך הספציפית תוכל למצוא בעמוד 106. בהצלחה. בקיצר אבי את כל החלק המברך את חוסר התושיה המולד שלי תשאיר לי לפתור לבד סבבה? נראה לי שהבנת. רוחות קלות רשאי לנחות.