menahem ben-or פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 שלום לכל חברי הפורום ! חלקכם זוכר אותי וחלקכם (החדשים) אינו מכיר, אולם דברי מופנים לכולם . הצטרפתי לפורום בשנת 2003 כמדומני לאחר שיחה עם חבר טייס שסיפר לי על קיומו של ארגון ברשת אשר מאפשר טיסה מפוקחת . חיפוש ברשת הביא אותי כמובן למה שהיה אז ואטסים ישראל בתחילת דרכו (עדיין לא היתה חטיבה ישראלית) ואילן יונאש בראשו. את טיסתי הראשונה לא אשכח, המראתי עם 152 משדה תימן לבן גוריון לבצוע שחזור טיסה שבצעתי במציאות זמן לא רב לפני . את הפקוח סיפק לא אחר מאשר איציק בקשי ולמעשה היה פגישתי הראשונה עם פיקוח ברשת . לימים המשכתי בפעילותי כיהנתי בתפקיד HR בחברה הוירטואלית Israel Airlines ז"ל, הגעתי ל 767 והתמחתי בו, בניתי קוקפיט לאחר מכן שכללתי גרסאות , סיעתי לחברים אחרים בבניה, וביעוץ ופרסמתי מעט תמונות וסרטונים מהפרוייקט. תרומתי המשמעותית האחרונה לקהילה היתה שת"פ אל על בו נטלתי חלק לפני כשנה. במשך שנות פעילותי, הכרתי אנשים ונקשרו קשרי חברות עם מי יותר ומי פחות אולם התחביב היה המכנה המשותף. לפני מעט יותר משנתיים, פוטרתי במפתיע מעבודתי עקב צמצום המחלקה בה עבדתי. במשך התקופה שעברה, אני עוסק בחיפוש עבודה ללא הצלחה. כאילוץ אני עוסק בעבודות מזדמנות אשר אינן תואמות את גילי המופלג . עקב מצב זה, נבצר ממני מסיבות שונות לקחת חלק בפעילויות הפורום כפי שהייתי רוצה ובנוסף, אין כרגע באפשרותי לטוס בסימולטור ובוודאי לא להשלים את מלאכת בנית הקוקפיט . לאחר לבטים קשים שנמשכו כשנה, החלטתי לנסות את מזלי בחו"ל . בשבועות הקרובים לאחר שאסיים לסגור מספר עניינים פתוחים אמריא על מנת לבדוק את האפשרויות העומדות בפני שם. עם דמעה בזוית העין, אני נפרד מהפורום ומה שהוא מסמל עבורי. אמשיך לעקוב מרחוק. תודה לכל חברי הצוות בעבר ובהווה , הכבוד היה כולו שלי ! בברכת נחיתות בטוחות מנחם בן-אור 4X-MBO
Moshe Mizrahi פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 בהצלחה מנחם, אכן החלטה אמיצה. באיזה תחום אתה עוסק?
Tomer Haim פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 שיהיה המון בהצלחה! אכן תרמת תרומה גדולה וכולי תקווה שהעניינים יתייצבו ותחזור לשגרה אם בארץ או במקום אחר... בינתיים ספר לנו באיזה תחום אתה עוסק
Izik Bakshi פורסם נובמבר 23, 2008 דיווח פורסם נובמבר 23, 2008 מנחם היקר, אני מאחל הצלחה רבה בחו"ל, והרבה בריאות ואושר. אני בטוח שזו לא פרידה, שכן כמו שאני מכיר אותך ואת חיידק הסימולטור, אתה תשוב מהר ברגע שתהיה לך הזדמנות... אז שא ברכה יקירי, הרבה בהצלחה!
אורח פורסם נובמבר 24, 2008 דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 מנחם, כולי צער שלא יכולתי לסייע לך יותר במציאת עבודה בתחום שלך בארץ. כולי תקווה שתצליח למצא את עתידך בחו"ל ומאחל לך הרבה הצלחה בריאות ואושר ובעתיד המשך עבודה על הקוקפיט המדהים שלך שמהווה השראה להרבה מאוד בנאים. בהצלחה ואנחנו פה ממתינים לעדכונים, מחזיק אצבעות, רן.
Avichai Koor פורסם נובמבר 24, 2008 דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 מנחם ידידי! תענוג להכיר אותך ואני מקווה שבאמת תמצא את מזלך בחול...
Zeev Bucki פורסם נובמבר 24, 2008 דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 מנחם היקר! יצא לי לפגוש אותך מזמן באל על במרכז ההדרכה בקורס ה767. אני מאחל לך הצלחה בהמשך דרכך בחיים ואני בטוח שגם מחו"ל תמשיך לטוס איתנו. זה עצוב מאוד שאנשים בגילנו שהם "מלח הארץ" לא יכולים להתפרנס פה ונאלצים לחפש את מזלם בחו"ל... בוקי זאב:4X-MJB
Baruch Spiegel פורסם נובמבר 24, 2008 דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 מנחם היקר. עצוב לקרוא את הנסיבות אבל בכל מקרה מאחל לך בהצלחה בדרכך החדשה. מקווה שיתקיים בך הפתגם "משנה מקום משנה מזל". ברוכי.
Ben Cohen פורסם נובמבר 24, 2008 דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 מנחם, צר לי לשמוע שאתה עוזב, ובמיוחד בגלל האילוצים הללו. אני מקווה שתמצא את מזלך שם, ותצליח. אני בטוח שבהזדמנות הראשונה שתהיה לך, תחזור אלינו. מחזיק אצבעות שהכל יסתדר, בן.
FlightHut פורסם נובמבר 24, 2008 דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 מצער לשמוע את הנסיבות בגללן אתה עוזב אני מקווה שהכל יסתדר ותמצא את מזלך בחו"ל אל תשכח לבקר מדי פעם :wink: בהצלחה!
Waheb פורסם נובמבר 24, 2008 דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 מצטרף פה לחבר'ה .. ממש כואב לראות את המצב הזה ... מאחל לך המון בהצלחה בחו"ל ... וגם בחו"ל תוכל ליהנות מהסימולטורים בהצלחה
Matan Solomon פורסם נובמבר 24, 2008 דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 וואו מחנם. הכרתי אותך לראשונה באיזשהו סיור שהיה באלעל, והיה הרבה על מה לדבר, וכמובן אחרי זה עוד הרבה במסגרת עוד סיורים ומפגשים והשת"פ עם אלעל, התשוקה המשותפת לאופנועים ועוד אתה אדם יקר מאוד, אני מקווה, ומאחל לך, הרבה הרבה הצלחה במציאות עבודה היכן שזה לא יהיה! שיהיה הרבה בהצלחה ואני בטוח שאנחנו נמשיך לראותך כאן איתנו למרות המרחק הרב!
Shmulik Lin פורסם נובמבר 24, 2008 דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 MBO היקר הרבה שעות עברנו ביחד אתה כטייס ואני רואה אותך במכ"מ..... צר לי על נושא השרשור ומאחל לך כי תמצא את שתבקש ובמהרה המון בהצלחה לך!
zvi rodes פורסם נובמבר 24, 2008 דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 שלום מנחם,יש משפט האומר"צרת רבים חצי נחמה",נכון,אנו בתקופה לא קלה עם עתיד לא בטוח,לכולנו אלה העובדים ואלה המחפשים עבודה ,הצעירים הרוצים לבנות את חייהם ואת עתידם והבוגרים אשר נאלצים בלי רצון לעזוב את מקור פרנסתם ,אלה ואלה חיים "במרוץ" למען עתיד טוב יותר .המרוץ קשה, מתיש, מתסכל ואף מייאש, אבל בסופו של "מרוץ" כאשר המטרה לפניי העיניים כל הדרך לגמר ,הניצחון מושג.אני בטוח כי את המטרה תשיג בסופו של מרוץ ,כי יש לך את הכוח להשיג את הניצחון,אבל כשתתעייף קצת בדרך ותרצה לאסוף כוחות זכור,אנחנו כאן ,אנחנו תמיד נהיה כאן ,גם בשבילך ,כנס אלינו נוח קצת ותמשיך הלאה.תמיד נשמח לאות הקריאה שלך MBO בתיקווה גדולה שתחזור לפעילות עם עתיד בטוח.בהצלחה חבר.
mickey lip פורסם נובמבר 24, 2008 דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 מנחם ידידי. נעתקו המילים מפי הפעם. תרשה לי לברך אותך בברכת עלה והצלח. רק זכור תמיד שגם בניכר יש לך פה בית חם ,אוהב ,תומך ומצפה לשובך. שא ברכה ידידי.
menahem ben-or פורסם נובמבר 24, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 24, 2008 תודה מעומק ליבי לכל המשתתפים והמפרגנים. בסתר ליבי קיוויתי שלא אפתח שרשור זה אולם הנסיבות הביאו אותי לכך שעשיתי זאת. בסערת הרוח שלותה את כתיבת ההודעה השמטתי מספר פרטים. אם כן לכל המתענינים, תחום עבודתי היה ניהול רשתות אולם לא עסקתי ברשתות מיקרוסופט אלא נובל מה שגרם להגדלת הקושי במציאת משרה תואמת. בגמר ההודעה הודיתי למנהלים בלבד ועל כך קבלו את התנצלותי. תודה רבה לכל חברי הפורום המכובדים ולא רק למנהלים כמובן. לכבוד היה לי לשהות במחיצתכם. מקווה להתראות בקרוב 4X MBO מנחם בן-אור
Ilan Jonas פורסם נובמבר 25, 2008 דיווח פורסם נובמבר 25, 2008 מנחם היקר - קודם כל שיהיה בהצלחה ושתמצא דרך חדשה וטובה במהירות! היתרון בפורום בפרט ובואטסים בכלל הוא שהכל באינטרנט, משמע, אפשר להתחבר מכל מקום! היכן שלא תנחת, כולנו נשמח לראות אותך כאן שוב! להשמע, אילן
Ben Bezalel פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 מנחם היקר, באמת שכואב לי לקרוא את מה שכתבת,מכיוון שאתה אהבת את התחביב הזה יותר מכל אחד אחר, וזה התבטא בידע שלך והפרויקט של בניית הקוקפיט המדהים שעשית והפעילות בשת''פ. מכאן אני רק יכול לאחל לך הצלחה בחו''ל,ואולי באחד מן הימים אתה תחזור אלינו... :wink:
Aviran פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 אומנם יצא לי לראות הודעות בודדות שלך, אבל נהנתי לקרוא אותם. חבל שאנשים שהם "מלח הארץ" צריכים לעזוב את ה"ארץ" כדי למצוא עבודה בחוץ לארץ. שיהיה לך המון בהצלחה והמון כל טוב ובברכת "משנה מקום משנה מזל".
Arie Halperin פורסם נובמבר 26, 2008 דיווח פורסם נובמבר 26, 2008 היי מנחם פגשתי אותך בהדרכות אלעל מאד נהנתי בחברתך והתרשמתי מעומק ידיעותך אתה בן אדם מקסים ומצער מה שקורה לך אני מקווה שתמצא את מה שאתה מחפש ושמור על קשר גם בחול אריה
Shadi Abo Ahmad פורסם נובמבר 27, 2008 דיווח פורסם נובמבר 27, 2008 מנחם, אני מאחל לך בהצלחה בעיסוקך! מההיכרות שלי בעבודה עם רשתות הנובל, אני יודע שרק אנשים תותחים יודעים לתחזק רשתות כאלו! כמו שהאחרים אמרו, תמיד תוכל להתחבר לאתר ולפורום ולהתעדכן בנעשה בחטיבה. ומקווה שתחזור כי בסוף בטוח חוזרים (תשאל אותי :wink: )