Yakov Kraus פורסם נובמבר 25, 2008 דיווח פורסם נובמבר 25, 2008 שלשום רציתי לטוס ממוסקווה ללניגרד. הפקח הרוסי אמר לי שהם משתמשים במטרים במקום ברגל. בגלל שלא התכוננתי לאפשרות כזאת ויתרתי על הטיסה. השאלה שלי היא כזאת. 1.האם יש אפשרות להפעיל את ה737 PMDG במטרים. 2. האם אפשר לתכנת את הFMC במטרים. 3.האם יש הנחיות לגבי גבהי שיוט חסכוניים וכו' במטרים
Avichai Koor פורסם נובמבר 25, 2008 דיווח פורסם נובמבר 25, 2008 בפאנל EFIS לצד כפתור הFPV נמצא כפתור בשם MTRS. כפתור זה יפתח לך מעל המג'נטה של הרגל מעל המד גובה בPFD עוד תצוגה רק במטרים.
mickey lip פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 שלשום רציתי לטוס ממוסקווה ללניגרד.הפקח הרוסי אמר לי שהם משתמשים במטרים במקום ברגל. בגלל שלא התכוננתי לאפשרות כזאת ויתרתי על הטיסה. השאלה שלי היא כזאת. 1.האם יש אפשרות להפעיל את ה737 PMDG במטרים. 2. האם אפשר לתכנת את הFMC במטרים. 3.האם יש הנחיות לגבי גבהי שיוט חסכוניים וכו' במטרים 1. אביחי ענה לך יפה. 2. למה לתכנת את ה FMC במטרים? 3. מה ההבדל? להבא, לפני חיבור והכנת מטוס לטיסה, אני ממליץ, לפתוח דפית כחלק מתכנון הטיסה ( דלק, נתיב ,מז"א, וכ"ו) , אם היית עושה זאת , לא היית נתקל בהפתעה שהרוסים עובדים במטרים, ולא היה כל צורך לבטל את הטיסה.