Tomer Haim פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 מישהו יודע היכן ניתן להקטין את מרחק ריצת ההמראה של מטוסים קלים בסימולטור ע"י הקטנת הגגר של הגלגלים? (ללא תוספת כוח מנוע או הקטנת גרר אוירודינאמי)?
Eliran-VFS1 פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 בסימולטור ע"י הקטנת הגגר של הגלגלים את זה אני לא יודע באמת! אבל אם אתה רוצה להמריא מהר אז תוריד את הפיטש ככה שההגה גובה יעלה וככה תוכל להמריא ממש מהר! לדוגמא היום איתי ואני עשינו טיסה מאילת! לקחתי 767 והוא אמר שקשה להמריא איתו מאילת! לכן סיבבתי את הפיטש ואז המראתי המראה מאוד מאוד קצרה! לא הגעתי אפילו לאמצע המסלול! ויש סיכוי שיש גם תמונות!
Or Netzer פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 אלירן זה מסוכן כי הוא עלול להכנס לסואל... אתה צריך לדעת לשנות את ההגדרות של המודל של המטוס...
Eliran-VFS1 פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 אלירן זה מסוכן כי הוא עלול להכנס לסואל...אתה צריך לדעת לשנות את ההגדרות של המודל של המטוס... אני יודע שיש אפשרות לסטול ולכן ישר אחרי ההמראה אני מתחיל להוריד את הפיטש וזה היה סתם ניסון שלי לאילת עם 767 בדרך כלל אני לא משחק בכפתור במטוסים גדולים!
Itay Zecharia פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 בסימולטור ע"י הקטנת הגגר של הגלגליםאת זה אני לא יודע באמת! אבל אם אתה רוצה להמריא מהר אז תוריד את הפיטש ככה שההגה גובה יעלה וככה תוכל להמריא ממש מהר! לדוגמא היום איתי ואני עשינו טיסה מאילת! לקחתי 767 והוא אמר שקשה להמריא איתו מאילת! לכן סיבבתי את הפיטש ואז המראתי המראה מאוד מאוד קצרה! לא הגעתי אפילו לאמצע המסלול! ויש סיכוי שיש גם תמונות! יש תמונות...