עבור לתוכן
Ido Rosenthal

אמיר פז

Recommended Posts

פורסם

אתה מטיף לי על דרך ארץ? אם יש מישהו שלימד אותי שזו הדרך להזיז דברים בVATIL זה אתה ואיציק בקשי, או שאולי הזיכרון שלך קצר.

ואם אתה רוצה את הסיפור המלא אז ככה, הגיע יום שצוות VATIL החליט שאת יצר המציצנות שלו אי אפשר להשאיר בבקבוק והם החליטו בניגוד מוחלט לדעתם של צוות הפורום שהם מתחילים לפקח על המרחש בפורום ניהול בגלל ש"זוממים שם מזימות" וחברי הנהלת הפורום אופים שם מצות מדם של ילדים. חברי הנהלת הפורום לקחו את זה קשה ובצדק, למה לא לסמוך עליהם במיוחד שיש שם מספיק נציגים של הנהלת החטיבה כדי לפקח, אנשים שגם אתה תסכים שבטוח ידאגו שלא יעשה שם שום עוול כמו ראש החטיבה.

את ההחלטה ההזויה הזו צוות VATIL החליט אחרי חודשיים של קיץ שאותו צוות VATIL לא חשב לנצל אפילו לארוע אחד, מה אתה מבין מזה? אני מבין שצוות VATIL מעדיף להתעסק בשטויות במקום לעשות את התפקיד שלו :!:

דיברתי עם תומר, דיברתי עם משה, דיברתי עם איציק כל מה שאמרתי נפל על אזניים ערלות, לא יודע מה איתך אותי מאוד עצבן שאיש צוות בחטיבה חושב ש"המצב מעולם לא היה יותר טוב" כשבקושי טסים ברשת ואיש צוות אחר בטוח שהפעילות בחטיבה רק גוברת ושמי שטוען אחרת מדבר שטויות בעוד שאני מציג לו עובדתית מספרים שרק מראים כמה המצב בקנטים, בקיצור החבר'ה שם היו מנותקים לגמרי מהקרקע.

אני חמום מוח מודה, וכשראיתי שאחרי כל זה מה שמעניין אותם זה איזה שטויות כותבים בפורום ניהול אני איבדתי את הג'ננה, צוות כזה לא ראוי לדעתי לנהל את חטיבת VATIL, אמרתי לתומר שאין שום סיבה שצוות VATIL יראה כל מה שמופיע בפורום ניהול וגם חזרנו לויכוח ישן יותר שאין שום סיבה שיראו מה כתוב בפורום פיתוח. תומר נפנף אותי בטענה של זה מה יש לצוות מגיע הכל, הדבר היחיד שנשאר לי בשביל לעשות ניעור (ואת זה למדתי ממך) זה לעשות בלגאן, אבל אני לא אוהב לעשות בלגאן פומבי אז פשוט הורדתי את הסינרים.

צוות VATIL בסוף חזר הבין את הטעות שלו וכל הכבוד, אבל החליט לסגור איתי חשבון ולהעניש אותי, העונש לא הפריע לי כמו העובדה שהוחלט להעניש אותי רק כדי שאני לא אתן את דעתי ובגלל שאני עשיתי קצת רעש.

מאז עברו כמה שבועות ואני כבר נרגעתי, צוות VATIL נראה כמשהו שחזר מהמתים בעיקר בזכות אייל סמינר, מה שבטוח זה שהם התנערו קצת מכל הסיפור הזה ויצאו מהאדישות שלהם (מילים של אנשי הצוות לא שלי) ובאמת שלא היה כבר טעם לברוגז הזה.

וכן, בולשיט או לא, באותו זמן בערך המחשב שלי התחיל להתחרפן, יש לי מחשב שעושה RESTART כל חמש דקות בערך, לא דרך שאפשר לעבוד ולהעלות את הסינרים,

המחשב שלי עד עכשיו לא עובד, ברגעים אלו ממש הוא יושב במעבדה אי שם במגדל העמק ועליו יושב כל כל החומר של הסינרים לישראל.

החומר הזה אור לעולם כבר לא יראה בעיקר בגלל שאדון מזרחי שהוא דוגמא ומופת לבגרות החליט לגרום לי להרגשה מבחילה פשוט, אותו משה שהזמנתי הביתה ולימדתי איך לירט VOR ושואל מה קרה לאותו עידו, אני שואל מה קרה לאותו משה שהיה תענוג לדבר איתו והפך לסנוב מצטדק.

לי יצא החשק מלתרום לקהילה הזו, מה לעשות אני תינוק ילדותי מה שתרצה.

פורסם

ראשית תודה שאתה פותח שירשור בשמי - מכובד 8)

עידו, אני ואיציק עשינו רעש זה נכון, אבל ההבדל הוא

שאני מעולם לא הורדתי מדריכים שכתבתי,

מעולם לא הפסקתי לעשות חדרי בקרה,

מעולם לא הפסקתי להדריך,

מעולם לא הפסקתי לפקח,

אתה דוחף לנו (החטיבה) רגל -וזה לא ממש מעניין אותך עושה רושם.

אז קודם כל סוף סוף אתה מודה שהורדת את הסינרים בכוונה ובלי שום קשר לבעית המחשב - זה כבר משהו.

לא נראה לך הצוות? לא נראת לך דרך החטיבה? - יש מלא דרכים אחרות לשנות.

אבל לא להוציא בורג מהמערכת - והסנירי שלך זה בורג חשוב.

.

לי אישית לא מתאים שמישהו בעל עמדת כוח משחק בדברים. זה כמו שמחר המפתח של SQBOX סוגר את האתר בגלל שלא נראה לו משהו ב BOG.

פורסם

עידו,הספקתי להכיר אותך לא רק באמצעות המקלדת והמסך אלה אישית,אני יודע ומוקיר את התרומה שלך לקהילה גם ברגעים בהם הייתה עסוק מעל הראש בלימודים ועל כך מגיע לך תודה,לי אישית עזרת מאוד אבל התמורה הייתה הדדית ,בכל אופן רציתי שתדע ממרום גילי וגם מניסיוני הדל בחיים ,אין אנשים מושלמים ,אין אנשים חפים מטעויות ,אין אנשים מושלמים ,לא אני וגם לא אתה ,לא אוסיף מילים מיותרות כי דעותיי על האנשים (חברים )כאן ידועות, אולי לא לכולם, אבל לחלקם הגדול כן ,ואני אומר כי כל חבר בחטיבה אשר עושה משהו קטן כגדול למען כלל החברים ועושה זאת בהתנדבות עם לב שלם שלא למטרת רווח ,ברוך הוא .כתבת את מה שעל ליבך ,זאת זכותך המלאה ,כך אתה רואה מזוית עינייך ,כך אתה רואה וחושב ,כך אתה מרגיש ,אך דע לך שלא כל אחד רואה את אותו מראה מזווית עינו וזה אך טבעי,אבל דבר אחד באמת לא ציפיתי לראות ,בכל אופן לא ממך וזה המשפט הבא:" החומר הזה אור לעולם כבר לא יראה בעיקר בגלל שאדון מזרחי שהוא דוגמא ומופת לבגרות החליט לגרום לי להרגשה מבחילה פשוט, אותו משה שהזמנתי הביתה ולימדתי איך לירט VOR ושואל מה קרה לאותו עידו, אני שואל מה קרה לאותו משה שהיה תענוג לדבר איתו והפך לסנוב מצטדק.

לי יצא החשק מלתרום לקהילה הזו, מה לעשות אני תינוק ילדותי מה שתרצה." האם בחור משכיל המסיים בקרוב את לימודיי ההנדסה בטכניון אשר הכרתי כחבר מסוגל "להעניש" קהילה שלמה? האם בגלל איש זה או אחר שלא נראה לך והאיש עושה את תפקידו לחיוב או לשלילה אבל עושה בהתנדבות האם בגלל זה יצא לך החשק לתרום לקהילה?האם זו הדרך להתמודד ? או לברוח רצית ? עידו ידידי לא אני אלמד אותך פרק בניסיון חיים את ניסיון החיים אתה תלמד בעצמך ,אסיים את מה שעל ליבי אליך במשפט שאתה וודאי מכיר " סוף מעשה במחשבה תחילה "

אורח
This topic is now closed to further replies.

• יצירת חדש...