E.Z פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 תחילה ציתות מנהלי החטיבה : ז. טייסים ישתמשו באותות קריאה מקובלים בעולם התעופה, בעדיפות לחברות התעופה הישראליות או למספרי הרישוי הישראלים (X4 ושלוש אותיות – למשל: 4X- AIT). לתשומת לבכם אותות הקריאה המסומנים באדום אינם חוקיים אני מבקש להבא לעמוד בנהליי הרשת תודה !
Ohad Shalev פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 רות, אלעד לידיעתך הם שאלו אותי לפני המעשה ואמרתי להם שאין בעיה... לא הייתי מודע לנוהל... אם צריך אחראי לעניין זה אני... :wink:
E.Z פורסם נובמבר 29, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 רות, אלעד לידיעתך הם שאלו אותי לפני המעשה ואמרתי להם שאין בעיה... לא הייתי מודע לנוהל... אם צריך אחראי לעניין זה אני... :wink: לא קרה כלום....ולא מחפשים קודקוד כדי להעלות אותו על מוקד בסך הכל רק לדעת להבא. :idea:
4x-amr פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אלעד יש דרך שנוכל להתחבר עם מספרים (נוחות פנימית)?
E.Z פורסם נובמבר 29, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 אלעד יש דרך שנוכל להתחבר עם מספרים (נוחות פנימית)? 3 דרכים אפשריות 1. שתטוסו במתכונת של או"ק צבאי עם שם בעל משמעות ואז מספר אבל אז תיהיה לכם בעיה שתטוסו בחו"ל לא יידעו כל כך איך לאכול אתכם 2. דורשת קצת עבודת מערכת והיא שתכריזו על עצמיכם חברה וירטואלית תצרו לכם או"ק של ICAO מזוייף (קיימות כמה חברות כאלה ברשת ווטסים) ואז תוכלו להצמיד מספר על שהו. 3. או"ק מהצורה הבאה לדעתי גם בסדר למרות שלא קיים במציאות : 4x-AM1 לדוגמא 2 אותיות של השם ואז מספר, בכל קמרה גם הבעיה היא ששמתם יש פעמיים '-' (--) באו"ק מה שגם יכול להכביד על פקחים שעובדים עם מקלדת ומתפעלים מכ"ם ללא עכבר (יש בינינו כמה מאזוכיסטים כאלה אני לא בינהם :mrgreen: ). לדעתי הכי פרקטי זה אופציה 3 וגם מאוד יעילה מה גם שתטוסו ככה בחו"ל דגל ישראל יהיה לכם צמוד בסרבאינפו.
4x-amr פורסם נובמבר 29, 2008 דיווח פורסם נובמבר 29, 2008 סבבה אופציה 3 עונה על הצרכים שלנו ,תודה ותןדה לאוהד על כל העזרה ולכל הפקחים שסייעו.
אורח פורסם נובמבר 30, 2008 דיווח פורסם נובמבר 30, 2008 לפי מה שאני לכל אות קריאה של כל מדינה אפשר להוסיף מספר, כלומר יכול להיות מצב בארץ מתישהו שיהיה 4X-CG2
Moshe Bensal פורסם נובמבר 30, 2008 דיווח פורסם נובמבר 30, 2008 שימו לב, אופציה 3 טובה אם יש מקסימום 9 מטוסים, מאחר שאנו קצת יותר, זה הופך את האו"ק ל-4 ספרות אחרי "-", האם זה מותר/אפשרי?
E.Z פורסם נובמבר 30, 2008 מחבר דיווח פורסם נובמבר 30, 2008 שימו לב,אופציה 3 טובה אם יש מקסימום 9 מטוסים, מאחר שאנו קצת יותר, זה הופך את האו"ק ל-4 ספרות אחרי "-", האם זה מותר/אפשרי? אין בעיה גם שתוריד אות ותשים עוד מספר: 4x-m22