Itay Zecharia פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 היי חבר'ה... זה הגיע! רציתי לדבר אתכם מזמן על העניין... וככל שהזמן עבר רק ציפיתי לראות מה דעתכם בנושא. כידוע לכם החטיבה שלנו רק הולכת וגדלה מיום ליום. אני אישית מדריך חניכים צעירים, מאמן אותם מ-א' ועד ת', ומשקיע בהם את כל הידע שלי. אני מכיר ילדים נוספים שגם הם עוזרים בחניכת חברים חדשים, והם מועילים מאוד. עם התפתחות החטיבה, כך גם גדלה קבוצת הפקחים שלנו. אני רוצה להשרות בקרבכם תקווה קטנה-שתוכלו להנות בקרוב מפיקוח מדהים-אמיתי ככל האפשר. בקרוב מגיע החופש-וזה הזמן שלנו להנות ולנצל אותו. אז לחדשות הטובות: 1.כידוע לכם לא חסר מקרקע בן גוריון ויש לכם בשפע... :wink: 24 שעות! (בינהם-אור נצר ואוהד שלו) 2. מס' מגדלים חדשים בבן גוריון קיבלו רשות לעלות ללא השגחה, ויוכלו לפקח עליכם בזמנם החופשי, ותוכלי להנות מפיקוח רצוף (בינהם אני (איתי זכריה), אביב גלעדי ושיר קרמון) 3. המגדלים השונים בארץ קמו לתחייה- מגדל אילת- רן פינקלס בקרוב יפתיע אתכם באילת... איל תהפוך לשופעת יותר... מגדל חיפה- בקרוב ערן רגנשטרייף יתפוס את העמדה, ויהיה לכם נתיב מושלם לטיסת VFR יחד עם- מגדל הרצליה- לדעתי אלמוג עטר יעלה בעמדה, ותוכלו לבצע את טיסת הVFR בפיקוח רצוף ומהנה. בעתיד הקרוב: מגדל עובדה ייתפס ע"י אביב גלעדי... המגדלים של מחניים (ראש פינה) ושדה דוב יישארו ריקים לבינתיים. איני יודע מה קורה בקשר ליונתן פרלמוטר-לדעתי גם הוא בדרך למגדל בחיפה. 4. אתם הולכים לקבל גישות חדשות :wink: ביניהם: עופר בן-פרץ - פקח חדש יחסית בחטיבה אורן אלקובי- אני בטוח שרובכם מכירים אותו 5. איציק ימשיך ללוות את כולנו בסנטר... איציק אתה מלך! ואלעד זיינרמן יצטרף אליו בזמנו החופשי. וכמובן קובי דוד על ההתפשטות ברחבי אירופה... ואילן גם כן-על תחזוקה מרשימה של החטיבה שלנו. ותודה אחרונה לאמיר פז (שבזמן האחרון נעלם לנו... אך אל דאגה...) ותודה ענקית ענקית מכל הלב-לאנטולי קראס-על ההשקעה העצומה שמשקיע בכל אחד ואחד מאיתנו, ונותן לנו תמיד הרגשה טובה בכל מצב שהוא. אנטולי תודה רבה! רציתי לשאול את דעתכם בקשר למגדל... הייתם מעדיפים אותי בתור פקח מגדל חיפה או פקח מגדל אילת? שתהיה לכולכם שבת שלום ומבורכת!
Gal פורסם מאי 28, 2004 דיווח פורסם מאי 28, 2004 טוב שלא רשמת את כל התנ"ך מחדש לא סתם. ואללה הולך להיות לצעירים חופש גדול באיזור שלנו ואתה צודק בכך שכולם יהנו מכך. בקשר לשאלה שלך איפה עדיף שתהיה עדיף מחניים או שדה דוב כי שם אין בנתיים אף אחד.
Itay Zecharia פורסם מאי 28, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 28, 2004 טוב שלא רשמת את כל התנ"ך מחדש לא סתם.ואללה הולך להיות לצעירים חופש גדול באיזור שלנו ואתה צודק בכך שכולם יהנו מכך. בקשר לשאלה שלך איפה עדיף שתהיה עדיף מחניים או שדה דוב כי שם אין בנתיים אף אחד. יש כמה חידושים...
Oren-ELY3 פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 אכן כן, צפוייה לנו חגיגה לא קטנה בחופש!!, אני כרגע עובר תקופה של מבחני בגרות שהאחרון מבניהם הוא ה 25 לחודש, אחרי זה תאמינו לי שראש פינה, חיפה, שדה דוב, וחלק מהדרומים יהיו באוויר ברוב שעות השבוע. ואולי תיהיה לכם הפתעה קטנה (אסור לספר בנתיים ).. בכל אופן אני רוצה להודות תודות ענקיות! לאיש אמיר פז!!, תאמינו לי אנשים הבן אדם הזה נמצא בצבא המון זמן אבל משקיע בפקחים...הוא לא יתן לפקח סתם רשות לפקח בלי שהוא לא יודע כל דבר ואיך לפקח ב CTR שלו. אמיר עבודה טובה!! אנטולי- עושה עבודה מצויינת ! בזמנו החופשי...!! הכשיר אותי על ראש פינה.. ובקרוב על הדרום קצת..!!!! אנטולי תודה על הכל.. והנה הרשימה של הטייסים והפקחים רק בעלייה, וזה עוד יעלה אני מבטיח..!! שיהיה לכולכם בהצלחה וכמובן נחיתות קלות (לטייסים שביננו ). שבוע טוב , אורן.
Almog Atar פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 תודה רבה לאמיר ואנטולי שמכשירים אותי עדיין לעמדות תאמינו לי אנטולי משקיע המון ולעבור מבחן של אמיר זה כמו שילד בכיתה א' יעשה בגרויות אבל אמיר בנאדם עם לב זהב אני מודה לאנטולי ולאמיר וגם מודה לאיציק אלעד קובי אביב שיר איתי ערן יונתן אורן רן עופר ולכל מי ששחכתי ככה יהיה לנו חופש עמוס במיוחד !!!!!! (תצפו לי בהרצליה בעזרת השם לפחות עד שלושה שבועות נראה מתי יעשו לי את המבחן האם אני רומז משהו )
shir פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 וואלה איתי אין מילים כתבת את כל מה שצריך אז באמת המון תודה לאנטולי ואמיר שבאמת נותנים את הנשמה שלהם להכשרת פקחים חדשים, וכמובן תודה לאלמוג לאיתי לאביב לאלעד לאור ולאוהד לערן ליונתן ולכל מי ששכחתי (אני מרגיש כמו באוסקר ) בהחלט הולך להיות חופש עמוס במיוחד, מצפה לפגוש אתכם מהמגדלים :wink: שיר,
Itay Zecharia פורסם מאי 29, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 29, 2004 תארו לכם לבצע טיסות שלמות ממגדל למגדל.... איזה כיף... :wink:
אורח פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 אני ברשותכם יוסיף תודות גם לאילן שזרק אותי למים במהלך סופת טורנדו באילת וכמובן גם לאנטולי. רן.
Aviv Giladi פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 מצטרף לתודות. לאנטולי המלך, שמשקיע מלא זמן בנו, הפקחים, ולאמיר הגדול, תודה רבה!!
Almog Atar פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 וואלה איתי אין מילים כתבת את כל מה שצריךאז באמת המון תודה לאנטולי ואמיר שבאמת נותנים את הנשמה שלהם להכשרת פקחים חדשים, וכמובן תודה לאלמוג לאיתי לאביב לאלעד לאור ולאוהד לערן ליונתן ולכל מי ששכחתי (אני מרגיש כמו באוסקר ) בהחלט הולך להיות חופש עמוס במיוחד, מצפה לפגוש אתכם מהמגדלים :wink: שיר, או או שאני רשמתי את ההודעה שלי מחקתי אותה ואמרתי לעצמי פה זה לא אוסקר תודה לאנטולי ואמיר שהביאו אותי לפה חחחחח ממש כמו באוסקר ... ועכשיו עוד פעם תודה לאמיר ואנטולי!
×�פיק פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 מדהים, מצפה לפיקוח מלא(ואני מתכוון מלא בארץ, לא רק בנתב"ג) בהצלחה לכל הפקחים.
Itay Zecharia פורסם מאי 29, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 29, 2004 מדהים,מצפה לפיקוח מלא(ואני מתכוון מלא בארץ, לא רק בנתב"ג) בהצלחה לכל הפקחים. אתה תקבל אחי... וכולם יהנו!
Itamar Koren פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 כולם באמת עושים עבודה מצויינת ומשקיעים מזמנם אולי גם אני יצטרף לפיקוח (קודם נעבור מבחן כמובן) אבל בטוח שאני יטוס בחופש ובאמת תודה רבה לכולם :wink:
Or Netzer פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 כן.. אני רק מחכה לתפוס את אנאטולי שיוריד לי השגחה.. וקרקע בן גוריון תהיה בפיקוח מלא שלי ושל אוהד שלו (נתחלף בין דליברי לקרקע) איתי יפה כתבת! אני מודה גם לאנאטולי.. ועוד יותר יודה לו כדיוריד לי תהשגחות בהצלחה בחטיבה שלנו לכל החדשים
Itay Zecharia פורסם מאי 29, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 29, 2004 כן.. אני רק מחכה לתפוס את אנאטולי שיוריד לי השגחה.. וקרקע בן גוריון תהיה בפיקוח מלא שלי ושל אוהד שלו (נתחלף בין דליברי לקרקע)איתי יפה כתבת! אני מודה גם לאנאטולי.. ועוד יותר יודה לו כדיוריד לי תהשגחות בהצלחה בחטיבה שלנו לכל החדשים בקרוב יורידו לך... אל דאגה!
Ohad Shalev פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 אני רוצה להודות לכל הפקחים ממש לכולם... תודה להורים שלי שהולידו אותי :], תודה למורה של בית ספר יסודי... תודה לאיציק ולשמוליק שהדריכיו אותי בתחילת הדרך בפלייט סימולטור ופה בחטיבה... ותודה לאיתי אור שיר אביב ערן אנטולי אמיר יהונתן אורן אלעד יוסי שאדי וכל מי ששכחתי שנותן את הנשמה בשביל הפיקוח בארץ :] תודה רבה לכולם!! אני שמח להיות חלק מכם
Nevo Dar-Perl פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 איך שזכריה אמר את דבריו... פשוט מדהים... הוא ממש הוציא לי ריר מהפה.... אין לי סובלנות... אני רוצה שהחופש הגדול יגיע !!! כמה טיסות אני יוכל לעשות שם !!!! ממש להתפרע... כל הזמן להיות באוויר... ללא הפסקה... ועוד עם פיקוח מטורף שיהיה בישראל !!! בכלל כל התנועה ברשת תגדל בהרבה... זה יהיה עוד יותר מציאותי... יאללה נו ! עוד 20 ימים ומתחילים !!!
Or Netzer פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 הופה נבו אל תשתגע.. להיות כל הזמן באויר.. יגמר הדלק!! פן ירבה פיקוח בשמי ישראל אני גם רוצה להודות... ל.. אממ.. טוב אוהד הודה לכולם ואני מודה לאותם אנשים ולאוהד... אני גאה להיות בחטיבה שלנו
hagay פורסם מאי 29, 2004 דיווח פורסם מאי 29, 2004 איזה יופי, מי זה שהתלונן רק לפני חודש שאין פקחים? והיי חברה צריך לארגן עכשיו טייסים :wink: חחחחחחח
Itay Zecharia פורסם מאי 30, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 30, 2004 איזה יופי, מי זה שהתלונן רק לפני חודש שאין פקחים? והיי חברה צריך לארגן עכשיו טייסים :wink: חחחחחחח גם לזה נדאג בקרוב... מה אתה חושב?! :wink:
Or Netzer פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 מתי יורידו לי את ההשגחה!!! אני מחפש את אנטולי בנרות... (מתחת למיטה הוא לא.. בארון לא.. בASRC הוא עדיין לא... ) כן עכשיו טייסים יהיה חסר
Eliran-VFS1 פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 מתי יורידו לי את ההשגחה!!!אני מחפש את אנטולי בנרות... (מתחת למיטה הוא לא.. בארון לא.. בASRC הוא עדיין לא... ) כן עכשיו טייסים יהיה חסר הרגת אותי!!!! אנחנו המדינה היחידה שיש יותר פקחים מטיסים! רק אצלנו יש מצב שאתה בודק בסבר אינפו ורואה מטוס אחד עושה הקפות ו5 פקחים מחוברים לפקח עליו! כול הכבוד חברייה!
Itay Zecharia פורסם מאי 30, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 30, 2004 מתי יורידו לי את ההשגחה!!!אני מחפש את אנטולי בנרות... (מתחת למיטה הוא לא.. בארון לא.. בASRC הוא עדיין לא... ) כן עכשיו טייסים יהיה חסר הרגת אותי!!!! אנחנו המדינה היחידה שיש יותר פקחים מטיסים! רק אצלנו יש מצב שאתה בודק בסבר אינפו ורואה מטוס אחד עושה הקפות ו5 פקחים מחוברים לפקח עליו! כול הכבוד חברייה! :roll: :?