talkaplan פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 אוי על הכבוד לכם עכשיו יהיה סבב לעשות טיסות מבנה עם החברה! כל הכבוד באמת כל הכבו אני ממש מודה לכם! \:D/ עכשיו יהיה חופש גדול באמת גדול!
Or Netzer פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 אנטולי where are you?!?!?!?!?!???? i need you!!! i need you baby and if its quite allright i need you baby .. to take off my supervisioooooonnnnn (מתוך השיר I love you baby) אנטולי תוריד לי את ההשגחה !!!
Itay Zecharia פורסם מאי 30, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 30, 2004 אנטולי where are you?!?!?!?!?!????i need you!!! i need you baby and if its quite allright i need you baby .. to take off my supervisioooooonnnnn (מתוך השיר I love you baby) אנטולי תוריד לי את ההשגחה !!! זה כבר ממש מוגזם אור! דיי, מספיק עם זה! שרשת בכל השרשור הזה את הרצון העז שלך... די!
Or Netzer פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 אנטולי where are you?!?!?!?!?!????i need you!!! i need you baby and if its quite allright i need you baby .. to take off my supervisioooooonnnnn (מתוך השיר I love you baby) אנטולי תוריד לי את ההשגחה !!! זה כבר ממש מוגזם אור! דיי, מספיק עם זה! שרשת בכל השרשור הזה את הרצון העז שלך... די! טוב סליחה צודק! אור תרגע!!!!!!!!!!! נרגעתי :roll: אנטולי תוריד תהשגחה
Itay Zecharia פורסם מאי 30, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 30, 2004 אנטולי where are you?!?!?!?!?!????i need you!!! i need you baby and if its quite allright i need you baby .. to take off my supervisioooooonnnnn (מתוך השיר I love you baby) אנטולי תוריד לי את ההשגחה !!! זה כבר ממש מוגזם אור! דיי, מספיק עם זה! שרשת בכל השרשור הזה את הרצון העז שלך... די! טוב סליחה צודק! אור תרגע!!!!!!!!!!! נרגעתי :roll: אנטולי תוריד תהשגחה אני מקווה שזה באמת ההודעה האחרונה... אנטולי בעל משפחה ויש לו חיים אתה יודע...
Or Netzer פורסם מאי 30, 2004 דיווח פורסם מאי 30, 2004 אנטולי where are you?!?!?!?!?!????i need you!!! i need you baby and if its quite allright i need you baby .. to take off my supervisioooooonnnnn (מתוך השיר I love you baby) אנטולי תוריד לי את ההשגחה !!! זה כבר ממש מוגזם אור! דיי, מספיק עם זה! שרשת בכל השרשור הזה את הרצון העז שלך... די! טוב סליחה צודק! אור תרגע!!!!!!!!!!! נרגעתי :roll: אנטולי תוריד תהשגחה אני מקווה שזה באמת ההודעה האחרונה... אנטולי בעל משפחה ויש לו חיים אתה יודע... מה קשור עכשיו לזה.. הכל בצחוק וברוח טובה.. אין לי משהו אחד נגד אנטולי.
Itay Zecharia פורסם מאי 30, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 30, 2004 אנטולי where are you?!?!?!?!?!????i need you!!! i need you baby and if its quite allright i need you baby .. to take off my supervisioooooonnnnn (מתוך השיר I love you baby) אנטולי תוריד לי את ההשגחה !!! זה כבר ממש מוגזם אור! דיי, מספיק עם זה! שרשת בכל השרשור הזה את הרצון העז שלך... די! טוב סליחה צודק! אור תרגע!!!!!!!!!!! נרגעתי :roll: אנטולי תוריד תהשגחה אני מקווה שזה באמת ההודעה האחרונה... אנטולי בעל משפחה ויש לו חיים אתה יודע... מה קשור עכשיו לזה.. הכל בצחוק וברוח טובה.. אין לי משהו אחד נגד אנטולי. :wink:
Itay Zecharia פורסם מאי 31, 2004 מחבר דיווח פורסם מאי 31, 2004 ואגב לא ידעתי שיש חיים מחוץ לסימולטור :wink: בינתיים תמתין... זה כדאי... :idea: