Yakov Kraus פורסם דצמבר 4, 2008 דיווח פורסם דצמבר 4, 2008 אני הייתי מחלק את הטייסים הוירטואלים לשני קבוצות. אחת שיש להם זמן פנוי יותר כמו תלמידים סטודנטים פנסיונים וכאלה ושנייה אנשים שאין להם הרבה זמן פנוי ושאין ביכולתם להקצות שלוש וארבע שעות לטיסה אחת. אני אפילו אם הייתי רוצה לא יכול להקדיש כל כך הרבה זמן לטיסה טרנסאטלנטית. וצדיק באמונתו יחייה.ואילו ואילו דברי אלוהים חיים.
Eran Granola פורסם דצמבר 4, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 4, 2008 בינתיים הטיסה הכי ארוכה (וגם הטיסה השנייה שלי עם ה747) שעשיתי הייתה מפאריז LFPG לבן גוריון לאחר שהגעתי לגובה שיוט בדקתי בPROGRESS באיזו שעה אני צפוי להגיע לבן גוריון עשיתי תכנון מושכל קדימה וגיליתי שיש לי כשעתיים וחצי פנויות ואז נסעתי לקריית שמונה (חצי שעה נסיעה) להוציא את האוטו של האישה מהמוסך הספקתי לעבור בדרך ולתת שטיפה לאוטו שלי ולאכול מנה פלאפל. מיותר לציין שזה כמובן לא היה ברשת. כשהגעתי הביתה מצאתי את המטוס מעל LEDRA (נקודה הבאה SOLIN) וכל מה שנשאר לי לעשות היה להתארגן לנחיתה, לגלות שלחצתי על מתג APP טיפה מאוחר ושאין סיכוי לנחות ככה בשלום (אבל זה לא קשור לזה שלא היייתי בבית, סתם כי לחצתי עליו ממש מאוחר) (בכל זאת טיסה שניה על הבואינג), לחזור חזרה לSIRON ליירט את ה ILS בצורה מוצלחת ולנחות בצורה רכה ויפה ולעמוד מחוץ לקוקפיט לברך את כל הנוסעים לשלום ותודה שטסתם. מקצועיות נטו. VIVA LE FRANCE שתי שאלות. (כל אחד יכול להשיב) 1 איך אתה נוסע באוטו שלך ומוצי את האוטו של אישתך? איך נהג אחד נוהג בשתי מכוניות? :idea: 2 כשאין פיקוח ואתה על תדר יוניקום אין בעיה להתנתק. איך אפשר להתחבר רגע לפני הנחיתה, אם יש פקח, הרי אתה תצוץ לו משום מקום? מה עושים? נ.ב. זו שאלה שפעם השיבו לי עליה, אבל מעניין לדעת מה אתם מציעים.
Aviran פורסם דצמבר 4, 2008 דיווח פורסם דצמבר 4, 2008 בוא ניקח מקרה קיצוני. באים לנחות אחרי טיסה של 12 שעות בקנדי, ודווקא כשאנחנו ב-500 רגל, הסימולטור נתקע, לא חבל על המכות שהמחשב יקבל?ניקח מקרה יותר קיצוני. אנחנו אחרי 15 שעות טיסה ואנחנו הגענו ל-LAX. נחתנו. בדיוק שאנחנו באים לפנות את המסלול, הסימולטור קורס. לא חבל על זה שתשליכו אותו מהחלון? :roll: נ.ב: המקרה היותר קיצוני הוא כן שפוי.... (ואני אומר זאת רק כדי להציל את עצמי, כי זה הקו האהוב עלי והראשון שביצעתי..... :oops: ) יש מקרה יותר קיצוני משניהם. אתה אחרי 12 שעות טיסה 5 דקות לנחיתה וחמתך מגיעה ואישתך צועקת לך "רד מהגג" :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x :x אמא שלי פשוט ניתקה לי את החשמל... :x
Adam Waiser פורסם דצמבר 4, 2008 דיווח פורסם דצמבר 4, 2008 בינתיים הטיסה הכי ארוכה (וגם הטיסה השנייה שלי עם ה747) שעשיתי הייתה מפאריז LFPG לבן גוריון לאחר שהגעתי לגובה שיוט בדקתי בPROGRESS באיזו שעה אני צפוי להגיע לבן גוריון עשיתי תכנון מושכל קדימה וגיליתי שיש לי כשעתיים וחצי פנויות ואז נסעתי לקריית שמונה (חצי שעה נסיעה) להוציא את האוטו של האישה מהמוסך הספקתי לעבור בדרך ולתת שטיפה לאוטו שלי ולאכול מנה פלאפל. מיותר לציין שזה כמובן לא היה ברשת. כשהגעתי הביתה מצאתי את המטוס מעל LEDRA (נקודה הבאה SOLIN) וכל מה שנשאר לי לעשות היה להתארגן לנחיתה, לגלות שלחצתי על מתג APP טיפה מאוחר ושאין סיכוי לנחות ככה בשלום (אבל זה לא קשור לזה שלא היייתי בבית, סתם כי לחצתי עליו ממש מאוחר) (בכל זאת טיסה שניה על הבואינג), לחזור חזרה לSIRON ליירט את ה ILS בצורה מוצלחת ולנחות בצורה רכה ויפה ולעמוד מחוץ לקוקפיט לברך את כל הנוסעים לשלום ותודה שטסתם. מקצועיות נטו. VIVA LE FRANCE שתי שאלות. (כל אחד יכול להשיב) 1 איך אתה נוסע באוטו שלך ומוצי את האוטו של אישתך? איך נהג אחד נוהג בשתי מכוניות? :idea: 2 כשאין פיקוח ואתה על תדר יוניקום אין בעיה להתנתק. איך אפשר להתחבר רגע לפני הנחיתה, אם יש פקח, הרי אתה תצוץ לו משום מקום? מה עושים? נ.ב. זו שאלה שפעם השיבו לי עליה, אבל מעניין לדעת מה אתם מציעים. אוי עד מתי??? הקיצור באשר לשאלה הראשונה אישתי כמובן באה איתי ולקחה את האוטו שלה דאאא!!! ולשאלה השניה נו הבנת הנקרא כתבתי שהטיסה לא היתה ברשת זה אומר שאין שום שלב שניסיתי להתחבר ובטח שלא הייתי מתחבר מסולין לקראת הנחיתה אני לא יומיים בואטסים דאאאא!!!!!!!!!!!
Idan Traub פורסם דצמבר 4, 2008 דיווח פורסם דצמבר 4, 2008 אחד : נסע באוטו עם אישתו כדי להקפיץ אותה ? ובעניין הנחיתה אם יש פקח נדפקת או שאפשר לנסות ליצור קשר ולראות אם הוא מסכים אם לא זה די אחריות שלך ובעיה שלך כי אתה הלכת לא הפקח .
Eran Granola פורסם דצמבר 4, 2008 מחבר דיווח פורסם דצמבר 4, 2008 אחד : נסע באוטו עם אישתו כדי להקפיץ אותה ? ובעניין הנחיתה אם יש פקח נדפקת או שאפשר לנסות ליצור קשר ולראות אם הוא מסכים אם לא זה די אחריות שלך ובעיה שלך כי אתה הלכת לא הפקח . רעיון :roll: מה דעתכם על לישמור את הטיסה להתחבר איפהשהו בחניה כטיסה חדשה, ליצור קשר עם הפקח ולהודיע לו על כוונתכם לשחזר את הטיסה מהנקודה שבה הופסקה, ואם הוא מסכים סבבה.